_DaRkest_StaR_
Гост
|
Какво ще кажете за тази група?На мен лично са ми любимци 
|
|
Последна редакция: 23 Януари 2006 от _DaRkest_StaR_
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #1: 23 Януари 2006 |
|
И аз много ги харесвам, но в последно време, според мен, нямат много силни песни.
|
|
|
|
_DaRkest_StaR_
Гост
|
Отговори #2: 23 Януари 2006 |
|
И аз много ги харесвам, но в последно време, според мен, нямат много силни песни.
Eми последно "Californication" ме изкефи."Other side","Scar Tissue" и "Around the world" oт него са ми любими ."By the way" е албум от средно ниво.
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #3: 23 Януари 2006 |
|
И аз така мисля за By The Way, но определено за мен Californication е един от най-добрите им албуми.
|
|
|
|
insomnia
Гратис Любовник

|
След последното видео на Red Hot- Dani California МТВ посвещават уикенда на музиката им...enjoy! 
|
To mess you up To strip you down And have their fun With my little one
|
|
|
Kevy
|
След последното видео на Red Hot- Dani California МТВ посвещават уикенда на музиката им...enjoy!  ... и аз много им се кефя на тея момчета, ама това последното парче ми звучи много познато - в смисъл, че не откривам нищо ново в него като звучене... дано другите в албума да са по-свежи! 
|
See what I see!
|
|
|
insomnia
Гратис Любовник

|
И Dani California е свежо парче за мен, но си права, че не е нищо особено, нищо чудно и да е кавър, но засега нямам такава информация...Ред Хот след Californication ми станаха малко еднотипни, като че ли се изчерпаха...но въпреки това са си остават много яка банда!
|
To mess you up To strip you down And have their fun With my little one
|
|
|
kirilart
|
Когато бързам занякъде с колата често си пускам Ред Хот. Има някакъв перфектен синхрон между това да караш бързо и да слушаш музиката им.
|
|
|
|
Admirer
|
Когато бързам занякъде с колата често си пускам Ред Хот. Има някакъв перфектен синхрон между това да караш бързо и да слушаш музиката им.
Напълно споделям мнението ти, но напоследък се чудя аз ли пътувам по едни и същи маршрути или музиката им е без развитие и еднообразна? 
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
Мария Гурлевска
Опасен
|
Отговори #9: 06 Март 2007 |
|
RED HOT CHILI PEPPERS ще пеят в Indjija, Open Air, на около 50 км от Белград на 26.06.2007 от 20:00ч. Билетите са 2790 динара или около 70 лева. И аз ще бъда там, защото имам 2 билета подаръка ми за 8-ми март! 
|
My heart is aching; My body is burning My hands are shaking; My head is turning Do you understand Its so easy to choose Weve got time to kill Weve got nothing to lose I want you now
|
|
|
dead_of_night
|
Отговори #10: 27 Май 2007 |
|
На мен Red Hot са ми много любима група,но първите 5 албума.След Оne Hot Minute имат развитие ама комерсиално за съжаление,с което спечелиха нови фенове и загубиха стари ,като мен.
|
life is better there on the other side, the grass is greener there on the other side
|
|
|
Spellbound
|
Отговори #11: 27 Май 2007 |
|
RED HOT CHILI PEPPERS ще пеят в Indjija, Open Air, на около 50 км от Белград на 26.06.2007 от 20:00ч. Билетите са 2790 динара или около 70 лева. И аз ще бъда там, защото имам 2 билета подаръка ми за 8-ми март!  А от Тикетпро прават добра оферта за 140 с превоз до там. За съжаление аз няма да мога да отскоча, но са и мои любимци... Ще си чакам да дойдат в Бг. Винаги когато съм в кофти настроение едно от нещата, които си пускам са Ред Хот. Винаги успяват да ме оправят, като че ли в музиката им миа някакъв заряд, който просто иска да бъде предаден (ех, как го измислих само  )
|
|
|
|
crystalline
Господар
|
Отговори #12: 01 Юни 2007 |
|
'отвори си бира, опъна цигара, нацепи ред ход и дойде му куража' се пееше в една песен...ъх, почти. с малки изключения почти никога не съм харесвал ред ход. а в последно време въобще. една групичка познати май ще посетят концерта, който е до белград (или поне така говорят)...та после ще разправят. дано на живо са по-добре =)
|
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #13: 27 Ноември 2007 |
|
и аз ги харесвам.имам 3 албума...и ако се не лъжа някъкъв сборен...щото не съм "най-голям" фен, а просто ги харесвам, кефя се на все известните парчета..ама и албумите им като цяло са добри.
|
|
|
|
vini
|
Отговори #14: 02 Септември 2008 |
|
|
vini
|
|