The Fein
|
Ваканциите и отпуските свършиха, но не само за нас. Вчера Depeche Mode са започнали записи по 12-тия си студиен албум.
Дейв Гахан, Мартин Гор и Анди Флетчър работят по наследника на ''Playing The Angel" в Калифорния, като се предполага, че заедно с тях е и продуцентът Бен Хилиър. Според източниците, някои от песните са вече в напреднала фаза.
Официално потвърждение и още информация - скоро.
|
|
Последна редакция: 18 Септември 2008 от The Fein
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Страхотна новина  ! Може би новият албум ще излезе дори по-рано отколкото очаквахме и това много ме радва. Сега ще последват обичайните предположения относно звученето му и т.н. Дано наследникът на Playing The Angel ни изненада приятно  .
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
kirilart
|
Новината е чудесна и ме зарежда с енергия за предстоящото очакване на албума. Както Рози е писала вече, започва гадаенето, първите фейкове, после и първите прокраднали се в нета откъси от песни, артуърка, цели песни, първи клип и разбира се датите за следващото турне!  Чакането свърши, започва очакването 
|
|
|
|
Deni
|
При вида на изречението "Вчера Depeche Mode са започнали записи по 12-тия си студиен албум." направо подскочих, а сърцето ми определено се разбърза нанякъде. Въпреки че все пак го очаквахме, въпреки, че не е съвсем като "гръм от ясно небе", пак си е тръпка. Чак ми иде да разцелувам Светльо, нищо че той е само приносител на добрата новина. Много ми се ще чакането да не се проточи твърде дълго, но съм по склонна да чакам, отколкото да получа нещо направено набързо, колкото да не останат феновете с празни ръце. Искам всичко - клюки, слухове, спекулации, фейкове, официално и неофициално получени откъси от нови песни.... - искам пълното изживяване "нов албум". Хайде да ни е честито новото начало 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
vicky
|
уау ! направо не ми се вярва  . добре ,че първи април отдавна мина та да съм спокойна ,че не си играете с нервите на хората  . значи ще чакаме и ще се надяваме на нещо добро ...(всъщност каквото правихме и до сега , но поне се знае ,че на нещата им е дадено тласък )
|
reach out and touch faith !
|
|
|
N:Mode
Гост
|
HOME съобщава, че първите сесии по новия албум са започнали на 5-ти Май в Калифорния. Според непотвърдена информация най-ранната дата за предстоящо издаване е Март следващата година. През следващите дни се очакват доста спекулации около започналите записи, но трябва да се има предвид, че до момента никой официален източник не е оповестил за такава новина. 
|
|
Последна редакция: 07 Май 2008 от N:Mode
|
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
може и непотвърдена да е информацията обаче нали се сещате че винаги когато има слух от тоя вид винаги накаря се оказва че е било вярно! така че ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!  ех, на това му викам аз хубав ден...не може да не се усмихнеш като разбереш какво правят Депеш в момента...аз не че само се усмихвам...ще излетя! скачам и не ме търсете! трябва да се обадя на много хора! 
|
|
|
|
Aleksandrovster
|
09.05.2008, Санта Барбара. 
|
|
Последна редакция: 10 Май 2008 от Aleksandrovster
|
|
|
|
ani
Някой

Публикации: 10
|
Благодаря ти,Александров за вълшебната снимка! Слухове ли?Нещата са сериозни-ура,ура,ура!
|
|
|
|
The Fein
|
Кратък ъпдейт: В студиото е и звуковият инженер Ферг Петеркин, работил с някои интересни имена от британската алтернативна сцена като Placebo, Snow Patrol, The Horrors, Zero 7, както и със Софи-Елис Бекстър и младата надежда на модерния джаз Джейми Кълъм.
|
|
Последна редакция: 18 Май 2008 от The Fein
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Infra Red
|
Отговори #10: 19 Май 2008 |
|
Започна и мен да ме тресе треската около новия албум както преди да излезе PTA.Айде да минават по-бързо тия 7-8 месеца и да чуем всички първите изтекли неща в интернет Ако трябва да съм сериозен,силно се надявам новият албум да е по-малко електронен от PTA.Бих искал песни със звученето на Saw Something в него... Смесица от електроника и живи инструменти е това,което направи SoFaD и Ultra толкова велики...Не че в Exciter и PTA ги няма, но не са в дозата,в която бих искал да бъдат. P.S. На снимката Мартин прилича на студентче 3ти курс
|
|
Последна редакция: 19 Май 2008 от Infra Red
|
There's something that's invisible, there are some things you can't hide... try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
|
|
|
dm
|
Отговори #11: 19 Май 2008 |
|
 Мартин наистина изглежда като студенче, Дейв се е размазал от кеф а флеч си е същия сладур така, че нямам търпениеееееееееее да чуя какво ще направят заедно. Направо не ми излиза от ума. 
|
'Down on the ground I'm bound till the morning light'
|
|
|
deiv4o
Гост
|
Отговори #12: 19 Май 2008 |
|
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #13: 20 Май 2008 |
|
Вече има информация и за още един човек от студийния екип на DM. Това е Люк Смит, който ще отговаря по програминга на новия албум на групата, а до момента той има три солови. Ако искате да научите повече за човека, когото BBC 6 са обявили за "the future voice of England", може да посетите изключително интересния му уебсайт.
|
|
Последна редакция: 20 Май 2008 от The Fein
|
|
|
|
benev
Агент
|
Отговори #14: 20 Май 2008 |
|
Уха, не мога да повярвам, че са започнали толкова рано!  Благодаря за новината, чакам с нетърпения евентуалния нов албум!
|
I'm a man of flesh and bone.
|
|
|
|