Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Музика
>
Групи
> Тема:
Marilyn Manson
Страници: [
1
]
2
3
4
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: Marilyn Manson (Прочетена 22706 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dearrose
Висш Любовник
Marilyn Manson
30 Ноември 2005
Името на новия човек във форума (welcome!
) ме подсети,че исках да отворя тема за Manson.Да го пообсъдим малко и него.
Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
SoFaD
Ултрас
Re: Marilyn Manson
Отговори #1:
30 Ноември 2005
az go uvajavam toq chovek
nai-malkoto zaradi tova koeto stori na nemcite na edno koncertche taq godina... izleze na edno parche s furajka i shanelche kato nacist i zapochna da marshiruva... i nastana grobna tishina, a pyk typite chujdenci deto nishto ne razbirat si se kefeha
s risk za jivota razbira se...
snimki 18 i 19 eto tuk:
http://www.rock-im-park.de/index.php?navi=1&rid=35&artid=252&startdia=diashow
ages of delirium
curse of my oblivion
cxt
Посветен
Публикации: 320
Отговори #2:
30 Ноември 2005
ооо моя човек manson ... good тема!!! купих си една негова книга лятото ... вътре пише всякакви щуротии, включително игрите между Резнър и Къртни Лав и опитите и да го накара да ревнува чрез китариста на Manson ... всичко това писано от Manson и четено от мен хехех ... Та относно Manson ще си позволя да го цитирам... или по-добре не ... нещата за които пее е по- добре да си останат казвани само от него
Благодаря му за музиката която прави и най- вече за неповторимия The Golden Age Of Grotesque ... множеството добри клипове и най- вече за този на personal jesus ...жалко че комерса развали артиста... въпреки, че сегашния му имидж най- ми харесва си мисля, че скоро няма да чуеме негова нова песен ..
PS: да не си помисли някой, че слушам manson откакто направи кавър на depeche mode ... фен съм му от 1998
, но nine inch nails за мен са по- добри
Последна редакция: 30 Ноември 2005 от cxt
So High so Far to Fall
MaoriGirl
Посветен
Отговори #3:
30 Ноември 2005
Има уникален глас.Не ми допада комерсиоалността,но като цяло ми харесва атрактивността и агресията във визуално и музикално отношение.
victor.
Нарушител x 4
Отговори #4:
30 Ноември 2005
Nice!
Луд е той , луд е... И аз го уважавам. Има доста добри неща.
Най-доброто от него за мен още ог 1996 си остава:
the beautiful people, the beautifil people... чъ-джъ-джъ чъ-джъ-джъ
И клипа е як. Е не колкото the perfect drug .
Последна редакция: 01 Декември 2005 от viktor
for all the right reasons
for all the right reasons
cxt
Посветен
Отговори #5:
30 Ноември 2005
не знам кой, какъв фен му е, но ако не сте слушали песента му spade нямате реална представа какво ми е мнението на мен за този музикален изруд
So High so Far to Fall
dearrose
Висш Любовник
Отговори #6:
01 Декември 2005
Цитат на: cxt в 30 Ноември 2005
купих си една негова книга лятото ... вътре пише всякакви щуротии, включително игрите между Резнър и Къртни Лав и опитите и да го накара да ревнува чрез китариста на Manson ... всичко това писано от Manson и четено от мен хехех ...
Сигурно говориш за книгата "Long Hard Road Out Of Hell".Аз също я имам,само че половината ми е на английски,другата половина на руски,защото съм я теглила от нет-а.
Направо не знам коя точно част от нея да посоча като любима,грабна ме още в началото,където се разказва за "мазето на дядо",прочетох я за 1 ден,а колко съм я препрочитала...
Любим албум на Manson за мен е Antichrist Superstar и като музика и като имидж и artwork.
Thanx на Ramalama за линка!
Ако може да разкаже по-подробно за концерта,че аз не съм имала щастието да видя Manson live.
sinner
Възбуден
Отговори #7:
01 Декември 2005
множеството добри клипове и най- вече за този на personal jesus ...
За мен това е най-ужасният кавър, който е правен някога на песен на Depeche Mode и изобщо Marilyn Manson "осакати" песента!
Иначе съм почитателка на музиката му, знае как да скандализира масите и да бъде различен на фона на еднотипната музикална сцена в момента, пълна с еднакви "певци" и подобни, които последното нещо, което могат, е да пеят или правят музика! За Български вариант на Marilyn Manson се сещам за Азис
. Ами да, някак си използват едни и същи методи за привличане на фенове и слушатели, с тази разлика, че Азис не прави никак стойностна и приятна музика..Той всъщност изобщо не прави музика!
Любимата песен на Manson ми е The Speed Of Pain.
Който не я е чувал - да си я намери!
Страдание! Едно страдание безлично,
жалко, безразлично,
там негде по средата
на истината и лъжата...
loosemyself
Странен Любовник
Отговори #8:
01 Декември 2005
Цитат на: victor в 30 Ноември 2005
Nice!
Луд е той , луд е... И аз го уважавам. Има доста добри неща.
Най-доброто от него за мен още ог 1996 си остава:
the beautiful people, the beautifil people... чъ-джъ-джъ чъ-джъ-джъ
И клипа е як. Е не колкото the perfect drug .
ооо да,ти пак си прав!
жестока песен!бих добавила като фаворити Coma White,Long hard road out of hell и,разбира се The nobodys!
[:There's a devil lying by my side:]
cxt
Посветен
Отговори #9:
01 Декември 2005
Цитат на: sinner в 01 Декември 2005
За мен това е най-ужасният кавър, който е правен някога на песен на Depeche Mode и изобщо Marilyn Manson "осакати" песента!
ми според мен различното в песента е само гласа на manson и industrial sounda ... иначе структурата на песента си остава запазена като в оригинала - което показва, че manson е признал песента за велика и просто я е изпял за да продължи съществуването и и през новия век... иначе и на мен не ми харесва кавъра ... имайки предвид, че той може много повече
но клипа е най- добрия който съм гледал през живота си!
So High so Far to Fall
SoFaD
Ултрас
Отговори #10:
01 Декември 2005
ами аз вече като че ли малко съм го позабравила концерта, но сега ще разровя паметта си
5 юни, последен ден от фестивала, вървим (точният израз е пробиваме си път) към главната сцена, като се опитваме да избягваме сектантите, които бяха засипали пътеки и полянки с брошурки и картички, в който главно действащо лице е естествено ММ в ролята на Антихриста (сега съжалявам, че не си запазих някоя, бяха много интересни, мисля че повечето сектанти сигурно са имали близки опити с екзорсизъм)... стигнахме сцената, като заехме позиция към средата на стадиона, от чист страх, че ще ни излезе някой демон насреща (не от ММ, от някои фенове
немските такива могат да са доста убедителни, че Емили Роуз не е била единствената), освен това отпред винаги има една отцепена зона, в която пускат много малко хора, от съображения за сигурност, казват... но много се отдалечих от темата...
естествено пя общо взето само най-големите си хитове (не се оплаквам), включително 3-те всеизвестни кавъра на PJ, Tainted love i Sweet dreams (този човек май си пада доста по добрите стари 80's). сцената не я виждах много добре, но по средата висеше люлка, поразбита ми се видя, която беше използвана вместо поставка за кийборда доколкото си спомням. добре че имаше 2 големи екрана, и успявахме да следим представлението, въпреки че се губеше много от ефекта, поради факта, че концерта беше посред бял ден, и въобще не пестиха пушек. ММ какво ли не прави по тая сцена
катери се на кокили, "припада", слезе по едно време долу до народа да си попеят заедно, лази по желязото, на което бяха закачили камерата, микрофона да не споменавам какво го прави... изобщо ако ми се удаде друга възможност, отново бих отишла
и за капак гореупоменатата случка с излизането като нацист, която беше удар под кръста, понеже немците наистина са ужасно чуствителни на тази тема (нещо подобно направи и Боно, който получи същата реакция от публиката: тииии-шии-на) и едва ли са очаквали нещо такова от свой любимец. не знам дали го прави всеки път като изнася концерти в Германия, но ако продължава, може и да остане без фенове там...
ages of delirium
curse of my oblivion
sinner
Възбуден
Отговори #11:
02 Декември 2005
Цитат на: cxt в 01 Декември 2005
Цитат на: sinner в 01 Декември 2005
ми според мен различното в песента е само гласа на manson и industrial sounda ... иначе структурата на песента си остава запазена като в оригинала - което показва, че manson е признал песента за велика и просто я е изпял за да продължи съществуването и и през новия век... иначе и на мен не ми харесва кавъра ... имайки предвид, че той може много повече
но клипа е най- добрия който съм гледал през живота си!
Радвам се, че Marilyn Manson е отдал почит и е показал уважение към Depeche Mode , но все пак кавъра не ми е от любимите... И адски много се дразня, че доста хора мислят, че тази песен е негова !!! Тук в ст. град - Свищов дадох на един, дето ми спореше , че песента е на Marilyn Manson, оригинала и той се застреля..Беше потресен (не знам защо
), но поне му хареса!
Трябва да се просвещават неуките и необразованите, които спорят без да знаят...
Страдание! Едно страдание безлично,
жалко, безразлично,
там негде по средата
на истината и лъжата...
cxt
Посветен
Отговори #12:
02 Декември 2005
аз пък много се дразня на хората които вместо кавър казват ремикс
а пък един познат беше сигурен, че ETS не е на depeche mode
а иначе marilyn manson за мен е човека правещ най- добри кавъри... и много се изненадах от слабата версия на PJ ... имах чуството че излага песента... а аз кавъра на PJ го имах може би половин година преди да се съобщи в сайта му че ще прави кавър на depeche, което е доста странно. даже си мислих, че това е неква демо версия щото беше доста тъпо, но уви не беше... най ме кефи едно негово изказване по повод на PJ ... "тази песен казва толкова колкото аз съм казал общо с всички мои песни през цялата си кариера"... кажете сега не е ли пич
So High so Far to Fall
dearrose
Висш Любовник
Отговори #13:
02 Декември 2005
Цитат на: cxt в 02 Декември 2005
кажете сега не е ли пич
Е,хубава работа,разбира се,че е пич!
Като заговорихме за кавъри,аз много се кефя на Golden Years-кавър на Bowie,да не кажа,че ми харесва повече от оригинала.
И Manson-фен на Bowie,защо ли не се учудвам!?
Като видях тази снимка много се зарадвах!
The Fein
Екип
Отговори #14:
02 Декември 2005
Цитат на: MaoriGirl в 30 Ноември 2005
Има уникален глас.
Аз пея по подобен начин
Each tear that flows down your face
Trickles then picks up the pace
And turns to a river inside
A river that will not subside