DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 ... 8 9 [10]
  Печат  
Автор Тема: Студио A  (Прочетена 57025 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
julianep
Ултрас
**
Пол: Мъж
Публикации: 551

Профил WWW
Отговори #135: 18 Септември 2009

<a href="http://www.youtube.com/v/n6KayJpY7iY" target="_blank">http://www.youtube.com/v/n6KayJpY7iY</a>

В първия ден на октомври Студио А предлага подслон на всички, за които информацията не е знание, знанието не е мъдрост, мъдростта не е истина, истината не е красота, красотата не е любов, любовта не е музика. Музиката е най-доброто.

Зад пулта ще застанат julianep (synthpop, EBM) и the him (britpop, electro-rock), като в началото на вечерта ще представим част от музиката на един наш общ любимец, а именно Frank Tovey, по-популярен като Fad Gadget.

кога: 1 октомври (четвъртък), 21:30 ч.
къде: клуб “The Point” *
вход: 4 лв.

* “The Point” се помещава на мястото на бившия клуб “О!Шипка” на ул. “Шипка” 11 (подземният етаж на пицарията)

www.myspace.com/thestudio_a
www.last.fm/event/1229079+Studio+A

julianep
Ултрас
**
Пол: Мъж
Публикации: 551

Профил WWW
Отговори #136: 19 Септември 2009Дизайн: Рецко Готин
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #137: 15 Декември 2009

На 16ти този месец проекта навършва 3 години! Време прекарано в приятна компания, любима музика и ценни спомени. Тази година рождения ден ще бъде отбелязан по различен начин. А именно със записване на сет, който съдържа най-любимите ви песни, които сте чули чрез проекта през изминалите 3 години.

Чувствайте се насърчени ...да предлагате песни като коментар на това мнение Усмивка
Deni
Новинар
****
Пол: Жена
Публикации: 711

Профил WWW
Отговори #138: 15 Декември 2009

Не насърчена, ами направо окрилена се почувствах. Поразрових, поразгледах, поразмислих и ето ги на моите фаворити. 

Впрочем, не сте дали ограничение по колко предложения може да дава всеки, затова в общи линии написах всичко, което ми хрумна в рамките на пет минути. Списъкът изобщо не е изчерпателен и не мога по никакъв начин за подредя песните по предпочитание, така че са подредени абсолютно произволно

Covenant - Bullet
Recoil - Shunt, Vertigen, Bloodline
Mesh - Firefly, Trust You
Sneaker Pimps - Kiro TV, Black Sheep
IAMX - Nightlife, Bring Me Back a Dog
Ladytron - Runaway, Versus
David Bowie - Little Wonder
Silence - Skin, Baby
Placebo - Song to Say Goodbye
De/Vision - What It Feels Like, Far Side of the Moon (Aggro Edit by DJ Shunt) - добре, към тази конкретно трябва да изкажа специално предпочитание. Миро, хайде вече намери някъде място за тая версия, че светът да й се наслади в пълния й блясък.
Wolfsheim - Once In a Lifetime
Massive Attack - Save From Harm
And One - Enjoy the Unknown
Последна редакция: 15 Декември 2009 от Deni

I want to reach my hand into the dark
and feel what reaches back
kiira
Странен Любовник
*
Пол: Жена
Публикации: 407

Профил
Отговори #139: 15 Декември 2009

Аз ще кажа само The Cure - The Walk (Infusion Remix), това е песента  Усмивка
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #140: 15 Декември 2009

Ако този сет трябва да е ретроспекция на изминалото време, то има не едно и две знакови за проекта парчета, които задължително трябва да присъстват, но предполагам диджеите знаят отлично, кои са те  Намигване

Не ми е ясна концепцията на въпросния сет, за това няма смисъл да се захващам с изброяване, че мога да стана доста подробна.

Само ще кажа, че благодарение на Студио А прослушах не една група... при това доста сериозно прослушване беше  Усмивка

... и все пак - Timekiller by PP

See what I see!
yori
Посветен
***
Пол: Жена
Публикации: 363

Профил
Отговори #141: 15 Декември 2009

Интересно, хмм да видим, без да ровя из сетовете ще напиша първите няколко песни, които ми хрумват в момента Усмивка

Edge If A Dawn - Black heart -- In Strict Confidence - Seven lives -- Little Computer People - Electro Pop -- Depeche mode - Something to do (Black Strobe Remix) -- Assemblage 23 - Let Me Be Your Armor 

Надявам се да чуем лайф сета, който ще запишете   Доволен

Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #142: 19 Декември 2009

Благодаря за коментарите. Трябва да призная, че ми беше доста забавно да събера на едно място част от песните. Толкова забавно, че чак се получиха два сета от по един час.

Ще си спестя по-голямата част от философстването и ще спомена накратко, че нямам възможност да присъствам на партитата, като това е главната причина, да не може да чуете нищо "на живо" от мен. Не ми се иска да отварям тази тема и накратко ще спомена, че е по-добре да има едно парти организирано като хората с добра посещаемост и качество, вместо 20, на които да им липсва нещо. При положение, че нервите, разноските и всичко останало е горе-долу едно и също.

Така или иначе тези събития се организират за хората, на които им харесва музиката и настроението, което диджеите създават посредством дадени песни. Доста неща се случиха през изминалите 3 години. Не знам откъде да започна и къде да се спра. Още повече не чувствам и че точно аз трябва да съм този, който изказва мнения за проектите... след като избрах друг път.

Studio A - 2006-2009 (pt.1).mp3

Този сет просто изби на чист синтпоп за около 20 минути Усмивка Далеч съм от мисълта, че представлява сбор от всички песни, които определят Студио А като проект, но е поне някакъв опит да се пресъздаде настроението на проекта.

Иначе Студио А харчи много нерви, сили и време, с което напоследък все по-малко разполагаме. Затова и доста неща така и не се случиха. За сметка на това оценяваме всякаква помощ, която хората са ни оказали през времето и ще оценим всякаква помощ, за да съхраним проекта поне на теория или в Интернет.
Последна редакция: 19 Декември 2009 от Recoil
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #143: 21 Декември 2009

А това е и втората част. Малко по-малко синт и повече импровизация:

Studio A - 2006-2009 (pt.2).mp3
maya_v
Крал
**
Пол: Жена
Публикации: 990

Профил
Отговори #144: 21 Декември 2009

Благодаря за сетовете, чудесни са! Страхотно смесване на любими парчета...

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
kiril101
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 666

Профил WWW
Отговори #145: 22 Декември 2009

Благодаря, Миро! Страхотно се е получило.
Единственото, с което не мога да се съглася с теб е честотата на организиране и провеждане на партита.
В случая не отричам, че си прав(но до някъде) добре е да има качествено създаден "продукт", който да бъде предоставян през по-голям, период от време. В същото време обаче смятам, че именно в тези периоди от време може да има събития, които не е необходимо да са толкова претенциозни и отговарящи на изискванията за мащабност. И това с единствената идея, че хората имат нужда от това, или поне така мисля аз. Липсата на регулярни, както казах, непретенциозни събития допринася за това, което се случва и с нашата, макар и не голяма българска общност в момента.
Отчуждение. Липса на комуникация, и то реалана а не симулативна чрез разни така наречени "социални мрежи", които са си направо десоциални, пак мое мнение.
В този ред на мисли, истината е някъде по средата.
Последна редакция: 22 Декември 2009 от kiril101

Good Evening, Sofiaaa!
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #146: 23 Декември 2009

Независимо дали събитието е мащабно, претенциозно или пълна аматьорска изява... най-важното е то да бъде забавно за присъстващите и те да си тръгнат с добро настроение. Не е от значение кога и колко често се провежда, а как се провежда.

Хората, които се интересуват от подобен тип музика се броят на пръсти и до голяма степен се познават добре помежду си за последните 5 години. Самата музика не се ползва с медийна подкрепа и като цяло хората няма откъде да разберат за какво става въпрос. В една общност винаги има драми и винаги има проблеми, затова присъствието на нови лица, винаги действа по-стимулиращо за общността. Когато обаче лицата станат едни и същи, след един определен период на хората им става еднообразно.

Мащабността и провеждането на качествен "продукт" гарантира малко по-голяма възможност за възприемане от по-широка аудитория.

Всеки организатор си работи в различна насока, има различни цели и мотиви и музикалните им вкусове са били повлияни от различни музикални течения. Аудиторията е почти една и съща... и е нормално да се "измори" в един момент. Не виждам много логика да събираме приятели, от които да им искаме вход, да се опитваме да напълним заведение в празен ден, от което печели единствено заведението и това да се случва в среда, която не е от най-приветливите.

Истината е различна за всеки Усмивка не мисля, че има една универсална истина. Вярвам обаче, че ако нещата вървяха добре, щеше да има интерес от повече хора. Повече хора щяха да инвестират време и пари. Повече хора щяха да могат, да живеят от това. За сега обаче всичко е хоби Усмивка
Последна редакция: 23 Декември 2009 от Recoil
Страници: 1 ... 8 9 [10]
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.