DM.org

Архив => Концертът => Темата е започната от: victor. в 01 Юни 2006Титла: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 01 Юни 2006
   По повод голямото събитие у нас, интереса към него, както и многобройните желания за някакви общи действия, се получава възможност за направата на един вид фланелки, които всеки ще може да си набави.
Ще се продават от Магазин Вижън по принцип, а за всички желаещи оттук ще бъдат предоставени бройки със специална отстъпка. Ще е в рамките на 8-10 лева.
Както и предишните от зимата тези ще са екстра качество, дело на Вижън, ветерани в областта. Модела ще е само един и ще е специален с концертни мотиви. Отпред ще ето тази, може би най-подходяща снимка на Дейв - прилагам я долу (ако някой желае повече, да каже)

На гърба отново ще е специално нарисуваната от професионален художник картина-прозорец, (прилагам и нея в предишния вариант и то в практиката на две тукашни питребителки ;)) :

като в горните две части ще останат буквите D M ,
а в долните части ще вкараме и концертни дати с имена на градове от турнето. Например 40 -тина европейски града като 22.03.2006 zagreb 21.06.2006 sofia например и още много.
Тези фланелки няма да са дело на този или онзи клуб или организация. Ще са просто фланелки, направени качествено и интригуващо с цел колкото се може повече хора на концерта да имат нещо такова, а ида останат за спомен от турнето без да се дават за целта по 40 евро за оригинална такава.

Честит ден на детето!  &D


Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Blagovesta в 01 Юни 2006
Супер стахотно  O0


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 01 Юни 2006
   Ще ги сефтосаме в Будапеща на 12-ти.

Дотогава ще добавя  и анкета за желаещите безкасова ( ;)) бройка


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: dearrose в 02 Юни 2006
Nice! "В практиката" тениските се употребяват по най-различни поводи- концерти,партита,разходчици,а и за сън са супер!(за съжаление, тук липсва един от най-любимите ми емотикони-Z-z-z-z-z :D)! Очаквам с нетърпение новите варианти,че една тениска не е достатъчна.После пак може да има "рекламки" на продуктите. ;)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: zuu в 03 Юни 2006
Това е СТРАХОТНО!!! Аз незнаех че са се продавали фланелки и през декември (ако правилно съм разбрала). Можете ли да дадете повече информация. Например: Кога ще ги пуснат? и най-важното: КЪДЕ Е ТОЗИ МАГАЗИН - на мен, поне по име, нищо не ми говори!!!


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 03 Юни 2006
    Предишните фланелки бяха готови на Нова година за партито в Търново на форума, където влязоха в употреба най-напред. После бяха предлагани по партита на Депеш и в магазините Вижън(бул.Мария Луиза 55), ОЧЗ и На Тъмно в столицата. Бяха два варианта  иповече не се предлагат Цената им беше по 12 лева.
    Тези ще са един вид - концертен тип , пак екстра качество(100% памук и тежина над 120 грама) и не знам каква ще  е цената. На концерта предполагам поне по 15 лв.
     За членовете на форума има възможност да поръчат такива за по 10 лева(независимо от продажната цена) и да ги получат още в средата на месеца (тоест до 15 юни)...  преди масите  ;)

Добавям анкета за всички желаещи.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: zuu в 03 Юни 2006
ОК мерси за информацията. Аз ще проверявам в магазините, но се надявам да мога да поръчам и от тук


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: mimik в 05 Юни 2006
Фланелките ще имат ли размери и как да си ги поръчаме от тук?


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 05 Юни 2006
  В момента се търси снимката на Дейв в по-голям размер- поне 1000 пиксела н адължина. Добре  еда е уолпейпър. тъй катотакава е нужна з апредпечатната подготовка за щампата и ще стане перфектно. В противен случай снимката е възможно и да бъде сменена с друга.
  Моля ако някой има тази в по-голям размер да я предостави или да даде линк към сайт, където я има като уолпейпър примерно, защото тия дни ще почне направата.
   да свършим с това после ще видим с анкетата и поръчките.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: ultrapmp в 06 Юни 2006
victor това ли е единственате снимка ,която представлява интерес за теб или може и друга с подобна тематика.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 10 Юни 2006
  с фланелките не стана както биахме планували моделите,понеже снимкатана daveне бе достату4но ка4ествена ,а и никои неможа да предостави такава. И така vision 6е си правиат техни варианти-ниаколко. 6ом ги направиат 6е гипостна за ежентуалните желае6исотступка да закупиат такива пьрви. 6е редактирам и анкетата,
веднага 6ом се вьрнем от контсерта в будапе6а.

   Всеки които поиска от преди6ните фланелки с  картинатаотзад и 4етиримата отпред може дапорь4а от тиах.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: snqg в 14 Юни 2006
Някой ще помогне ли с упътване къде е "На тъмно" в София? Няколко пъти неуспешно го издирвам, бях намерила един адрес в нета - ул. "Иван Вазов" 12. Но там се намира клуб Мохито или аз не откривам входа??
На концерта няма да съм с Депеш тениска, но дните преди и след със сигурност 
няма да я сваля  :)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 17 Юни 2006
  Докат Вижън изкарат моделите при тях и в На тъмно всеки който поиска може да си поръча от дват стари варианта от нова година супер качество, от които има и сред бая членове на форума.
     отзад си е ДМ рисунката-прозорец, която виждате на снимка още в първия пост в темата, а отпред са четиримата през Корбиновия поглед през 1993 или в другия вариант черно-белия Дейв ( тип Че Гевара)
  прилагам ги - снимката от 1993, коиато се оказа наи-харесвана вьв форума, и тази с дизаинерски обработениая dave. прилагам отново и гурба с оригиналния арт-дм-прозорец на гурба в деиствие.
  Всеки който поиска ще се сдобие с една от тези специално изработени фланелки срещу тринайсет лева, както се продаваха в на Тъмно и Вижън и ОЧЗ преди да свършат . това ще са последните 30-40 бройки на Митко.
  В понеделник Лъчо от Вижън ше ми прати техните варианти за концерта на снимка , ще ги постна  и тях.
   Те са по-евтини - продават се за по 8 лева от в4ера вьв вижьн и На тьмно. За всеки които ми пору4а от тиах до вторник я цената е 6 лева.
 
   

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: fallen star в 17 Юни 2006
Преди малко ходих до Вижън,има няколко варианта на тениски,но ако държите да е дамски модел изборът е по-малък.Аз си взех с розата и надпис depeche mode enjoy the silence и дори я разходих по Софийските улици,не че някой ми обърна внимание де.... :D


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Blagovesta в 17 Юни 2006
Защото не сме се засекли ;)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 17 Юни 2006
И аз видях моделите. вси4ките са с двустранни с по една голиама цветна снимка отпред и отзад. На едната отпред е поулярната снимка с тримата-емблема на турнето детъо отпред деив с о4илата гледа надолу, а отзад са тримата в басеина под палмите от 2001, на друг от моделите последната е отпред, подобна  е отзад.
     На един модел по погре6ка отзад пук станал "ефекта на дефекта" по думите на Ль4о.  :D - без да искат станало като рентгенова.
    За малкиа дамски модел с рози4ката-копие на оригиналната такава за 30- евро fallen star каза.
    В понеделник 6е има и с ангел4ето-Федьрс.
Единствената по-стара като мотив е модела с songs of faith and devotion
- предната обложка отпред и отзад с реда на песните
    В понеделник 6е ми ги пратиат за да ги постна.
Подновявам анкетата в окон4ателен вариант за вьзможности за то4на порь4ка за потребителите. всеки порь4ал 6е мозе когато поиска да си я полу4и и плати. например на before partito
  от тези има вси4ки видове все за по 6 лева.
 от специалните два модела за по 13 има само размери L, M,XL


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: mimik в 17 Юни 2006
Ами, който няма да ходи на before party, как ще си я получи?


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 17 Юни 2006
 
Kакто и когато  поиска вьв вторник или след това.

   За тези, които 6е искат от вижьновите, по-добре да из4акат и в понеделник да видят вси4ки модели, тьи като с ангела например не  е направен  и дори не знам дали е само мьжка или обратно.
     На партито ше взема малко пове4е от пору4аните за всеки слу4аи и то от всиакакви размери.
   За вьзможност да се гласува и за два модела от един потребител 6е помоля екипа за сьдействие. :police:
   всеки разбира сe е свободен да ми пи6е конкретно за размер, модели иброики на мейла - initiator@abv.bg


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: zuu в 17 Юни 2006
Някой ще ми разясни ли каква е разликата между мъжки и дамски T-shirt,моля! Аз не съм много в час с модните тенденции и все съм си  мислила, че такава няма :o


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: fallen star в 17 Юни 2006
Дамските модели са просто по-малки,по-тесни и по-къси, и с много къси ръкави.Освен това са до размер L.Който предпочита да му е по-свободно ,по-добре е да си вземе от мъжкия модел,който е класическа тениска.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: zuu в 17 Юни 2006
fallen star благодаря ти за бързия отговор! Само че от написаното дотук не разбрах въпросните дамски тениски само един модел ли са (този с розичката) и дали, в този случай, предишната анкета,на която поръчвахме само от модела със снимката на Дейв, отпада.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 19 Юни 2006
   Днес видях и последните модели на Вижьн
С ангел4ето има и дамски и мьжки,
както и дамски с тримата отпред-нетолкожа голяма снимка
  Като и трите модела за разлика от другите не са на 4ерен фон- фланелките са   зеленикаво-бежови на цвят
-(по-скоро като цвета на двте символ4ета под името и ранга ми вдясно на ва6ите екрани  8))

  Това е общо взето, Вижьн о6е не са ми пратили jpeg
но договорката си я има, така 4е в Скреам 6е взема от вси4ки порь4ани техни модели. За вси4ки порь4али ми потребители 6е са по 6 лева. Който иска пове4е или дьржи да посо4и размера или иска да ги полу4и по обяд около стадиона (аз 6е сум пред входа за пред сцената от обяд о6е) да ми напише ли4но сьоб6ение, както някои направиха.

  А от дизайнерските по 13 лева с прозореца отзад и с Дейв или 4етиримата отпред 6е има броики и размери


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Blagovesta в 19 Юни 2006
О супер аз вчера ходих в На тъмно и си купих още една а утре ще изтичам да видя и другата :)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 20 Юни 2006
  Така след приключването на този етап от поръчките подновявам за последен трети път анкетата и който е изпуснал може отново да си поръча и получи(но на афтър партито в Бекстейдж или на следващата сутрин 22 юни в 10.30 на Ал.Невски, откъдето ще тръгваме за Букурещ.

   Взел съм от всички варианти, които има, за партито тази вечер, но някои модели се изчерпват.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Recoil в 24 Юни 2006
A OChZ kade se namirashe nyakoi bi li pomognal?

ОЧЗ по спомени се намираше на улица 3 Уши, зад съдебната палата.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: BlackCelebration в 24 Юни 2006
Там нали има безистен и клуб надолу...3 Уши се казва, за ОЧЗ не знам, ама е възможно.. във въпросния клуб даже и ДМ парти имаше преди месеци.

Колкото до тениските, аз си взех Devotional варианта и съм страшно доволен. Това с песните отзад бе хубава изненада.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 29 Юни 2006
  Сега да кажа за фланелките...
Такова нещо не очаквах изобщо.
След като стана ясно, че на самия концерт освен че Vision няма да продават фланелки около мероприятието, сьщо така и че на родна земя няма да се предлагат и оригинални фланелии на групата, се оказа че няма да мога да смогна на всички желаещи пред стадиона, кьдето направих само два курса от склада на Vision, защото бях твьрдо решил да сьм прьв и най-отпред.

  То още предната вечер, на партито в Скрийм когато всичките фланелки бяха разграбени (последните три дори бяха взети ей-така без вьобще да се гледат номера) ми мина през акьла че така ще стане.
  Лично взех последните бройки в склада от половината видове.
Розички, ангелчета - кой взел, взел. Това е.

В Румьния пьк беше повече от интересно.
Продадох последните си 17 фланелки за 500 лева.
Не бяха много желаещите преди концерта, както и не бяха кой знае колко и сериозните фенове тамя ала след края бяха полудели тоатално. Един тир да бях взел щях целия да го продам - все така - по 15 евро едната. Ама не сьм аз тьрговец и това е.
Поне знам че тези които посмяха да отделят там по 30 лева, после бяха повече от доволни. Все пак 55 000 след сьбитието искаха фланелкия, а нямаше. Явно у нас и там групата неправилно сметна, че не е нужно да продава мьрчандайс.Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: doroty в 03 Юли 2006
Там нали има безистен и клуб надолу...3 Уши се казва, за ОЧЗ не знам, ама е възможно.. във въпросния клуб даже и ДМ парти имаше преди месеци.

Колкото до тениските, аз си взех Devotional варианта и съм страшно доволен. Това с песните отзад бе хубава изненада.

във въпросния клуб сравнително редовно има ДМ партита, или поне до преди 2-3 месеца, ина4е май DJ-я, който пускаше там, трайно се е заселил в грамофон - за сведение - Martin L. Gore Birthday night party
22 July DJ MO, PJ Zevsa, club Gramophone


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 03 Юли 2006

Колкото до тениските, аз си взех Devotional варианта и съм страшно доволен. Това с песните отзад бе хубава изненада.

варианта е не devotional, а songs of faith and devotion - обложката, отпред и отзад, респективно на лицето и гьрба.

В тази врьзка, понеже виждам, че има няколко порьчки според анкетата,
нека желаещите да ми напишат лично сьобщение с размер. Аз утре-вдругиден ще проверя дали вьобще е останало в склада нещо и да им ги дам евентуално.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 17 Юли 2006
   Виждам гласували в анкетата, нека ми напишат на Лични Съобщения
какви размери и как да се срещнем, защото тия дни пак ще намина в склада. Посочените налични варианти отгоре са актуални.


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: doroty в 18 Юли 2006
има ли ги фанелките някъде на снимки?
какви са тия SOFAD?


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: BlackCelebration в 20 Юли 2006
А мога ли да питам аз тук, как да се сдобия с тениска на форума? Защото много ме радва, а на пред-партито не можах да си взема  >:D

doroty, SOFAD са банда, нещо като System Of A Down + 1 F  8# :)/ :)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: kirilart в 20 Юли 2006
Цитат
А мога ли да питам аз тук, как да се сдобия с тениска на форума?

За момента няма как, вариантите са: ако си направиш сам щампа, на някое следващо форум събиране или ако спечелиш Реплика на годината 2006 с обяснението за SOFAD. Искренно ме разсмя! O0


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: kiril101 в 21 Юли 2006
SOFAD са банда, нещо като System Of A Down + 1 F  8# :)/ :)

Цяла вечер рових из нета и нищо не можах да си намеря. Може ли да ми кажеш, ако знаеш, от къде да си сваля някоя и друга песен, че ми стана интересно да ги чуя :D


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: BlackCelebration в 21 Юли 2006
kiril101 ,
ми те имат само 10 песни.... ма са много яки, къртят мифки  O0


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Titi в 24 Юли 2006
SOFAD са банда, нещо като System Of A Down + 1 F  8# :)/ :)

Цяла вечер рових из нета и нищо не можах да си намеря. Може ли да ми кажеш, ако знаеш, от къде да си сваля някоя и друга песен, че ми стана интересно да ги чуя :D

 :D Не си достатъчно упорит, затова не си намерил  :D :D
Ако си послушен може на път за Истанбул да ти изпея едно две техни парчета  :D

Нямах време последната седмица изобщо да стигна до РС-то си ама гледам тая вечер пак ще се забавлявам с писанките тук  :D


Титла: желаете ли да поръчате фланелка ?
Публикувано от: PuFF в 28 Юли 2006
Цитат
желаете ли да поръчате фланелка ?

Не само не желая да поръчам, ами ще си направя САМ.
Голяма конспирация с тия фланелки настана... Еххххх!


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Ogi101 в 28 Юли 2006
SOFAD са банда, нещо като System Of A Down + 1 F  8# :)/ :)
Цяла вечер рових из нета и нищо не можах да си намеря. Може ли да ми кажеш, ако знаеш, от къде да си сваля някоя и друга песен, че ми стана интересно да ги чуя :D
Ако си послушен може на път за Истанбул да ти изпея едно две техни парчета  :D
Искам и аз, искам и аз... така ме заинтригувахте... сега съвсем ще ми избяга концентрацията за остатъка от деня, а докато не свърша работата, няма тръгване за Истанбул...


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: playing_angel в 28 Август 2006
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  ::)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: kiril101 в 28 Август 2006
http://www.depechemodemerch.com/001/index.php


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: PuFF в 29 Август 2006
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  ::)

Поръчай си собствена фланелка... Така и така с псевдо-официалните няма да подкрепиш групата, а някви други хора... А и на тях много не им дреме... =)


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Recoil в 29 Август 2006
Интересното е защо сме блеели при отварянето на темата :)

В интерес на истината имаше фланелки с логото на DM.org, които бяха раздадени и не сме искали пари от никой...

Що се отнася до темата в момента, ще се консултираме и ще видим дали да не бъде редактирана...


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: Spellbound в 31 Август 2006
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  ::)

И аз искам, и аз искам.....


Титла: Re: ДМ фланелки
Публикувано от: victor. в 05 Септември 2006
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  ::)


И аз искам, и аз искам.....

Еми наскоро някои от магазините върнаха последни непродадени бройки от дамските военно зелени прилепнали с малка снимка на тримата отпред и L и XL от свeтлите с тримата или Mr Feаthers.
  А от черните  сонгс... си има всички размери.
То скоро не съм се занимавал, но бих помогнал на всеки желаещ.
Можете да ми пишете на ЛС


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.