DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Tour of the Universe продължава да се разраства 20 Август 2009
Към мащабното турне на DM се добавиха още няколко дати. След наскоро обявените два концерта в Лодж, Полша, вече са ясни и още от дестинациите на групата в зимна Европа:

25.01.10 - Малмьо, Швеция
26.01.10 - Гьотеборг, Швеция
31.01.10 - Стокхолм, Швеция
22 и 24.02.10 - Хорсенс, Дания

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Концертите в Севиля и Порто отменени 10 Юли 2009
Преди минути официалният сайт на DM информира, че концертите на групата в Севиля и Порто, съответно на 11-ти и 12-ти юли, са отменени, след като Дейв е скъсал мускул на прасеца в Билбао. Двата града трябваше да бъдат последните спирки от първата европейска обиколка от световното им турне.

Целият прес-рилийз и повече информация: www.depechemode.com

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Първият концерт издаден през Live Here Now ве... 02 Юли 2009
На страниците на официалния сайт се появи информация, че шоуто от Тел Авив, Израел е вече пуснато в продажба за дигитален даунлоуд и в лимитиран CD тираж през страницата на Live Here Now.
На този линк можете да чуете откъси от всички песни включени в шоуто, както и поздрава на публиката за рождения ден на Дейв.

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Тour of The Universe продължава на 8-ми юни 28 Май 2009
В официалната страница на групата най-сетне тягостното мълчание бе нарушено с анонс относно рестартиране на настоящото турне. Според прес-инфото Дейв е бил подложен на операция след като при преглед със съмнения за гастроентерит му е бил открит злокачествен тумор на пикочния мехур. Лекарите са потвърдили, че операцията е минала успешно. Първата дата след прекъсването ще бъде на 8-ми юни с концерт в Лайпциг. Следващите концерти ще се проведат по предварително... [още]

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Шоуто в Атина отменено! 12 Май 2009
Според непотвърдена все още официално информация, шоуто в Атина е прекъснато/отменено поради заболяване на Дейв. Нашия потребител deiv4o е там и изпрати СМС с тъжната новина, полските ДМ фенове пишат следното:
Цитат
"show cancelled, dave is ill. via sms from dmplus....."


Повече подробности веднага щом научим! Дано е нещо дребно и да се оправи бързо Дейв.


---
1 [2]