Modern swinger
|
Отговори #75: 07 Октомври 2008 |
|
Обаче с това "Daviid, look heeere!" направо ме умориха от смях  ! Аз даже чух "Baby, look here" та се счупих съвсем, хахаха 
|
Please, take this and run far away, far as you can see I am tainted. And happiness and peace of mind were never meant for me...
|
|
|
lover
|
Отговори #76: 07 Октомври 2008 |
|
терминът ми е на 29май  Въпреки това ще си поръчам линейка на стадиона и с риск да родя по средата на концерта ще съм там някъде пък било то и не пред сцената.После ще викна Мартин за кръстник. Звучи страхотно!!!  Дано всичко да е наред с теб и бебето по време на концерта, живот и здраве... Аз лично винаги съм се чудела на бременни (особено в напреднала бременност), които присъстват на големи концерти.. Все пак е доста шумно, блъсканица е на моменти, въобще.. Но- успех!  Незабравимо ще е за теб 1000%  Знам ли, може и на мен някой ден да ми дойде това до главата... да съм бременна и на концерт на любимата група!  А това за кръстникът Мартин е направо велико!  Би се съгласил, ако разбере някакси, според мене............. Той е мил човек 
|
|
|
|
Watermark
Джуниър
|
Отговори #77: 07 Октомври 2008 |
|
Уви планът ми няма да се осъществи и не защото имам матура, а защото терминът ми е на 29май  Въпреки това ще си поръчам линейка на стадиона и с риск да родя по средата на концерта ще съм там някъде пък било то и не пред сцената.После ще викна Мартин за кръстник. Е честито на всички и дано новият ми план проработи Няма да се пуашиш.  Играх същото упражнение това лято, заемаш позиции на трибуните и си ок 
|
Life goes on..
|
|
|
ichipichi
|
Отговори #78: 07 Октомври 2008 |
|
е на трибуните естествено иначе ниама как. А то пусто кат ми се ходи и с катетар бих отишла на концерт,нищо не може да ме спре и туи то 
|
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #79: 07 Октомври 2008 |
|
Виж ichipichi трябва да отидеш! как? не е за изпускане...на бебето ще му хареса може и да се разтанцува! бебетата обичат хубавите емоции..усещат ги-та твоето ще е предоволно!!! 
|
|
|
|
Spellbound
|
Отговори #80: 07 Октомври 2008 |
|
на бебето ще му хареса може и да се разтанцува!
 Едва ли ще му хареса обаче, ако някой друг също е решил да си потанцува и удари с един лакът майка му.
|
|
|
|
маргото
Странен Любовник
|
Отговори #81: 07 Октомври 2008 |
|
На трибуните няма да е опасно. Аз на твое място не бих се колебала. Аз в осмия месец ходих на стоп до морето, например.
|
It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #82: 07 Октомври 2008 |
|
на бебето ще му хареса може и да се разтанцува!
 Едва ли ще му хареса обаче, ако някой друг също е решил да си потанцува и удари с един лакът майка му. остава и такива тъпанари да се навъдят! тогава каня майка му до мен! ще внимавам!!!!
|
|
|
|
ichipichi
|
Отговори #83: 07 Октомври 2008 |
|
На трибуните няма да е опасно. Аз на твое място не бих се колебала. Аз в осмия месец ходих на стоп до морето, например.
ако сте останали с впечатление че се колебая,явно не съм се изразила добре.Там съм освен ако няма нещо силно драматично със здравето ми.Естествено,че ще внимавам и сигурно няма да скачак кат луда,но съм там.Ако някой пропусне тоз концерт и разбера лично ще го пердаша от тук та до другия концерт  не приемам никви извинения още веднъж честито и мерси за подкрепата
|
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #84: 07 Октомври 2008 |
|
някой да успя за запише цялата прес конференция от вчера? 
|
|
|
|
Aleksandrovster
|
Отговори #85: 07 Октомври 2008 |
|
някой да успя за запише цялата прес конференция от вчера?  Аз. Ще ти я кача някъде след малко и ще ти пиша.  Ако някой друг търси пълния запис, може да ми пише. 
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #86: 07 Октомври 2008 |
|
Това не е по темата, но просто ужасно много се радвам, че форума така заживя покрай тези новини, имам толкова много нови мнения за четене  Ох, супер ще е всичко! 
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #87: 07 Октомври 2008 |
|
ако сте останали с впечатление че се колебая,явно не съм се изразила добре.Там съм освен ако няма нещо силно драматично със здравето ми.Естествено,че ще внимавам и сигурно няма да скачак кат луда,но съм там.Ако някой пропусне тоз концерт и разбера лично ще го пердаша от тук та до другия концерт  не приемам никви извинения още веднъж честито и мерси за подкрепата Ехе с термин 29 май нищо чудно на 18 да скачаш като луда , ако бебето е някой бързак и се роди малко преди 18-ти. 
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
nipo
|
Отговори #88: 08 Октомври 2008 |
|
ако сте останали с впечатление че се колебая,явно не съм се изразила добре.Там съм освен ако няма нещо силно драматично със здравето ми.Естествено,че ще внимавам и сигурно няма да скачак кат луда,но съм там.Ако някой пропусне тоз концерт и разбера лично ще го пердаша от тук та до другия концерт  не приемам никви извинения още веднъж честито и мерси за подкрепата Ехе с термин 29 май нищо чудно на 18 да скачаш като луда , ако бебето е някой бързак и се роди малко преди 18-ти.  Това малко трябва да е към 8 май (защо пък не и на 9-ти  тогава Дейв може да стане кръстик  ) за да може да се възстанови.Поне аз така си мисля... Абе, ichipichi, да ти е живо и здраво детенцето (ти също), то това е си е работа на Господ,ама ти билет си вземи! Бременни имаше и на миналия концерт,а за инциденти нищо не се е чуло...Успех!
|
|
|
|
July
Гратис Любовник
|
Отговори #89: 08 Октомври 2008 |
|
терминът ми е на 29май  Въпреки това ще си поръчам линейка на стадиона и с риск да родя по средата на концерта ще съм там някъде пък било то и не пред сцената.После ще викна Мартин за кръстник. Позната ми е тази ситуация! Преди две години, бях на стадиона бременна в 7 месец, но корема ми изглеждаше застрашително голям! Всъщност най-големият кошмар беше, че от съображение за сигурност бях "заточена" в измисления ВИП по трибуните. Опитай да бъдеш по-кротка с емоциите и всичко ще е наред! Успех! 
|
|
|
|
|