DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Дневник
Angel Bright Icon
playing_angel ::  За пореден път... 01 Ноември 2006
playing_angelБоли ме ужасно, защото повярвах.Защото отново се доверих и защото очаквах, че това, което виждам пред себе си е истинско.Всеки път, когато съм грешала за хората, съм си обещавала, че повече няма да се разочаровам, че няма да допускам грешки.Но просто не се получава така.
Сега отново изпитвам тъга.Чувствам се предадена и излъгана.Споделяш нещо с някой, който от своя страна споделя неговите емоции с теб.Очакваш разбиране, очакваш доверие.И мислиш, че си го спечелил, защото го заслужаваш.Но всичко рухва само заради едно съмнение, което измъчва човека до теб.И как, когато някой си науми нещо, можеш да го накараш да повярва в твоята истина, която е реална и за света?Защо не иска обясненията ти, защо не чува причините ти, защо не разбира желанията ти?
Мислех, че този път няма да сгреша.Мислех, че няма да бъда разочарована.Мислех, че този път е истинско.И продължавам да мисля така, макар и да виждам че е нереално прекрасно.Ще продължа да настоявам, ще продължа да искам.Защото съм разбрала, че единственият начин, да задържиш хубавото до себе си е да се пребориш за него отново, когато го изгубиш. ---