DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Повече подробности около проекта на Марти... 21 Ноември 2011
Мартин Гор и Винс Кларк обявиха повече подробности около съвместния си техно проект. Албумът, който ще излезе под инициалите на двамата (VCMG) се очаква през пролетта на 2012 г. и ще бъде предшестван от няколко мини издания. Първото EP, Spock, ще се появи на 30 ноември в Beatport и на винил от 19 декември.

Повече около съдържанието и историята на проекта може да прочетете на официалния сайт на Depeche Mode.

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Мартин Гор участва в експериментален проект 18 Октомври 2011
Мартин Гор участва в новия проект на германския експериментален артист Алва Ното.

Албумът Univrs е концептуално ориентиран към възможностите за създаване на универсален език между хората, а представянето му ще бъде съпътствано от арт инсталация в Берлин. Мартин допринася със семпъл в инструментала Uni Rec, а Даниъл Милър е консултант на проекта.

В страницата на албума в Discogs срещу името на Мартин стоят думите "siren... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Алън Уайлдър разкри повече около бъдещит... 11 Октомври 2011
Алън Уайлдър хвърли малко светлина около бъдещите си планове по време на гостуването си в Осло в рамките на турнето с Пол Кендъл. DVD изданието от пърформънса им в Будапеща миналата година ще излезе в началото на 2012 г.

Вече е ясно и кои са двете песни, на които той ще направи кавъри в предстоящия трибют албум на Talk Talk - това са Dum Dum Girls и Inheritance, като втората е записана с ямайкския поет Линтън Куеси Джонсън.

В... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Алън работи с нова гост-вокалистка 29 Август 2011
Преди време ви информирахме, че Алън работи по кавър на песен на Talk Talk, който ще бъде включен в трибют албум.

В интервю за сп. Release той разказва, че кавърът ще включва вокали на Шара Уордън - фронтдама на американската инди-фолк формация My Brightest Diamond, бивша беквокалистка на Съфян Стивънс и работила с The Decemberists.

Това ще е първият случай, в който Алън работи по песен на Recoil от дистанция с госта в нея.... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Специално за DM.org: Интервю с Дарил Бамоунт 22 Август 2011
Година и половина след интервюто с Алън Уайлдър, дойде време да ви срещнем с още една личност, част историята на Depeche Mode през златните й години.

Дарил Бамоунт има неизменно присъствие в книгите и документалните филми за групата – той е с тях на всички турнета от първите й дни в зората на 80-те чак до средата на размирните 90-те. „Петият член на Depeche Mode“, както е наречен в 101, става тур-мениджър на групата през 1985 г. Най-запомнящият... [още]

---
1 2 [3] 4 5 ... 15