Едно от невероятните предимства на това човек по някакъв начин да се занимава с музика, е че понякога има достъп до много повече информация.
Разбира се има и доста много меломани, които никога не спират да колекционират.
Рядко обаче имена изкачат над другите и привличат вниманието на някой. Откакто се върнах все не оставаше време да отворя тази тема, както и да прегледам нещата, които имам и които съм донесал.
Стана въпрос на няколко пъти за руската група Технология. Всъщност "Нажми на кнопку" е една от песните, които конкретно мога да си спомня, че чух в Strangel... Сега ме навява лека носталгия като чуя въпросната песен, но това е друга тема. Мисълта ми е, че от доста време говорим с приятели, че не им препоръчвам никаква музика

. Ето, сега е момента да се запознаете с Технология, ако сте нямали възможност.
Групата е създадена през 90та година като има общо с една друга руска група, за която мисля, че е ставало дума - Биоконструктор. След разпадането на Биоконструктор се появяват Технология и Био.
Естествено групата е повлияна от Depeche Mode и не го прикриват по никакъв начин, а руските DM фенове особено по-младите са израстнали с нея. Някои от тях дори не понасят Биоконструктор, но така и нямах възможността да разбера каква е исторята покрай разпадането им.
И все пак успях да намеря точно ремиска, който чух в клуба и ще си позволя малко нелегално да го споделя с вас, а пък... ако ви се занимава, съм сигурен, че ще намерите начин да чуете и някоя друга песен.
Ако ви допадат ранните Camouflage или Red Flag, то със сигурност няма да се разочаровате от Технология. Стига естествено да нямате нищо против руската реч.

Прикаченият файл е изтрит при изчистване на стари файлове