Lyu
|
Отговори #165: 22 Юни 2006 |
|
|
|
|
|
elandebka
Новороден

|
Отговори #166: 27 Юни 2006 |
|
Лелеееее страхотни снимки бе хора откъде ги намирате няма ли някакви по лични снимки на Дейв ? 
|
ENJOY THE SILENCE
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #167: 27 Юни 2006 |
|
Ето малко и от мен, предимно младият Дейв...много младият даже  И родата я има - мама и леля ... яд ме е че не мога да изровя тази с пънк гребенчето му..но ще се помъча пак Enjoy ]:> Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown.
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #168: 27 Юни 2006 |
|
Ето малко и от мен, предимно младият Дейв...много младият даже  И родата я има - мама и леля ... яд ме е че не мога да изровя тази с пънк гребенчето му..но ще се помъча пак Enjoy ]:> Срещала съм тази снимка и преди,но не знаех,че това са майката и лелята на Дейв.  А относно снимката с пънк гребенчето-мисля,че я видях в темата Funny DM! 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Watermark
Джуниър
|
Отговори #169: 27 Юни 2006 |
|
Това ми е любимата Дейвска снимка  Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
Life goes on..
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #170: 27 Юни 2006 |
|
SOFAD типаж ;> и гледа лошо
|
We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown.
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #171: 27 Юни 2006 |
|
Ето малко и от мен, предимно младият Дейв...много младият даже  И родата я има - мама и леля ... яд ме е че не мога да изровя тази с пънк гребенчето му..но ще се помъча пак Enjoy ]:> Срещала съм тази снимка и преди,но не знаех,че това са майката и лелята на Дейв.  А относно снимката с пънк гребенчето-мисля,че я видях в темата Funny DM!  Снимката с пънк гребенчето вече я има в тази тема, даже на две места - вижте стр. 3 и стр. 5! 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #172: 28 Юни 2006 |
|
Сканирани страници от книгата Depeche Mode Photo Biography. Една снимка на Devoted-феновете,познати ни от филма 101  : Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
101.jpg (171.26 KB, 535x425 - видяно 461 пъти.)
|
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #173: 28 Юни 2006 |
|
Някой случайно да им завижда? ]:>
|
|
|
|
malahy
Новороден

Публикации: 1
|
Отговори #174: 30 Юни 2006 |
|
HE ISN’T PLAYING THE ANGEL, HE IS AN ANGEL…
…AND HAS PERSONAL DEVIL
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
|
|
zuu
|
Отговори #175: 30 Юни 2006 |
|
Някой случайно да им завижда? ]:>
E, всеки с късмета си! Поне аз така се успокоявам 
|
jump out of time
|
|
|
|
ultrapmp
Странен Любовник

|
Отговори #177: 08 Юли 2006 |
|
Ето малко и от мен.
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
|
|
Lud Uchen
|
Отговори #178: 08 Юли 2006 |
|
 Линка не работи. Някой има ли алтернативен сайт? Мерси за всички останали снимки - много се смях! И имам нови попълнения в ДМ-фолдера ми.
|
More than a party...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #179: 09 Юли 2006 |
|
 Линка не работи. Някой има ли алтернативен сайт? Жалко,че вече не работи. Този сайт също разполага с много снимки,разпределени по категории,особено от Touring The Angel! 
|
|
|
|
|