_DaRkest_StaR_
Гост
|
Тук искам да ви попитам кои са ви любимите live-изпълнения на песни на DM от различни концертии,участия и тн.Например на мен са ми "Enjoy the silence" от "Devotional","Precious" от KROQ Acoustic Christmas,"Walking in my shoes" от "One Night In Paris","Stripped" от "Devotional","Everything counts" от 101,"Black celebration" и "Never let me down again" от "One Night In Paris","Useless" от "The Singles Tour","Home" от "One Night In Paris" и още много...
|
|
Последна редакция: 24 Януари 2006 от _DaRkest_StaR_
|
|
|
|
kid
|
Отговори #1: 25 Януари 2006 |
|
Всички live изпълнения от Devotional са ми любими! 
|
The moon Is shining in the sky Reminding me Of so many other nights But they're not like tonight... 21/06/2006
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #2: 25 Януари 2006 |
|
За мен номер 1 си остава Never Let Me Down Again от 101-"житната нива" образувана от хилядите ръце-един велик момент от историята на групата!  Други мои фаворити: Higher Love,Personal Jesus,Condemnation,Judas от Devotional. Halo,Enjoy The Silence,Freelove от One Night In Paris и много други...
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #3: 25 Януари 2006 |
|
бих казала че сред най-любимите ми определено е от Black Celebration от 101 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #4: 25 Януари 2006 |
|
Condemnation-ONIP
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
YourFavouriteSlave
|
Отговори #5: 25 Януари 2006 |
|
Моите любими са : Black Celebration от 101 и Enjoy the silence от Singles Tour 
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #6: 25 Януари 2006 |
|
Higher Love, Condemnation - Devotional  . Breathe -One Night In Paris- The Exciter Tour  .
|
|
Последна редакция: 25 Януари 2006 от kiira
|
|
|
|
JohnTheRevelator
Джуниър
|
Отговори #7: 25 Януари 2006 |
|
Never Let Me Down и Stripped от 101,Personal Jesus и Rush oт Devotional,Enjoy The Silence и When The Body Speaks от One Night In Paris са сред любимите ми 
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #8: 26 Януари 2006 |
|
Едно много live парче е Photographic, има някакъв power, енергия в него.Харесва ми от A Broken Frame Tour, както и от '83 и live-видеото от Some Great Videos 81<85 ,което не знам от кое турне е - изглежда ми да е от '83 или '84 туровете.
Това парче, ако го видя на живо, ще се побъркам от кеф и скачане, много би ме зарадвало.
А има и един live акустичен Little 15 от World Violation Tour, който много ми харесва.
Ако си говорим за видео вариант - това е невероятната усмивка на Дейв след първото O,My little girl на Behind The Wheel от Devotional. Незабравима!
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
Ginger
Смутител
|
Отговори #9: 26 Януари 2006 |
|
Аз лично се кефя на live изпълнения,които по-рядко влизат в сетлистите на Депеш Мод, така че любими са ми Photographic,Lie To Me,Mercy In You,Fly On The Windscreen.
|
|
|
|
_DaRkest_StaR_
Гост
|
Отговори #10: 27 Януари 2006 |
|
Напоследък не спирам да слушам "Condemnation" от "Оne Night In Paris". Дейв дава всичко от себе си,почти ме просълзява 
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #11: 27 Януари 2006 |
|
не знам какво разбирате под live изпълнения и live версии, но тези, които сте изброили от официално издадените концерти не са съвсем записани на живо и голяма част от вокалите и инструментите са презаписани в студио. а пък тази тема смятам, че до известна степен се припокрива с тази: http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,321.0.html
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #12: 27 Януари 2006 |
|
Recoil, Аз съм технически неграмотен, знам, че двд-тата са пипнати тук там, но едва ли е толкова много. това ти го казвам, защото съм бил на концерт, който е излизал на двд и това което видях на живо се припокрива с видяното на двд-то.
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #13: 27 Януари 2006 |
|
като звук
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #14: 27 Януари 2006 |
|
live monsters ако не се лъжа е записан от mcm и навремето го излъчиха на живо. та... там едва ли има кой знае каква продуцентска работа, но в останалите, примерно one night in paris се забелязва разлика в сравнение с двата концерта от париж. по време на ultra party-то в лондон, дейв си забравя текста, но ако си обърнал внимание на версията, която е в useless... там дейв си пее навсякъде.
|
|
Последна редакция: 27 Януари 2006 от Recoil
|
|
|
|
|