deiv4o
Гост
|
Отговори #135: 08 Юли 2009 |
|
2009.02.26 Big Gig - London (video live)01-Underneath The Stars 02-Shake Dog Shake 03-The Only One 04-Just Like Heaven 05-The Hungry Ghost 06-One Hundread Years 07-It's Over 08-10.15 Saturday Night 09-Killing An Arab http://www.megaupload.com/?d=0EHGOIGR Много е добро:) enjoy!!
|
|
Последна редакция: 08 Юли 2009 от deiv4o
|
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #136: 12 Юли 2009 |
|
Live At The Troubadour, L.A. (13.12.2008) (MySpace Secret Show)Tracklist: 01. Underneath The Stars 02. Pictures Of You 03. Lullaby 04. The Perfect Boy 05. alt.end 06. The Reasons Why 07. The Walk 08. The End Of The World 09. Lovesong 10. The Real Snow White 11. The Hungry Ghost 12. From The Edge Of The Deep Green Sea 13. The Only One 14. Wrong Number 15. Sleep When I'm Dead 16. Push 17. Friday I'm In Love 18. Inbetween Days 19. Just Like Heaven 20. Primary 21. The Scream 22. One Hundred Years 23. It's Over 24. Freakshow 25. Let's Go To Bed 26. Close To Me
|
|
|
|
|
Ginger
Смутител
|
Отговори #138: 10 Май 2011 |
|
Интересни новини за The Cure! Групата ще изнесе два концерта озаглавени "Reflections'' на 31 Май и 1 Юни в Sydney Opera House. Планирано е да бъдат изсвирени изцяло първите три албума, като интересното е, че при изпълнението участие ще вземат двама от бившите членове на групата - Лол Толхърст и Роджър О'Донъл:
TheCure “Reflections” Three Imaginary Boys (1979) The Cure Trio: Robert Smith (voice & guitar), Simon Gallup (bass), Jason Cooper (drums).
Seventeen Seconds (1980) The Cure Quartet: Robert Smith (voice & guitar), Simon Gallup(bass), Jason Cooper (drums), Roger O’Donnell (keys).
Faith (1981) The Cure Quintent: Robert Smith (voice & guitar), Simon Gallup(bass), Jason Cooper (drums), Roger O’Donnell (keys & percussion), LaurenceTolhurst (keys & percussion);
Интерес буди отсъствието от това събитие на настоящия член на групата Порл Томпсън, като слуховете са, че той е напуснал групата след сериозно скарване с Робърт Смит веднага след изпълнението на The Cure на фестивала Coachella.
Другият слух е, че по всяка вероятност кийбордистът Роджър О'Донъл отново ще се присъедини като постоянен член. Самият О'Донъл не потвърждава тази информация, като в специално изявление в собствения си сайт казва, че за сега е ангажиран само за тези два концерта и самият той не е наясно дали ще му бъде предложено да се присъедини за трети пореден път към The Cure.
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #139: 30 Септември 2011 |
|
На 15 ноември ще имат концерт в Роял Албърт Хол, на който ще свирят изцяло: ТHREE IMAGINARY BOYS (1979), SEVENTEEN SECONDS (1980), FAITH (1981)
При по-добра ОРГАНИЗАЦИЯ и ВЪЗМОЖНОСТИ въпросното събитие може да се комбинира със Smashing Pumpkins на следващия ден и Red Hot Chili Peppers, на 9 и 10 - всички дати са в Лондон.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
kirilart
|
Отговори #140: 30 Септември 2011 |
|
Доколкото знам концерта е SOLD OUT и ще е трудно набавянето на билети - само в ebay ако се завъртят някои на по-нормална цена може да имат късмет желаещите.
|
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #141: 30 Септември 2011 |
|
Билети винаги има малко преди концерта, ако има желаещи да ходим да казват, билети ще намерим 
|
|
Последна редакция: 30 Септември 2011 от kirilart
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #142: 30 Септември 2011 |
|
върти ми се тази идея, а пък Смашинг + ред хот не са също за изпускане. И аз съм сигурен, че билети ще се намерят, пък и в Роял-а не съм ходил никога. Ще е супер!
|
|
|
|
Titi
Господар
|
Отговори #143: 03 Ноември 2011 |
|
The Cure издават лайв албум
The Cure планират издаването на двоен диск с лайв запис на пълния си концерт от тазгодишния британски фестивал Bestival. Концертът ще бъде издаден само три месеца след фестивала - на 5 декември тази година.
Постъпленията от CD-тата ще бъдат дарени на благотворителната организация “Wight Youth Trust”, предлагаща съвети и подкрепа на младежи.
“Прекарахме си толкова добре на фестивала Bestival в Айл ъф Уайт, че решихме да издадем този концерт, като начин да се отблагодарим на феновете и на жителите на острова”
http://www.zrockbg.com/novini/the-cure-izdavat-lajv-album-5338/
|
Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #145: 18 Януари 2012 |
|
The Cure обявиха, че ще свирят на няколко фестивала в Европа това лято. Днес добавиха още няколко дати: http://www.thecure.com/blog/default.aspx?nid=37683Доста примамлива ми изглежда датата 9 юли (понеделник) - Рим, а и до там има евтини самолетни билети. Има ли навити за тази дестинация? 
|
|
Последна редакция: 18 Януари 2012 от maya_v
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
The Fein
|
Отговори #146: 05 Февруари 2012 |
|
...he used the distorted tape recording of a toilet flushing in his house to recreate what he believed to be the sound of outer space, which was then used in the intro of the song. Роджър О'Донъл за историята на синтезатора .
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
|
tedieo
Някой
|
Отговори #148: 14 Март 2012 |
|
Ако някои се интерсува имам свободен билет за 9 юли - Рим!!!
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #149: 13 Март 2013 |
|
Април месец Кюър ще направят 8 концерта в Латинска Америка като голяма част от тези концерти ще са на много големи стадиони,
|
|
|
|
|