DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 [2]  Всички
  Печат  
Автор Тема: Rammstein  (Прочетена 7442 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ginger
Смутител
*
Пол: Мъж
Публикации: 249

Профил WWW
Отговори #15: 16 Октомври 2009

Самият Паул Ландерс казва,че парчето звучи като Депеш Мод. http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=fr&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.twivi.com%2Ftag%2Fpaul-landers%2F
  превода е от гугъл така че е скапан,но все пак.

В извадката, която си дал/а не виждам никъде Ландерс  да е казал подобно нещо-виждам само някакво ревю на "Metalhammer", в което действително се казва, че "Haifisch" звучи като Depeche Mode.
В по-ранен етап от промотирането на този албум имаше интервю с Рихард Круспе, който твърдеше, че това парче е вдъхновено от Депеш. Подчертавам вдъхновено, понеже "вдъхновявам" , доколкото аз знам, няма общо значение със "звуча като".
И за да съм по-ясен ще ти дам един пример. Представи си, че аз съм музикант и слушам някакво парче на Рамщайн. В един момент, куфеейки си отпивам от бирата, задавям се и се закашлям. Този момент се запечатва в паметта ми и ме вдъхновява да напиша нова песен, за която ще имам всички основания да кажа, че е вдъхновена от Рамщайн, а ако попадна на добра реколта гъби, даже бих могъл да вплета някак си въпросната кашлица в парчето, за да може нещата да са още по-автентични.
Мисля, че бях достатъчно ясен. А сега чуй пак песента и ако отново усетиш някаква прилика с Депеш Мод (мнение, което си дал/а в един друг форум), ще се радвам да споделиш точно в кой момент се появява тя.
Страници: 1 [2]  Всички
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.