Не знам дали някой друг е имал това усещане, но си знаех, че нещо подобно ще се случи на точно този концерт и то с участието на Алън. Годишнината, мястото, градът, каузата, новооткритата готовност на Уайлдър малко или много да излезе извън рамките на студиото...
Това, което вече трудно си представях беше по какъв начин неочакваният гост би могъл да бъде представен. И точно това включване на Алън в точно тази песен беше идеалното решение - дискретно, но ясно и въздействащо.
Колкото до трайно събиране: за себе си нямам отговор и не мисля да го търся. Това са много вътрешни и лични решения, които засягат само членовете на групата и само те си знаят кое е най-правилното за тях. Бих се зарадвал, ако Алън се върне, но няма да се разочаровам, ако това не стане, тъй като и в двата случая ще бъда сигурен, че са си дали трезва сметка какво могат и какво не. Това, че отношенията им с Алън сега са по-стабилни, не означава, че са готови да работят заедно една година в студиото и да обикалят света заедно още толкова време. Колкото и ентусиазирана да е сега публиката, не мисля, че DM и Алън трябва да взимат това под внимание и да влияе на бъдещето им, за такива неща не трябва да има външни намеси. Уайлд с право е казал, че "когато творецът обръща внимание на това, което искат хората, той се превръща в търговец".
Но е факт, че далеч по-неочаквани събирания са се случвали, а и в DM никога не е имало
реален конфликт. Ако имаше, може би Флеч щеше да хвърли банановата кора на другата страна