DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Събития ::  31 МАЙ 2008 - DE/VISION на живо в София, 4КМ! 07 Януари 2008
Както всяка година по това време, DM.org обявява плановете си за традиционния пролетен събор. През 2008-ма година той ще се проведе за трети пореден път и отново ще бъде в двe последователни вечери.

В петък, 30-ти Май в 22.00 ч. ще бъде дадено началото на ежегодното Depeche Mode парти, което ще се проведе в клуб Библиотеката. Зад диджейският пулт ще застанат познатите на всички от минали събития на сайта DJ Shunt и DJ Julianep.

Втората вечер, която ще се проведе в събота, 31-ви май, ще представи голямата изненада на тазгодишния convention, а именно гостуването (по покана на DM.org) на култовата немска синтпоп група De/Vision, които ще изнесат концерт за първи път в България! Домакин на събитието ще бъдат нашите партньори от парти център 4КМ, където ще се състои и афтър-партито след концерта, на което още един повод за луд купон ще бъде рождения ден на Томас Адам, кийбордистът на дуото.

Съборът ще премине под заглавието Depeche-Mode.org/2008. Подготвили сме много изненади и за двете вечери, над които работихме в изминалите месеци.

Повече подробности очаквайте скоро!

Официално анонсирано в профила на De/Vision в Myspace ---