DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Групата ::  Just Can't Get Enough отново в чартовете... 27 Февруари 2011
...след като стана футболен химн.

Почти 30 години след издаването си, сингълът, с който DM окончателно пробиват на поп сцената, влезе тази седмица на 74-та позиция в британския чарт.

Странното завръщане на Just Can't Get Enough в класацията съвпада в превръщането й във футболен химн на шотландския клуб Селтик по време на последните мачове на отбора.

Освен "детелините", феновете на английския клуб... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Повече информация около новия ремикс албум 30 Януари 2011
Скоро ще бъде обявен траклистинга на предстоящия ремикс албум. Сред големите имена, които се очакват да попаднат в него са Алън Уайлдър и Винс Кларк, които символично се "завръщат" в настоящето на DM с този проект, Ник Роудс от Duran Duran и Марк Ронсън, Алекс Метрик, Ерик Придз, Röyksopp и твърде възможно Arcade Fire, Yeah Yeah Yeahs и Стюърт Прайс.

Компилацията ще бъде предшествана от сингъла Personal Jesus'11, като... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Новият ремикс албум събира повече от изнен... 09 Ноември 2010
Въпреки че отзивите около новото лайв DVD тепърва предстоят, спекулациите за следващото издание от Depeche Mode вече започнаха - очаква се това да бъде ремикс албум, който ще излезе през пролетта на следващата година и е всичко друго, но не и поредната колекция с чужди версии.

Компилацията ще събере чисто нови ремикси, които ще бъдат дело на изключително разностранни музиканти. Сред тях са бившите членове Винс Кларк и Алън Уайлдър, които... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Започна работата по мюзикъла 'Playing The Angel' 21 Юни 2010
От известно време усилено се говори за създаването на мюзикъл по песни на Depeche Mode, като по последни новини проектът беше спрян поради проблеми с правата. Но изглежда нетипичната идея на неколкократно цензурирания малтийски режисьор Ейдриън Бъкъл пак е в ход и 'Playing The Angel' отново ще разказва 'pain and suffering' историите си, но този път от театралната сцена.

Мюзикълът 'Playing The Angel' ще представи... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  30 години Depeche Mode 31 Май 2010
На 31-ви май 1980-та година Дейв Гахан, Мартин Гор, Винс Кларк и Анди Флечър правят първата си жива изява на училищен концерт в провинциалния и сив Бейзилдън, без да има каквато и да е индикация за това, което ще се случи с тях. Дейв е със сценична треска, Анди се опитва да измъкне Винс от човека, който се опитва да го пребие, Мартин свири и в подгряващата група. Със сигурност това не е бил мечтаният старт.

Три турбулентни десетилетия... [още]

---
1 2 [3] 4 5 ... 10