DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Нов албум на Recoil 19 Април 2006
Бившият член на Депеш Мод Алън Уайлдър ще издаде нов албум с проекта си Recoil на 25-ти през следващата година. В момента Алън е в САЩ, където записва заедно с един от гост-вокалистите си. Името на наследникът на Liquid, който излезе преди шест години, все още не е обявено.


Прикаченият файл е изтрит при прочистване.

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Ревю на соло дебюта на Christian Eigner 16 Март 2006
В края на миналата година излезе соло албумът на Christian Eigner - концертен барабанист на Депеш Мод от 97-ма, като в последния албум на ДМ, той има голям принос и в написването му, пишейки заедно с Дейв песните Suffer Well, Nothing's Impossible и I Want It All.

Макар и с малко закъснение сме готови да ви предоставим наше собствено ревю на Recovery - aлбум съчетаващ в себе си разнообразни настроения и емоции.

Stalking... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Алан Уайлдър ще работи по нов соло албум 16 Септември 2005
След много слухове и чакане бившият член на Депеш Мод Alan Wilder най-после ще влезе в студио, за да запише нов албум със соло проекта си Recoil, който ще бъде наследник на Liquid (2000)


Пред списание Sile-Line Алан обяснява, че през последните няколко години се е отдал на семейството си, неща за които не е имал време преди.

Също според Side-Line, Алан ще участва в преработването на албумите на Депеш Мод Violator (1990) и Songs Of Faith And Devotion (1993) .... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Мартин Гор в новия албум на Гуен Стефани 18 Август 2005
Пред австралийския таблоид The Mercury, Гуен Стефани признава, че в края на годината ще излезе албум с неиздавани песни от записването на Love.Angel.Music.Baby. Според нея в процеса на работа са написани доста песни като за няколко албума. В бъдещия албум, който ще бъде нещо като коледен подарък, влиза най-доброто от неиздаваните песни.

Една от песните - Wonderful Life For Him е с Мартин на китарата и разказва за първото момче, което Гуен... [още]

---
1 ... 13 14 [15]