Беше една невероятна седмица за мен

след преживявяниятя ми в Хорсенс бях леко разочарован но просто осъзнах че хванах момчето в неподходящ момент:) Пристигнахме в Дусс на 25 и излезнахме на по бира веднага

аз с моите шести чуства видях една уличка и реших че ако минем по нея може да срешнем некои, незнам просто така го почуствах от вътре(еи като сателитна навигациа сам

само си написах в главата Мартин Горе и натисхан коп4ето търси наи карткият път до него

така де, трагнахме по тази уличка и след 200м забелязах че охраната Деив , мартин,вива, петер се задават срещу нас и ме гледат, с тоя поглед от сорта ааааа тоз лудия го видяхме в хорсенс вчера:) охраната ми се усмихна и просто каза Hey Buddy, you allright? аз се усмихнах и казах hi back

мартин и петер ме погледнаха , усмихнаха и кимнаха:) а моитие приятели преа това цялото време блееха некаде

та им викам, иксате ли да ви срешма с мартин горе? те отвориха очи като на хамелион, каде , каде, казах им само споко и као искате , ето ви го от вашата лява страна

те се размазаха

кво да праим сега а:) казахм да приказват с охранта първо, те го питаха за снимка но НЕ, после се варнаха и аз им казах аре ве ходете пак го питаите, това може да ви е единственият 6анс да видите Мартин, послушаха ме и отидохме и се здравиахме с Мартин петер и Вива, моите прятели се побуркаха от кеф:) викам си ееее идеално започна денят

те после ме базикаха да напи6а на навигацията Деив гахан

аз им казах че неможе да го намери

На др. ден отидохме да чаакем в 8ам и обичаините мутри си бяха там, като отвориха вратите да си призная никога ен сам бягал толкова бързо, успях да размина всички но вътре изгубих 4 места от чудене на каде да ходя, много се иадосах, казах си товае, вече не исам да ходя в германия на концерти, бахти психопатите

стоварихме се на парви ред естествено, точно между март и деив, концерта за мен беше малко над добре, сцената беще много високо и се виждаха само март и деив, казах си не ътре 6те звана на петер да ме вкара преди всички, ни искам пак да минавам през таз психария

оотидохме на др ден пред залата сутринта и и се забихма в хотела да играем, тенис на маса и i table football, аз чаках смс от петер и затова решех да отида сутринта че и без това моите прятели бяха там та да пиинем сутринта по едно винце

полъчих по едно вреем смса и отидох да пия бира в ресторанта, кам 5.15 отидох пред др опашка и Петер ме вкара пред всички германци, усещах зад мен the Heat

от погледи:) както и да е, влезнах и запаьим места на патеката за неколко души, реших да не снимам а да се наслаждавам на последният концерт, на предната вере ан партито на групата са били хора които никога не са присаствали на дм концерт и парти , хора като първата жена на деив и много др роднини, вси4ки от мют рецордс са били там аве вси4ко което се е случило на партито е показало че това ще е последният концерт на ДМ, гледах от партито едно клипче на Мартин и Вива да пеят Love is in the air

mnooooogо яко беше. но само го гледах, петер ми го показа:) за концерта мога да кажа 4е бе6е много емоционално всичко, невероятно чуство и много силна публика , поне около нас, деив доиде пак на патеката и touched неколко човека от които мисля че беше и Валери

след всички неща които чух го имах тояа усещсне че е края

гледах много да се изкефия:) и като деив доиде и се разрева пред мен не мога да ви опиша как ме заболя, като малко дете плаче6е , о6те ми пред лицето неговото изражение, просто си личеше че мъ е много гадно и все едно знае6е 4е е последен концерт:) мноог гадно се по4уствах, очите ми се напалниха с съзи, не издаржах на силна та емоция, беще незабравимо:( и не само аз де

след концерта бе6е тъжничко но кво да направим, ако, недаи си боже това да е края мога да кажа че бях с тях до самият краи

Когато Мартин слезна на патеката на Хоум просто се размазахме, тои погледан поне 4,5 човека идивидуално задържаики си погледа на всеки поне кам 6,7 сек, бях между тези хора и видях че ме позна:) напълни ми се ди6ичката еи:)
На др ден сутринта пихем кафе и мартин доиде, загледа се в мен и само се усмиха аз смо му казах morning

а тои Hello guys

Моя приятел охраната които миказа че сам луд в Париж на афтерпартиото доиде при мен по време на концерта и ме прегърна и поздрави:) видях и шефа на LHN и му благодих за всичко което е направил досега, много се излефи пича:)
Немога да искам повече от това турне, за мен беше невероятно, благодарение на един човек ми се осъществи мечта, приказвах с Деив, Мартин и флеч
Благодаря на всички с които се срещнахем по време на турнето за невероятното изкзарване и се надявам пак да се съберем и естествено
THANK YOU VERY, VEREY MUCH DEPECHE MODENLMDA DUSS 26_02_2010http://www.youtube.com/watch?v=lkGz0Spk47s
Ето и 1 снимка от менюто на ресторанта каде пихем бира

i video na come back signs
http://www.youtube.com/watch?v=EMW9yegD2ys&feature=player_embedded