Ginger
Смутител
|
Отговори #45: 17 Февруари 2006 |
|
Гледам я тая тема и се зачудих освен кавъра на Personal Jesus,който Мерилин Менсън направи дали ми харесва нечия друга интерпретация на ДМ,но като изключим In Flames-Everything Counts не се сещам за друга наистина вдъхновяваща версия. То всъщност като цяло е тъпо да се правят кавъри....
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #46: 18 Февруари 2006 |
|
Днес си намерих компилация от 6 диска Synthpop, та в единия има жесток кавър на Photographic изпълнен от Bigod 20. Групата е непозната за мен, но са се справили чудесно. Джинджър, този може и да ти хареса, макар да е малко по-електронно ориентиран. Сдобих се с два албума на групата и съм приятно изненадан от тях!
|
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #47: 23 Февруари 2006 |
|
На мен любимите ми кавъри са "Enjoy the silence" на Tori Amos,(кавъра на Failure също e страхотен)."Never let me down again" на The Smashing Pumpkins е невероятен,звучи някак си супер акустично..Други любимци са ми "Black celebration" на Monster Magnet,"Somebody" на Veruca Salt и разбира се "Stripped" на Rammstein  според мен клипа е страхотен,парчето също, като цяло ми е доста любим кавър,гласувам за  а и доста повече ми харесва от кавъра на Рамщайн 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
S.P.
Агент
|
Отговори #48: 27 Март 2006 |
|
на мен Stripped na Rammstein, мног ме кефи, сутрин като трябва да се будя по пътя за някъде, си го пускам и съм супер после, а с риск да си навлека бъзик от някои относно моето невежество искам да попитам на кои е този кавър на Just can't get enough, тва е от една реклама на H&M, която много въртят напоследък, мен ли4но много ми допада.
|
|
Последна редакция: 25 Май 2006 от stanimir_paparizov
|
higher love
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #49: 12 Април 2006 |
|
на мен Stripped na Rammstein, мног ме кефи, сутрин като трябва да се будя по пътя за някъде, си го пускам и съм супер после Наскоро чух Estonian Depeche Mode Tribute - No Hidden Catch и честно казано,в сравнение с него кавърът на Rammstein вече ми се струва като детска песничка.  Досега не бях слушала death metal кавъри на DM ,още съм в шок  !
|
|
Последна редакция: 25 Май 2006 от dearrose
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Nick at Night
Гост
|
Отговори #50: 09 Май 2006 |
|
Честно казано никога не съм харесвал кавърите на Д.М. чак толкова, макар че се срещат и сполучливи. Някак си изпълненията на самите Депеш Мод -в личен план ми предоставят всичко онова,което ме кара толкова години да съм повече от щастлив,че живея във времето на Depeche Mode!
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #51: 10 Май 2006 |
|
Тъй като се случи няколко пъти вече, ще напомня да не прикачате (или публикувате линкове към) песни, които са официално издадени на световния пазар.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
dockapi
Гост
|
Отговори #52: 19 Май 2006 |
|
Stripped na Rammstein - малко тежко,а? 
|
|
|
|
volska
Джуниър

|
Отговори #53: 25 Май 2006 |
|
Може би най-любимия ми кавър е на Мистър Джони Кеш на Personal Jesus - звучи много блусарско и ме кара да усята песента по нов начин. Разбира се харесвам и "Enjoy the silence" на Tori Amos, също и "Just Can't Get Enough" на Nouvelle Vague
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #54: 20 Февруари 2008 |
|
Преди седмица попаднах на един приятен кавър на Little 15 създаден от групата N.ever.Endless и оттогава ми става все по-любим. Чудесен пример за това, как един кавър може да звучи близо до оригинала, без да губи своя самостоятелен характер и специфично звучене. Не на последно място вокала е чудесен! 
|
|
|
|
SufferWell
Някой

|
Отговори #55: 21 Февруари 2008 |
|
Холодне Сонце - Stripped. Приятни на първо слушане украинци.
|
|
|
|
rado
|
Отговори #56: 23 Февруари 2008 |
|
Наскоро попаднах на кавъри South Celebration - Un tributo a Depeche Mode.Повечето песни имат доста интересно звучение.Аз лично ви ги препоръчвам. 
|
|
|
|
ZiZian
|
Отговори #57: 26 Февруари 2008 |
|
Харесват ми някои интерпретации, които носят почерка на някоя друга силна индивидуалност: Personal Jesus изпълнен от Marilyn Manson, комичният Richard Cheese и разбира се Johnny Cash. "World in My Eyes" на The Cure "Just Can't Get Enough" на Nouvelle Vague "Stripped" -Rammstein
|
|
Последна редакция: 26 Февруари 2008 от ZiZian
|
If you see purity As immaturity Well it's no surprise If for kindness You substitute blindness Please open your eyes
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #59: 02 Март 2008 |
|
видях кавър на never turn your back , но не запомних чий беше ще проверя и щ епиша честно казано не го изслушах въобще Идеята на темата "Любими кавъри" е да се пише за такива, които не само сме слушали, но и ни е приятно да чуваме отново и отново. 
|
|
|
|
|