DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Събития ::  10 АПРИЛ - Memories of the Universe:DM.org Co... 28 Февруари 2010
Всяка пролет от старта на depeche-mode.org през 2005-та година, екипът на сайта организира ежегодния Depeche-Mode.org Convention. Тази година той ще се проведе на 10-ти април и в духа на последните две издания, негов домакин ще бъде софийският куулхаус "Библиотеката", който отскоро е с изцяло нова визия и име: клуб "VOG". С предстоящото парти, което ще се реализира с любезното съдействие на Tuborg Bulgaria, ще отбележим финала... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  Относно статуса на афтър партито след отменен... 15 Май 2009
След като Depeche Mode отмениха концерта си в София, DM.org и Tuborg Green Fest взеха решението да отложат съвместното си афтър парти. Надяваме се, че усилията ни ще намерят реализацията си, когато ще имаме повече светлина около възможността за нова дата за концерта в София в рамките на това турне, в миг, в който всички ще сме истински щастливи.

Благодарим на всички, които ни помагаха в организацията на партито!

На този етап... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche Mode лайв трибют вечер в клуб Бекстейдж 09 Май 2009
На 13-ти май в клуб Бекстейдж ще се случи първия по рода си в България live tribute, посветен на музиката на Depeche Mode. Той ще бъде дело на Iconique, основани от Добромир Радичков (Ghostwheel) и Кирил Георгиев, за които това ще е дебютен концерт. След участието им, останалата част от вечерта ще премине в Depeche Mode парти с основни действащи лица DJ julianep и DJ N:Mode.

Началният час е 21 ч., а входът е 10 лв.

За повече... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  18 МАЙ: DM.org и Tuborg Green Fest представя... 22 Март 2009
depeche-mode.org и Tuborg Green Fest
представят:

DEPECHE MODE CONVENTION 2009
Celebration of the Universe part 2
LIVE IN SOFIA AFTERPARTY

Концертът на Depeche Mode в София на 18-ти май е събитието, което за десетки хиляди ще окаже ефекта "преди и след", също като през златната в спомените 2006-та година. Както и тогава, така и сега, екипът на DM.org ще направи всичко по силите си този празник да има... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  28 ФЕВРУАРИ - DM.org Convention 2009, София 21 Януари 2009
На 28 февруари /събота/ екипът на DM.org има удоволствието да Ви покани на четвъртия си годишен събор. Домакин на събитието ще е куулхаус Библиотеката в София.Запазваме и традицията, съборът да е в два дни, макар този път тези дни да не са последователни. Двете части на DM.org Convention 2009 ще преминат под мотото: "Celebration of The Universe".

Вход: 5 лв.
Начало: 21:00 часа


Повече подробности за събитието... [още]

---
1 [2] 3 4