Здравейте,
Едни познати от Испания си купиха 2 електронни билета, но се отказаха да присъстват на концерта и ме помолиха да им съдействам с намирането на купувач. Билетите са правостоящи от по 30 евро, но поради системата на продажба на моите познати им излезе 20 евро в повече на билет (такси). Така че в крайна сметка става въпрос за 2 билета по 50 евро парчето. Пишете ми ЛС ако има интерес.
Добо
Здравейте,
Извинявам се на всички, на които не съм отгвороил на личното съобщение, но стана инзвестно забавяне с единия билет понеже един от кандидат-купувачите се отказа. Аз отговарям по реда на заявките, но исках да напиша нещо тук относно ситуацията.
Остана 1 билет от двата и все още се предлага за покупка. Цената както обясних по-горе е
50 евро. Единствения по-сложен момент е превода на парите. Единият билет го продадох чрез PayPal който е възможно най-евтиния начин. Така че моля само тези, които имат PayPal да ми пратят ЛС. Ще отговарям по реда на съобщенята, така че моля тези които не получат веднага отговор от мен да бъдат търпеливи.
Билетът е пред сцената (от тези по 60лв).Усепх!