DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche-Mode.Org на 5 години 10 Август 2010
2010-та е много важна за нас. Навършват се 5 години от основаването на www.depeche-mode.org, превърнал се през това време в най-големия фен сайт в България, посветен на музикална група, и един от най-богатите като съдържание и активност въобще във виртуалния Depeche Mode свят. По случай юбилея ни, смятаме да направим тази година важна и за вас...

Събитието, което ще отбележи петия ни рожден ден, ще се случи на 16-ти октомври, събота, в столичния Sofia Live Club. И тъй като винаги се стараем нашите партита да бъдат различни, заедно с TUBORG ще ви поднесем една изненада:

Специални гости ще бъдат немската синт-поп група De/Vision, които ще направят втория си концерт на българска територия, след като взеха запомнящо се участие в рамките на DM.org Convention 2008. Освен някои от най-знаковите песни в продължаващата им вече над две десетилетия история, дуото ще представи и актуалния си единадесети албум, носещ заглавието 'Popgefahr'. След като Щефен Кет и Томас Адам слязат от сцената, нощта ще премине в Depeche Mode вечер, с която пълноценно ще отдадем дължимото на групата, която ни събира и вдъхновява толкова време.

Ето какво споделя фронтменът Щефен за българските фенове броени дни преди концерта в София:

“След първото ни шоу през 2008 г. в София, с нетърпение очакваме отново да се видим с нашите фенове и приятели в България. При това си гостуване ще представим както най-известните си песни като "Your Hands On My Skin" и "Try To Forget", така и нашият нов албум "Popgefahr". Идваме, за да празнуваме заедно рождения ден на сайта. Двамата с Томас сме развълнувани от бъдещата ни среща с публиката.!”

Със съгласието на групата в сайта depeche-mode.org, както и профилите ни в Myspace и Facebook ще бъдат предоставени за свободен даунлоуд mp3 рингтонове с най-култовите моменти от песните включени в новия албум. Ето ги и обещаните рингтонове - шест песни от новия албум са подготвени от нас и можете да ги свалите свободно за вашия телефон:

Be A Light To Yourself

Mandroids

Time To Be Alive

Twisted Story

Until The End Of Time

What's Love All About

Приятно слушане/звънене!  Одобрение


<a href="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0d4939f9" target="_blank">http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0d4939f9</a>

Програма на 5-тия рожден ден на Depeche-Mode.org :

21.00 - warm-up сет DJ Shunt /сет записан в USA специално за събитието/
22.00 - концерт De/Vision
24.00 - Depeche Mode Party с DJ julianep и DJ The Fein
---