The Fein
|
Изключително добра инди рок група, малко като Интерпол, но доста по-добри  Още не съм си изтеглил албума им (май имат 1 или 2, но може и да бъркам), но това, което засега съм чул е просто прекрасно!
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
resurrection
Джуниър

|
Отговори #1: 11 Февруари 2006 |
|
един албум
аз пък не мисля, че може да са по-добри след като ги имитират. твърде много приличат
|
.iMMersE your soUL in LOVE.
|
|
|
The Fein
|
Отговори #2: 11 Февруари 2006 |
|
един албум
аз пък не мисля, че може да са по-добри след като ги имитират. твърде много приличат
То напоследък всички се повтарят и сякаш няма в момента нова група, която да е някакси иновативна..както примерно Рейдиохед или Суейд в началото на 90-те. Докато я чакаме тази нова група, с Editors спокойно може да се отбие номера.
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
resurrection
Джуниър

|
Отговори #3: 11 Февруари 2006 |
|
толкова си прав, че чак ми се повръща... така или иначе преслушвам всичките наред и на тази се застоях по едно време. особено на камера, върнах я поне 5 пъти като я чух първия път. може интерпол пък да извадят нещо ново. (и последният black rebel motorcycle club, убиват ме тези хора)
|
.iMMersE your soUL in LOVE.
|
|
|
The Fein
|
Отговори #4: 11 Февруари 2006 |
|
Бе дори и да има добри групи, някакси всички са...де да знам, някакси невинни. Докато гореспоменатите Рейдиохед или Суейд са всичко друго, но не и невинни  Искам революция! 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #5: 26 Август 2009 |
|
3 години и половина след започването на тази тема и всичко е толкова различно. Но е интересно да се види какви са били първите реакции и какъв път може да се извърви за това време.
След обещаващия дебютен албум, след изпепеляващия "An End Has a Start" (2007), сега идва третата глава в историята на Editors – нихилистичният "In This Light and On This Evening", който е продуциран от Flood. И вместо да се борят с китарите напред в битката с високите очаквания, героите от Бирмингам са ги ограничили до минимум и на преден на план са синтезаторите и изненадващото електронно и експериментално звучене, което се очаква.
Вокалистът Том Смит посочва "Violator" като един от източниците на вдъхновение по време на композирането, а в сайта им той обширно говори за желанието си в албума да се усети "мракът, който е толкова близо, че можеш да го помиришеш" и който е основна ос, около която се върти "In This Light and On This Evening". Editors са една от най-емоционалните групи днес и дано това да се окаже един от най-емоционалните албуми на годината.
Извъртях първия сингъл "Papillon" навярно 30-тина пъти, а когато сред новите заглавия се четат такива като "Eat Raw Meat = Blood Drool" и "My Life As A Ghost" нямам търпение за това, което следва.
Също така, наскоро групата направи концерт в Букурещ, където имаше и фенове от България!
|
|
Последна редакция: 27 Август 2009 от The Fein
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #6: 02 Януари 2010 |
|
И от време на време се появяват някои неща, които те карат да ги гледаш всеки ден и които изтриват всякакви предишни асоциации. Ако имам едно музикално желание за следващите десет години, то ще бъде тази група да ги превземе. http://www.youtube.com/v/IaH_S8wWf0c&hl=en_US&fs=1&
|
|
|
|
did
Опасен
|
Отговори #7: 03 Януари 2010 |
|
С известно закъснение, оказаха се личното ми откритие за 2009. През последните няколко седмици не мога да спра да въртя последния албум, покрай него се върнах и на An End Has a Start, с който някога по някакъв повод съм се сдобила и съм подминала. Зорко ще ги следя тия момци за в бъдеще.
|
still my broken wings you choose to mend
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #9: 25 Април 2010 |
|
Според групата, видеото е за начина, по който от раждането ни ние сме манипулирани, контролирани, разсейвани от свободата и истинскoто в живота. А това истинското Editors го показаха много красноречиво на концерта си в Скопие, който видях така. Много ме радва и че с 'Eat Raw Meat...' се продължава тенденцията Editors да са винаги концептуални в клиповете си, давайки им някакво филмово усещане.
|
|
|
|
did
Опасен
|
Отговори #10: 25 Април 2010 |
|
Помечтах си само за този концерт, толкова ми се щеше да бъда там, вместо това обаче през последните дни в главата ми постоянно звучи Smokers Outside the Hospital Doors докато наистина вися и пуша пред тях. Благодаря за ревюто, чаках го с нетърпение.
|
|
|
|
TheRainfall
|
Отговори #11: 25 Април 2010 |
|
Мелодията на You don't know love ми напомня на Suspicious love. ;)
|
touch me slow... like your fingertips might never let me go.
|
|
|
playing_angel
|
Отговори #12: 30 Април 2010 |
|
Много любими ми станаха още след първото слушане на дебютния им албум, с който се запознах преди около 2 години. В момента групата е на турне и мисля някакви варианти да ги гледам на живо някъде - заслужава си! 
|
'Heaven ain't far from where we are '
|
|
|
did
Опасен
|
Отговори #13: 14 Юли 2010 |
|
Гластънбъри - обръщам внимание къмто 0:58 и в края http://www.youtube.com/watch?v=43KLPGxgpIs&feature=relatedОсвен ако не е прадядото на Том, то си е живо доказателство, че фенството възрастови граници не знай 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #14: 05 Ноември 2011 |
|
Една любопитна новост от Tom Smith - заедно с Andy Burrows от I Am Arrows подготвят съвместен коледен албум носещ името Funny Looking Angels, който вече е записан и предстои да бъде издаден на 29-ти ноември. Продуцент е Tom Baxter, в чието студио е записан и самия албум. В него са включени както нови песни, така и кавъри на Yazoo - "Only You", The Longpigs - "On and On", а като гост вокал ще се изяви и датската изпълнителка Agnes Obel с класическата песен "The Christmas Song", най-популярна в изпълнението на Nat King Cole. Под името Smith & Burrows, Том и Анди ще направят съвместен концерт на 12 декември в London Union Chapel.
|
|
|
|
|