MAO BOY
|
Има ли някой на когото Turn My Way на New Order да му е сред любимите песни? Аз харесвам НО и особено Гет Реди, но това парче ми е най-любимото от този албум, въпреки че всички са супер в него.
|
|
Последна редакция: 30 Септември 2011 от Recoil
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #1: 21 Декември 2005 |
|
намерихме се!  жестоко парче,скъсвам го от слушане напоследък! сподели нещо друго любимо,щото май аз имам много такива 
|
|
Последна редакция: 22 Декември 2005 от loosemyself
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
halojo
|
Отговори #2: 21 Декември 2005 |
|
Песента е жестока!  Въобще Get Ready ми е един от любимите албуми. Защо направо не прекръстите темата на New Order, така или иначе сега разгледах из форума и май нямаше тема, посветена на тях, а това е голям пропуск.
|
|
Последна редакция: 22 Декември 2005 от halojo
|
I need to drink, more than you seem to think
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #3: 22 Декември 2005 |
|
на мен New Order много ми харесват но определено Гет Реди ми е любимият албум, от начало до крах всичко ми харесва, страхотен албум, a Turn My Way e една от песните, които никога няма да ми омрузне да слушам, все едно е писана за мен. Радвам се, че ти харесва, останалите също са супер - Primitive Notion, в 60 miles per Hour има един страхтен инструментален момен...абе всичко е супер.
Друго любимо - Cut Here на Cure. това е най-доброто от най-доброто. Just Like Heaven, Pictures Of You са ми много любими също.
Концертният лайв на френската група Indochine 3.6.3 - препоръчвам го на всеки, дори и за много пари да го намерите, няма да съжалявате.
Дай сега нещо от теб и аз ще продължа.
|
|
Последна редакция: 22 Декември 2005 от maomode
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #4: 22 Декември 2005 |
|
Смених името на темата на New Order, надявам се нямаш нищо против maomode, пропуск е че нямаше досега тема посветена на групата. За мен Gеt Ready е невероятно попадение, но ще добавя че и последният им албум Waiting For The Sirens Call ме зарадва много.
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #5: 22 Декември 2005 |
|
Да,определено трябваше да има тема New Order ( The Cure също  ). Моят фаворит е албумът Substance (все пак от него са Confusion,True Faith,1963...),но и новите албуми са много добри! Crystal e невероятна! 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #6: 22 Декември 2005 |
|
New Order така и не можа да ме грабне. Може би не съм слушал правилните неща. Вие като фенове, кажете ми кое парче е най-емблематично за тази група, коя песен е Enjoy The Silence на Ню Ордър? 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #7: 22 Декември 2005 |
|
New Order така и не можа да ме грабне. Може би не съм слушал правилните неща. Вие като фенове, кажете ми кое парче е най-емблематично за тази група, коя песен е Enjoy The Silence на Ню Ордър?  Ако си слушал True Faith и не си се разчувствал...не те признавам за човек! 
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
kirilart
|
Отговори #8: 22 Декември 2005 |
|
True Faith е наистина жестока песен! Ето няколко любими и от мен: Guilt Is a Useless Emotion Hey Now What You Doing Morning Night and Day 60 Miles an Hour Close Range Crystal Dracula's Castle Blue Monday Mesh Waiting For The Sirens Call Visious Streak Turn My Way ( отдавна не си я бях пускал, мерси maomode) Стига толкова, че се събраха за един сборен диск 
|
|
Последна редакция: 22 Декември 2005 от kirilart
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #9: 23 Декември 2005 |
|
Има ли някой на когото Turn My Way на New Order да му е сред любимите песни? Аз харесвам НО и особено Гет Реди, но това парче ми е най-любимото от този албум, въпреки че всички са супер в него.
I don't wanna be like other people are Don't wanna own a key, don't wanna wash my car Don't wanna have to work like other people do I want it to be free, I want it to be true велико е.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #10: 23 Декември 2005 |
|
кратко и ясно... и аз така искам.
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #11: 27 Януари 2006 |
|
преди време се замислих, че new order издават албуми горе-долу по едно и също време с depeche. защо ли ми се струва, че get ready е поне няколко пъти по-добър от exciter.
дали след няколко години ще кажа, че waiting for the sirens' call е по-добър от playing the angel... най-вероятно - да.
|
|
|
|
cxt
Посветен
Публикации: 320
|
Отговори #12: 27 Януари 2006 |
|
странно как може да кажеш такова нещо ... аз от като слушам depeche все са ми казвали, че new order са подобни на тях и са много добри ... но каквото и тяхно да чуя все не може да ме грабне - даже от последният им албум една песен ми хареса горе долу.
|
So High so Far to Fall
|
|
|
Recoil
|
Отговори #13: 28 Януари 2006 |
|
не съм казал, че трябва точно теб да те грабне, за да имам подобно мнение, нали така?
|
|
|
|
cxt
Посветен
Публикации: 320
|
Отговори #14: 28 Януари 2006 |
|
е много ясно
|