dm
|
Отговори #360: 17 Април 2008 |
|
|
'Down on the ground I'm bound till the morning light'
|
|
|
Lu
|
Отговори #361: 17 Април 2008 |
|
Тук на последната снимка Алън е това озъбеното хлапе най вдясно с блузката с ябълка. Така, отчетох се откъм снимки, падна ми тоя тежък камък от сърцето, пфу, отдъхнах си.
На снимката е Дейв с братята си и сестра си. Той е грижовния батко с раираното пуловерче без ръкави.
|
I saw something in your eyes I wanted it for myself
|
|
|
Deni
|
Отговори #362: 17 Април 2008 |
|
Тук на последната снимка Алън е това озъбеното хлапе най вдясно с блузката с ябълка. Така, отчетох се откъм снимки, падна ми тоя тежък камък от сърцето, пфу, отдъхнах си.
На снимката е Дейв с братята си и сестра си. Той е грижовния батко с раираното пуловерче без ръкави. Неизвестно защо бях убедена, че това е снимка с Алън.  Благодаря за поправката, отивам тихичко да се срамувам в ъгъла 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Lu
|
Отговори #363: 17 Април 2008 |
|
Хайде още малко панталони.
|
|
Последна редакция: 17 Април 2008 от Lu
|
I saw something in your eyes I wanted it for myself
|
|
|
DanielaDaniela
|
Отговори #364: 17 Април 2008 |
|
 Ето това вече е велико! Това е снимка за милиони, можеш да я продаваш!!! Никога не съм виждала такава. Май нямам право да я сваля, нали?
|
"Suffer with pride"
|
|
|
nipo
|
Отговори #365: 18 Април 2008 |
|
Ангелите не носят гащи. Никога!
Нашия ангел май си има гащи...  Обаче това е от едно друго турне , но гащи съществуват! Някъде в гардероба му, сбутани в някой ъгъл, стари и ненужни... 
|
|
Последна редакция: 18 Април 2008 от nipo
|
|
|
|
nipo
|
Отговори #366: 18 Април 2008 |
|
Тук определено няма- ангелска му работа!
|
|
|
|
yori
|
Отговори #367: 29 Април 2008 |
|
Май нямам право да я сваля, нали? хихи, ти снимката ли ще сваляш или нещо конкретно от нея ...  п.п. такъв огромен офтопик пък аз да го подмина просто така ... срамота!
|
|
|
|
bong13
|
Отговори #368: 29 Април 2008 |
|
Темата е доста разгорещена. Не мога да не се включа с любими мои снимки, като редом до тях поставям снимката с "Пакета", която Мая вече е пуснала. Ето за какво говоря... Марто наистина е секси и то по един много порочен начин...
|
The more I look The more I see The more I feel
|
|
|
Kevy
|
Отговори #369: 29 Април 2008 |
|
|
See what I see!
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #370: 29 Април 2008 |
|
Абе нищо против Марто, ама друго си е Дейв, моля, моля. И стига с тия пакети, мъжа не трябва да се гледа само отпред  А в тази категория снимки на Марто не съм и виждала дори  
|
|
Последна редакция: 29 Април 2008 от kiira
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #371: 29 Април 2008 |
|
|
See what I see!
|
|
|
bong13
|
Отговори #372: 29 Април 2008 |
|
Щом го искаш отзад... Eто го нашето момче - страхотни крака - най-секси разкрача на света! Офф: Усещам как ще ме номинирате за реплика 
|
The more I look The more I see The more I feel
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #373: 30 Април 2008 |
|
Обаче подписа ти много се връзва с всичко казано до тук  . Страхотни крака, ама къси... Нищо де, то вкусове всякакви има  
|
|
Последна редакция: 30 Април 2008 от kiira
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #374: 30 Април 2008 |
|
Щом го искаш отзад... Eто го нашето момче - страхотни крака - най-секси разкрача на света! ...
Абе Бонги, имам чувството, че Марто с тез' гащури ще се метне на тепиха всеки момент  А някоя снимка из-от-долу няма ли да се появи ми е интересно?! 
|
See what I see!
|
|
|
|