DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Концертът ::  Концертът в София е окончателно отменен 12 Юни 2009
Въпреки че през последния един месец DM и екипа им работеха усилено по нагласянето на нови дати за отложените концерти в Източна Европа, днес официално се обяви, че такива няма да има (с изключение на Загреб) и тази година не ще бъде запомнена от нас с втори концерт в София...

Предполагам, че скоро ще има още информация относно окончателната отмяна на концертите.

Ето го и официалното изявление от СМЕ, според което нова дата в София може да бъде очаквана през следващото турне.

Цитат
Уважаеми дами и господа,
                     
Със съжаление Ви уведомяваме, че концертът на Депеш Мод в София е окончателно отменен. Преди броени минути мениджмънтът на артистите официално съобщи, че групата няма да има възможност да осъществи нито един от осемте концерта, за които беше планирано насрочване на нови дати, поради несъответствия в графика на турнето. Въпреки усилията да намерят свободни дати, за които да пренасрочат отложените концерти, това се оказа невъзможно.
               
Окончателно отменените осем концерта са: 
             
12 май – Атина
14 май – Истанбул
16 май – Букурещ
18 май – София
20 май – Белград
23 май – Варшава
25 май – Рига
27 май - Вилнюс
                     
Депеш Мод и техния мениджмънт се извиняват на многобройните си български фенове за невъзможността да осъществят концерта си у нас и обещават, че София задължително ще бъде включена в следващото турне на групата.
                     
Както винаги, София Мюзик Ентърпрайсис ще се отнесе коректно към всички, закупили билети за шоуто и ще върне парите им обратно.
                     
Връщането на билетите ще стартира от 15 юни (понеделник) 2009г. от 10:00ч.  и ще продължи до 14 септември (понеделник) 2009г. на касите на Тикетпро и неговите партньори, от които са закупени. След този срок билети няма да се приемат.
             

С уважение,
София Мюзик Ентърпрайсис---