DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Групата ::  Флеч: "Записахме кавър на U2" 04 Септември 2011
Depeche Mode са записали кавър на U2 според изказване на Андрю Флечър в Беларус.

Преди DJ участието си в Минск, Флеч е присъствал на пресконференция за беларуските медии. В отговор на въпроса "Защо DM никога не са правили кавъри?" той отговаря, че са правили няколко, но никога не се е налагало да записват повече, заради силните композитори в групата.

Флеч завърша изказването си с новината, че DM са записали кавър... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Дейв Гахан записва с Питър Гордино 07 Юли 2011
Според неофициална информация Дейв е започнал да пише песни с Питър Гордино. Новината идва малко след като Дейв подсказа, че ще участва в проект, свързан със Soulsavers.

Кийбордистът и басист на Depeche Mode след напускането на Алън Уайлдър е споменал за това в разговор с фен. По-късно в Home беше уточнено, че Дейв изпраща демо версии на песните си на различни музиканти, с които е работил.

Освен работата си като сесиен музикант,... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Клипът на Personal Jesus'11 е онлайн 09 Май 2011
От няколко минути клипът на Personal Jesus'11 е официално онлайн. Режисьор е Патрик Доутърс, когото познаваме от Wrong и клипове на Yeah Yeah Yeahs, Kings of Leon, Snow Patrol, Interpol, No Age и други.

Може да гледате видеото тук. Както Дейв спомена в интервю наскоро, то може да не е единственото към ремикс албума.

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Depeche Mode - Remixes 2: 81-11 23 Март 2011
Официалният сайт на групата даде подробна информация около новия ремикс албум, който ще носи заглавието Remixes 2: 81-11 и ще излезе на 6-ти юни. На http://www.depechemode.com/index2.html може да се види и обложката, която продължава стилистичната насока на предходната компилация. Очаква се в хода на промоцията на Remixes 2 да се появят още ремикси, които не присъстват в траклистинга.

Засега няма яснота кога и дали ще се появи сингълът... [още]

---
Angel Bright Icon
Групата ::  Дейв Гахан получава награда от MusiCares 08 Март 2011
Дейв Гахан ще бъде награден от MusiCares за принос към организацията, специализирана в отдаването на финансова и медицинска помощ за нуждаещи се от нея личности, свързани с музиката. Инициативата стои зад програмата MAP (Musicians Assistance Program), насочена към борбата със зависимостта от наркотиците.

Фронтменът на Depeche Mode ще получи наградата си на церемонията в Лос Анджелис на 6-ти май.

На сцената на клуб Nokia той... [още]

---
1 [2] 3 4 ... 10