DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Събития ::  DJ Shunt закрива шоуто на Recoil с мултимедиен сет 31 Октомври 2010
Резидентът и член на екипа на Depeche-Mode.org Миро Георгиев (познат на всички като DJ Shunt) закрива участието на Алан Уайлдър в Ню Йорк със специално подготвен мултимедиен сет за събитието.
"Подготвих проект за мултимедиен сет, който бе одобрен лично от Алан Уайлдър и ще бъде изпълнен от главната сцена." - споделя DJ Shunt.

Специални гости на последната вечер от Северноамериканското турне ще бъдат Nicole Blackman, взела участие в албума на Recoil - Liquid от 2000 година, Architect - Даниел Майер (Covenant, ex-Haujobb) и Conjure One. Според самият Алън, същата нощ на 1-ви ноември, можем да очакваме още един много специален гост на събитието. От доверен източник на Depeche-Mode.org имаме информация, че този мистериозен гост ще бъде именно Dave Gahan, който ще присъства на последният гиг на Алан в САЩ.

Припомняме, че първото участие в турнето на Recoil Selected Events за DJ Shunt бе в Прага по време на първия кръг от Европейските концертни дати. Екипът на сайта му пожелава успех в предстоящото събитие!


---