Бих искал и аз да се присъединя към всички с позитивните си отзиви от партито! (макар и да съм малко пристрастен

). Макар и да не съм бил на друго парти на ДМ.орг, с ръка на сърцето мога да заявя, че партито се получи супер добре и може да се сравнява доста успешно със славните партита в Бургас, в клуб Трокадеро, преди 10-на години по време на ерата на Ултра.
По думите на собственика, над 100 посетители са преминали през вратите на Pirates Rest за цялата вечер, което си е истинско постижение в предвид минималната промоция и едноседмична организация (чудя се какво щеше да се получи ако 2-годишното парти го бяхме направили там!) Самия собственик пък остана толкова въодушевен, че към края на вечерта ни благодареше, че сме направили партито и обеща и за в бъдеще да прави често такива!

Аз лично искам да благодаря на всички, които спомогнаха за организацията, в частност: Джонито - че предостави по спешност колекцията си от ДВД-та, за да осигурим видео оформлението за вечерта и ballbreaker - за отпечатаните транспаранти.
Поздравявам всички, които се престрашиха да пеят през Караоке часа.