dobomode
Iconique
|
Интересно ми е да чуя, кой как е узнал за съществуването на този сайт. 
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #1: 03 Февруари 2006 |
|
ми аз пуснах search в register.com 
|
|
|
|
MaoriGirl
|
Отговори #2: 03 Февруари 2006 |
|
Веднъж,ровейки в google,попаднах на предишната версия на форума,но имаше проблеми със зареждането поне при мен и поглеждах само от време на време. Преди известно време се сетих да проверя какво става и попаднах на форума в сегашния му вид,реших да се регистрирам и т.н. 
|
|
|
|
ballbreaker
|
Отговори #3: 03 Февруари 2006 |
|
А аз научих след трансконтинентален телефонен разговор
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #4: 03 Февруари 2006 |
|
Аз научих за проекта, точно по време на краха на сървъра от българския борд на форума на Проенски  Като видях колко тъжни постове има, реших да го посетя и да видя с какво е по-различен от останалите форуми...поостанах и така досега, а и за в бъдеще 
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #5: 03 Февруари 2006 |
|
Аз постоянно ровя из интернет за нови неща покрай Депеш,та така попаднах и на този форум.Който търси-намира! Не знам защо точно тук се включих,може би съм останала с най-добри впечатления и сега точно е дошъл моментът.  Иначе следя и други DM форуми,български и чуждестранни,от доста време (като се замисля,от 99 г.).
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Ginger
Смутител
|
Отговори #6: 03 Февруари 2006 |
|
Аз пък разбрах за този форум,преди година и нещо от depechemodeforum.com,разглеждах постове там и видях,че има идея за изцяло българска страница и форум на Депеш.Реших да проверя дали въпросната страница работи и се регистрирах.
|
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #7: 03 Февруари 2006 |
|
аз разбрах от форума от дир.бг. трябваше ми една друга българска страница, но отворих и този и се зачетох, а освен това ми хареса как е направен борда и имаше интересни постове. по едно време започнах и да пиша и така.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
Videlina
|
Отговори #8: 03 Февруари 2006 |
|
Аз търсих нещо ново около ДМ в Google и така видях Вас  Разгледах, хареса ми и веднага се регистрирах...и така 
|
Angels of the Universe
|
|
|
halojo
|
Отговори #9: 04 Февруари 2006 |
|
The Fein е главния виновник да узная за това място, за което благодарности...
|
I need to drink, more than you seem to think
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #10: 05 Февруари 2006 |
|
И аз докато търсих в Google нещо за Depeche попаднах на някакъв световен форум и когато реших и аз да се включа, видях, че е създаден настоящият форум и се регистрирах и така  .
|
|
|
|
jamais vu
Гратис Любовник

|
Отговори #11: 05 Февруари 2006 |
|
Аз пък разбрах от един трансквартален пловдивски чат 
|
Music is your only friend. Until the end.
|
|
|
julianep
|
Отговори #12: 07 Февруари 2006 |
|
Вече не помня как попаднах тук, но при всички случаи беше случайно. Всъщност нямаше начин рано или късно да не стигна до тук. Слава богу, че се появи това място, защото другото което посещавах, където Depeche Mode са (уж) главна тема, е пълна скръб. Май не е нужно да конкретизирам повече 
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #13: 07 Февруари 2006 |
|
Слава богу, че се появи това място, защото другото което посещавах, където Depeche Mode са (уж) главна тема, е пълна скръб. Май не е нужно да конкретизирам повече  Въпреки, че по твоите думи, другото място, което си посещавал,e пълна скръб, има една заслуга и тя е, че от там разбрах за DM.org 
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
julianep
|
Отговори #14: 07 Февруари 2006 |
|
Е, това е похвално, наистина 
|
|
|
|