DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche-Mode.Org Convention 2012 02 Април 2012
След известна пауза, Depeche-Mode.org отново ще излезе от сянката на виртуалното, за да представи една по-различна вечер, посветена на музиката на Depeche Mode.

Екипът на сайта и TUBORG имат удоволствието да съобщят, че Depeche-Mode.org Convention 2012 ще се състои на 28 юли в клуб Stage 51, Пловдив, като специални гости ще бъдат германското синт-поп дуо Seabound. Концертът в България е част от европейското им турне в подкрепа на предстоящия албум на групата.

След участието на Seabound, вечерта ще се посвети изцяло на музиката на Depeche Mode и групите, които са стилово и идейно близки до тях.

Seabound са създадени през 1995 г. и до момента имат пет албума, наред с различни мини издания, странични проекти, компилации и концертни албуми. Девизът на групата гласи, че музиката им ще ви отведе на "пътешествие в съзнанието ви", като това е в пълна сила за концертните им изпълнения.

Повече около Seabound, достигали до номер 1 в алтернативните чартове в Германия, може да научите на https://www.facebook.com/pages/Seabound/51899974997 и http://www.myspace.com/seabound

Очаквайте подробна информация около събитието, както и местата за продажба на билети в съвсем близко бъдеще!
 Усмивка


---