Партито беше интересно, много разнообразно. За мен цялото време мина доста неусетно. Очакванията ми в голяма степен се припокриха, макар да очаквах да е дори по-смело и още по-непредсказуемо.
Беше хубаво (поне според мен) в една вечер да се чуят толкова различни неща.
Сетът на Ники, лично за мен, беше много много добър. Не смятам, че беше прекалено дълъг. За мен бе удоволствие да го слушам - много любими парчета в много любими и адекватни ремикси. Щеше да е още по-добре, ако имаше малко повече не чак толкова полулярни "тракове", но пък не мога да си представя тогава каква би била критиката

Той не изневери на стила си, но се постара да пуска музика, която би трябвало да е любима на повечето от потребителите в този форум, които бяха по-голямата маса от присъстващите.
Да ръкопляскаш на някого, защото се е случил някакъв технически проблем, изцяло независим (а всъщност и да е зависим също) от теб, е проява на тотална липса на възпитание и елементарно уважение. Повече на тази тема нямам какво да кажа.
Хареса ми по-експерименталният подход на Миро към партито. Честно казано, очаквах неговата част да бъде дори "по-различна". Въпреки това, няма как да не отбележа, че някои неща бяха много добри. Комбинацията Depeche Mode - Muse е доста сполучлива

Като цяло беше един стахотен уикенд в Пловдив. Партито ми хареса и то най-вече, защото нямаше рамки, а всеки от DJите беше свободен да пуска каквото си иска.
Много се надявам да има повече такива вечери вбъдеще, макар че силно се съмнявам в това. За съжаление...