DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 ... 5 6 [7]
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [21 АВГУСТ 2007] 8 СЕПТЕМВРИ - Две години DM.org - Каварна  (Прочетена 46499 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
yori
Посветен
***
Пол: Жена
Публикации: 363

Профил
Отговори #90: 14 Септември 2007

Много се радвам,че си бил(a) face to face с Анди,но все пак ми се ще да науча отговора на един фундаментален за мен и приятелите ми въпрос- защо  в студената вечер на 8-и никой от сцената не каза поне една дума относно почти 3 часовото забавяне на set-a и ние вцепенени от студ бяхме принудени да си тръгнем от площада на Каварна(около 23h)?Толкова ли беше невъзможно някой да внесе поне малко ред сред хаоса в организацията на събитието и да каже до кога да се въоръжим с търпение?А и може би,ако все пак въпросите ми наподобяват хленч,някой ще обясни защо се опразни пространството пред сцената с напредването на вечерта?Е,не.останаха хора-местните ромчета...И още нещо-мяхме дошли да се докоснем до мистър Флечър,а не да слушаме цяла вечер безумните словоизлияния на самозвани и световнонеизвестни диджейчета, за които това беше единсвен шанс да се покажат...Моите уважения,но да се упражняват в апартаментите си

От целия ти пост, който не ми наподобява хленчене а жалък опит за създаване на конфликт, ми се струва, че първо не си бил/а на самия площад а някъде наколо, може би в някое близко заведение, защото едва ли разумен човек нямаше да е разбрал (ако е присъствал на площада по време на изявата на "световнонеизвестните диджейчета"), защо хората се разотидоха и второ, след като си си направил/а труда да се регистрираш в този сайт, предполагам че си го направил/а с цел. Ако се водиш фен на групата и те е интересувала информация за сета на Анди, то е трябвало малко по-внимателно да следиш подробната тема тук. Съжалявам за пропиляната ти вечер, но сам/а си си виновен/а!  Полицай
Последна редакция: 19 Ноември 2007 от yori
Мария Гурлевска
Опасен
*
Пол: Жена
Публикации: 206

Профил
Отговори #91: 14 Септември 2007

С голямо закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, org!
Честит рожден ден на шайката професионални всеотдайни ентусиасти, без които този сайт и тази атмосфера нямаше да съществува.
Честит рожден ден на всички съ-форумци, които са успели да присъстват на Събитието и да хапнат от тортата, както и на тези, които не са имали този шанс.

Благодаря на всички за споделените спомени и до следващия път!

My heart is aching; My body is burning
My hands are shaking; My head is turning
Do you understand Its so easy to choose
Weve got time to kill
Weve got nothing to lose
I want you now
zuu
Смутител
***
Пол: Жена
Публикации: 282

Профил
Отговори #92: 14 Септември 2007

Ето че най-сетне и аз се наканих да споделя впечатленията си от втория рожден ден на dm.org
Въпреки че ще се повторя, отново трябва да започна с благодарности към екипа, просто защото тези партита се състоят само благодарение на техният ентусиазъм и всеотдайност. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Без съмнение, моментът за отпразнуване на рождения ден беше много добре подбран. Дано на всеки следващ да имаме възможност да се виждаме face to face  Ухилен с член на групата.
За мен беше истинско удоволствие, че имах възможността да споделя този момент с всички вас и смятам, че би била безсмислена загуба на време и нерви, ако се опитваме да помрачим този прекрасен момент с дребнави забележки.
Лично за мен, емоциите на 8-ми септември ми дойдоха малко в повече и още след 3 часа вече се чувствах изморена, но обещавам да се поправя на следващото събитие организирано от сайта.
Едно от нещата, които много ме зарадваха, след тортата и подаръците, разбира се, беше срещата с много нови членове на форума. За съжаление не можах а се запозная с повечето, но съм сигурна, че ще се виждаме и занапред.
Благодарности и на дижеите за музикалното оформление на тази незабравима вечер. Специални поздрави за Юли, който не знам как удържа последните часове на партито - аз вече не можеш да стоя права. 
Поздрави на всички и до нови срещи! Усмивка

jump out of time
Deni
Новинар
****
Пол: Жена
Публикации: 711

Профил WWW
Отговори #93: 14 Септември 2007

И още нещо-мяхме дошли да се докоснем до мистър Флечър,а не да слушаме цяла вечер безумните словоизлияния на самозвани и световнонеизвестни диджейчета, за които това беше единсвен шанс да се покажат...Моите уважения,но да се упражняват в апартаментите си

Ааааа, не, не така - моля, по-никакъв начин не слагай всички подгряващи DJи в един кюп. Щом говориш за "безумни словоизлияния" които са те възмутили, очевидно това не се отнася за никой от първите двама DJи излезли на сцената. Ако беше внимавал, щеше да забележиш, че по време на сетове си те не отронват и думица. Всичко, което се чуваше, докато те бяха на сцената, беше страхотна взривяваща музика, от която публиката пощуря. Недоразумението МО, което именно разгони хората, нямам никакво желание да го обсъждам, но ако наистина си присъствал на сетовете на Julianep и Shunt и не си усетил емоцията и тръпката, която те създадоха, значи или имаш проблеми със слуха, или си мъртъв от врата нагоре.
Последна редакция: 14 Септември 2007 от Deni

I want to reach my hand into the dark
and feel what reaches back
sisterofnight
Ултрас
*
Пол: Жена
Публикации: 540

Профил WWW
Отговори #94: 16 Септември 2007

С голямо закъснение успях да кача останалата от клиповете и малко снимки.
Andy 4     Andy 5      Andy 6     Andy 7     Andy 8
Andy 9     Andy 10    Andy 11   Andy 12   Andy 13
Shunt 4
снимки
 Усмивка
Последна редакция: 16 Септември 2007 от sisterofnight

"I'm my own worst enemy"
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #95: 17 Септември 2007

Ето и линк към интрото.
Може да се слуша online при добра връзка и отнема около 70MB от трафика, ако евентуално сте с ограничен трафик.
Също така, ако линка не работи, бъдете по-настоятелни Усмивка
Страници: 1 ... 5 6 [7]
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.