DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Sounds of the Universe ::  "Sounds of the Universe" с мултиплатинен с... 14 Януари 2010
"Sounds of the Universe" официално стана мултиплатинен, с което се удостовери достигането на два милиона продадени копия от него. Depeche Mode и екипът им са получили признанието днес в Прага, като чешката столица е поредна спирка по пътя на Tour of the Universe.

Това число не включва дигиталните продажби и постижението се отнася до купената единствено на твърд носител музика.

---
Angel Bright Icon
Sounds of the Universe ::  "Wrong" с поредно отличие 06 Януари 2010
Още една победа на територията на Острова преди концерта в Royal Albert Hall! След като "Wrong" беше номиран за Grammy и UK Music Awards, попадна в класации на Pitchfork и The Times, сега сингълът оглави провелата се чрез гласуване класация на BBC за най-добри сингли през 2009-та. В чарта със солидна разлика DM задминават имена като Muse, Morrissey, Placebo, Pet Shop Boys, Arctic Monkeys, The Prodigy, подгрявалите ги през Tour of The Universе... [още]

---
Angel Bright Icon
Sounds of the Universe ::  Флеч намеква за по-кратка пауза след турнето 09 Декември 2009
През последните години някои от съвременниците на Depeche Mode намериха в новооткрития мир със себе си повече време и идеи за нова музика, и това може би ще се окаже в сила и за Depeche Mode. Запитан от френска медия колко време още вижда групата на сцената, Флеч отговаря, че със сигурност те ще бъдат активни през следващото десетилетие и нов албум може да бъде очакван през 2011-та.

Макар и често Флеч да е бил прекалено оптимистичен в... [още]

---
Angel Bright Icon
Sounds of the Universe ::  Клипът на "Fragile Tension" е вече онлайн 19 Ноември 2009
Макар и все още да не е тръгнал по YouTube и Myspace, клипът към "Fragile Tension" вече може да се гледа онлайн на freestate.hu. Режисьори са Барни Стийл и Роб Чандлър, които чрез анимация и използване на лайв кадри са представили виждането си за "мистичното в нашите сънища", както се пее в песента. С новото видео се запазва традицията всеки студиен албум на Depeche Mode от късните 80-те насам да излъчва по четири клипа.
още]

---
Angel Bright Icon
Sounds of the Universe ::  Детайли около "Fragile Tension / Hole To F... 08 Ноември 2009
След месеци на непрестанни догадки, най-после официално се обявиха подробности около предстоящия трети сингъл от "Sounds of the Universe" - това ще бъде двойният "Fragile Tension / Hole To Feed". Той ще бъде издаден на 7-ми декември, като вече е ясен и окончателния траклистинг, както и обложката.


CD (CDBong42):
01. Fragile Tension (Radio Mix) - 3.36
02. Hole To Feed (Radio Mix) - 3.27
03. Perfect... [още]

---
[1] 2 3 ... 5