DM.org

Архив => Touring The Angel => Темата е започната от: kiril101 в 25 Юни 2006Титла: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kiril101 в 25 Юни 2006
Или как 13 българи развяха байряка на сред 50 000 души запълнили националният им стадион.

 Макар концертът в Букурещ да бе далеч под нивото на този в София, за тези от нас, които предприеха това пътуване, той ще остане един незабравим спомен.
 Всички от компанията бяха страхотни и във великолепно настроение. В смях и веселие премина пътуването ни. За наша радост проливните дъждове в Румъния бяха спряли, а ние доведохме с нас и жаркото слънце. Нашият умел екскурзовод Кирил ни разведе из малкото неща, които си заслувава да види човек в Букурещ. Пристигнахме на стадиона с малко закъснение от предвиденото и някои от нас се опасяваха, че няма да можем да си намерим място в челните редици, но опасенията се оказаха безпочвени.Поради не така силния румънски интерес намерихме място в дясно от пътеката може би 5-6 редица. Седнахме на земята около разпънатия национален флаг върху, който kirilart  прецизно оформи надпис (доста се измъчи адаша)
BULGARIAN FANS ARE HERE.
Това не остана незабелязано и нашата група доста често беше център на вниманието на хората с камери, чрез които настроението на публиката се предаваше на огромен екран. В изработката се включи дори и едно румънско момиче.
 След невероятният успех на табелите WE RUSH FOR YOU от концерта в БГ бяхме на мнение, че няма начин да не отбележат присъствието им в малка част сред публиката под сцената и наистина имаше ефект. Концертът завърши, а докато траеха аплодисментите на всички екрани, на и до сцената грееше така познатият ни надпис. Поволих си да запазя този лист като личен спомен.
  Поизморени и почти без гласове, но след поредната доза екстаз, която ни поднесоха "нашите момчета" оживено коментирахме по пътя към родината. Част от комичните моменти по време на пътуването бяха любезно предоставени от нашите митничари, които ни питаха :
 - Ама те не пяха ли вчера в България  ?
 - Вие не бяхте ли на концерта  вчера ?
 - Е как беше хубаво ли пяха? 

С обяд в Русе на следващия ден приключи нашето незабравимо изживяване, което беше един своеобразен епилог на това, което изживяхме тук  в България.

Искам специално да изразя благодарностите си към нашият инициатор, организатор, екскурзовод и приятел Кирил(art).
Благодарение на него се случи това, за което разказах.

Благодаря и на всички от тази великолепна група, които в комбинация с Депеш Мод направиха това пътуване за мен един от наи-хубавите ми и незабравими спомени.  O0 O0 O0   
 
 


 
 


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kirilart в 25 Юни 2006
Ето няколко снимки от екскурзията до Букурещ. Изкарахме наистина чудесно, за което благодаря на всички. Концерта макар и масово посетен - над 50 000 бе доста по-слаб от нашия. Дейв подаваше на публиката да пее, но уви почти нищо не се чуваше, хората около нас бъркаха текстовете или мълчаха. На трибуните е било още по отчайващо. Един триумф за нас бе финала на концерта, защото 13 българи надвиха на 50 000 румънци получавайки признание с показването на We Rush For You на всички екрани от сцената. 

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Alt в 25 Юни 2006
Мерси за снимките, страшни са. Особено ме радва предпоследната  ;)


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: dobomode в 25 Юни 2006
Хахаха, видях на снимките Пол от Англия! Тоя образ къде го намерихте?! :) С него се запознахме в Лас Вегас.

Пя ли ви Paul The Revelator? ;)


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kirilart в 25 Юни 2006
Пол беше чуждестранното присъствие в групата ни. Лошото беше, че този човек не млъква никога, когато не пее, говори...като денонощно радио е. Добо, след като сте се запознали сигурно знаеш за Planet Mode и DM Angels... :D


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: маргото в 25 Юни 2006
БРАВО НА ВАС! ЧУДЕСНИ СТЕ!
Това което сте направили е велико!


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: dearrose в 25 Юни 2006
От снимките си личи,че сте си изкарали страхотно! &D
Браво на българската агитка,представили сте ни достойно пред румънците! O0
Ако има още снимки-давайте!
Как беше самият концерт?Имаше ли различни песни от тези в БГ? Коя беше подгряващата група и как се представи? Разкажете още.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kirilart в 25 Юни 2006
Дейв бе в настроение, Мартин също...само Анди не беше много весел. По някое време един от панелите на средния долен екран се прецака и започна да свети в ярко жълто. След две песни беше окей, по странното беше, че едната верига която държи топката се откачи и падна точно зад Мартин, адаша и Пях с Депеш видяха по-добре цялата ситуация и могат да разкажат...
Колкото до подгряващите групи, за нас бяха трагични, първо излязоха двама образа, единия по тениска и дънки, а другия облечен със смешна синя риза и черен панталон...започнаха да нареждат рими на румънски, при което тълпата пееше всичките им песни с пълен глас, а ние изпаднахем в бурен смях. :D Обясниха ни, че били доста популярни и пеели днес безплатно. След като подскааха по сцената и редиха странни фрази от сорта на шчимъщи тряца бина сиямащи и т.н. бяха сменени от гвоздея в програмата - друга румънска група, спечелила трето място на Евровизия. Тяхната концепция бе да имитират Сафри Дуо, но свирейки върху стари варели и ПВЦ бидони. След половин часово блъскане по бидоните към младежите по потници се присъедини изненадата за публиката, местна фолк легенда, която ви протяжно и свири на някакъв кавал, от който изтръгваше болезнени за ушите звуци. Тогава ние също изпаднахме в екстаз, но от смях, младежите се опитваха да продънят бидоните, след като варелите вече бяха поддали и имаха окаян вид. Най после настана тишина, като групата и местният Слави Трифонов си отидоха, под дълбокия поклон на публиката.
Концерта се забави и вместо в 21.15 както в БГ, започна едва в 21.35. До биса нямаше промяна в сета, но Shake the Disease бе сменена с Leave in Silence. Отново блестящо изпълнение на Мартин. Това е засега, нека и другите разкажат ако се сетят нещо интересно.
Една снимка с инструментите на групата тъпанари :)

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kiira в 25 Юни 2006
Една снимка с инструментите на групата тъпанари :)

Гледам тази снимка и вече 5 мин. се смея, представям си на живо какво е било :D :D :D


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kiril101 в 26 Юни 2006
Една снимка с инструментите на групата тъпанари :)

Гледам тази снимка и вече 5 мин. се смея, представям си на живо какво е било :D :D :D

Не ти просто не можеш да си представиш за какво става въпрос.
Само като си спомня колко смях падна.  :D &D :D
Бойс група, която направо ни унищожи от блъскане, дори в един момент вкараха и хореография, като двама от тях блъскаха по едни варели авангардно монтирани на колички, и докато с едната ръка блъскаха с другата движеха или по-скоро клатеха количките насам натам. Невероятна гледка. А като излезе този, да го наречем народен певец и като зави с цяло гърло. Бях обещал на връщане в буса да пея тази песен, но за съжаление не ми беше останал глас. Иначе Виктор беше прав - Защо им се смеете, я виж колко работа отхвърлиха. За финал един от тъпанарите, които доста се вживяваше си хвърли едната палка в публиката и те изригнаха. Предхождащия ги дует за който говори адаша направо ни хвърли в такта на музиката , както се казва. След като първо се появи добре нагласения като комсомолски секретар пич, решихме че ще има нещо като водещ. Последва го друг с да речем хип-хоп визия и започнаха да пеят. Стадиона пееше в един глас с тях така се кефеха , а в близост до сцената една малка група хора се гледаха един друг с недоумяващ поглед  :o   и по незнайна за мен причина отказаха да се включат. :D
Не зная дали е подходящо като сравнение зма си представете да бяха подгрявали в БГ  Румънеца и Енчев  :'(   Мъка, Мъка


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Recoil в 26 Юни 2006
Браво, на това викам задружни фенове :) Може и да не сме перфектни с организацията, но все пак се справихте. В случаят Кирил (101) не позна, че няма да се справим :)


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: doroty в 26 Юни 2006
еееиииии, guys, супер сте !!! 8) O0 ;)


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: kirilart в 26 Юни 2006
Цитат
За финал един от тъпанарите, които доста се вживяваше си хвърли едната палка в публиката и те изригнаха.

Онзи народния тип с ямурлука, също хвърли кавалчето в публиката, за да вдигне градуса на настроението. :) Вярно, че ще щеше да ни пееш на връщане, може на следващото парти да направим акустична версия. :D
Сетих се и как ни питаха околните, за какво служели тези табели и какво пишело на тях. След обяснението, че е част от песен питаха дали е нова. 8#


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Пях-сДепеш!Честно! в 26 Юни 2006
С риска да повторя вече някой ще споделя, че пътуването до Букурещ и обратно,концертът там,престоят в Русе,гостуването в любезния ни домакин kirilart бяха едно от най-хубавите ми преживявания в живота. Сплотената ни дружинка беше перфектна. За втори път в живота си имам невероятното усещане,че съм бил някъде с ТОЧНИТЕ хора, за което благодаря на онзи горе. Не помня от кога не съм се смял толкова много.Благодаря на всички  :angel:
Относно случката с откачилата се верига...Нямам точен спомен по време на кое изпълнение се случи,но беше някъде преди биса...Може би Пърсънъл Джийзъс,или Инджой дъ сайлънс,не мога да си спомня.Дейв вършееше някъде пред пътеката струва ми се.В един момент нещо се плъзна вертикално надолу точно зад Мартин (той опъваше струните през това време).Може би на около метър и  половина,два зад него.Беше една от веригите,на които е закачена огромната сфера. Мартин направи чупка в таза напред към стойката на микрофона си,обърна се назад,но привидно запази самообладание и се усмихна широко.Там някъде, из този кратък отрязък от време, Дейв сменяше позицията си на сцената и тръгна с лице към Мартин и ми се стори,че за части от секундата спря на едно място,изненадан от новия,висящ точно зад Мартин елемент от декора. Било е по-скоро по време на Инджой дъ сайлънс сега като си мисля...Момчетата се оттеглиха преди биса.
За ужас на дивата котка имаше и втори опит за атентат срещу Мартин...В един момент на сцената бяха само той и Питър...Вторият си позволи да хвърли една хавлиена кърпа към Мартин,която профуча покрай него.Това май напомни на русокосата изгора на дива котка за случката с веригата и той посочи с пръст Питър като му каза "Тенк ю", а след това посочи към небето и промълви усмихнат "...енд тенк ю!"
 :)


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Blagovesta в 26 Юни 2006
Страхотни сте  O0
Цитат
За ужас на дивата котка имаше и втори опит за атентат срещу Мартин...
Как сте я удържали  :D направо си я представям  :D :D


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: velitaz в 26 Юни 2006
Здравейте и от мен!!! Страхотни сте! ужасно ме е яд, че толкова късно намирам този невероятен форум!
Аз съм фен от самото създаване на групата! Концертът в София беше една от моите тийнейджърски мечти! гордея се с вас!
Аз пиша и тук: http://www2.depeche-mode.com/forum/index.php?board=45.0


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: dearrose в 26 Юни 2006
Онзи народния тип с ямурлука, също хвърли кавалчето в публиката, за да вдигне градуса на настроението. :)

Ех,а някои се оплакват от Нова Генерация! Все си мисля,че поне изглеждаха по-добре от народни типове с ямурлуци,а и едва ли някога биха се навили да свирят на бидони :D 8#.
Относно атентата срещу Мартин-сега,като го чета ми е много смешно,но на Mr. Gore едва ли му е било толкова забавно при такава заплаха >:D.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Kevy в 26 Юни 2006
Хахаха, видях на снимките Пол от Англия! Тоя образ къде го намерихте?! :) С него се запознахме в Лас Вегас.

Пя ли ви Paul The Revelator? ;)
.... еееее само това не ни пя... иначе целия репертоар му го чухме по няколко пъти.... :D &D :D
Не знам какво имаш предвид под "образ", но на мен лично "ми се уплаши окото", още повече, че на стадиона в Букурещ бяхме само двамата и трябваше само аз да съм му публика.... &!< :'( :-X


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Kevy в 26 Юни 2006
... нека ви разкажа за публиката около мен.... ???
 
Първото, което искам да отбележа е, че направо ги "ударихме в земята" братята румънци, откъм представяне на публиката... тяхната организация включваше един огромен чаршаф с нЕк'во писание, което дори аз не можах да прочета, при все, че се намирах на достатъчна височина и разполагах с "орлов" поглед над стадиона.... толкоз труд са си дали да го организират, да се бяха постарали в писането малко повече.... :D :D... някакви фолк-фурии на по 18 държаха плакат с малоумния надпис: "Богове, чакаме ви от 25 години", пак на чаршаф естествено.... май се бяха объркали, че са на мач! Сега за публиката около мен (аз бях в т.нар. VIP).. &D.. Пред мен две лелки пафкаха цигари и чаткаха sms-и през половината концерт, 'шото втората половина просто я пропуснаха... доскуча им някак и си тръгнаха
 ... освен това се кискаха на всеки наш вик... добре, че си тръгнаха, иначе щях да им шибна по два шамара (освен това имах и поръчка да ритам румънски задници) ^-^....до мен една ретро двойка, която очевидно беше доприпкала направо от офиса (по одеждите съдя) скучаеше безутешно и успя да се покълчи само на Personal Jesus и после пак им затъпя &|... не ми пречеха особено, но когато се гепиха да ми танцуват блус на Leave In Silence (единственото различно парче от българския сетлист), вече ми се приплака... аз и без това си ревях вече и виках... и на Флюбените явно им се стори неумесно, при този мой екстаз да ми се лигавят наоколо.... Зад мен имаше цял ред фЬешън субекти, кръшнали за малко от бойз-бандичките си.... чоплиха семки, говориха по телефона, все занимания, "подходящи" за концерт на Депеш... даже се опитаха да ми направят забележка, да седна, че съм им била пречила.... аве, публиката беше абсолютен цирк! 8# &D :D


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Kevy в 26 Юни 2006
... И тъй като явно още не мога да си събера акъла, се включвам с трети пост по темата !
Специални благодарности и от мен за Кирил (Kirilart) O0... организацията беше страхотна и за мен това пътуване ще остане, като изключително скъп спомен! ^-^ ^-^ ^-^ Мисля, че намерих много приятели! :)
Групата беше перфектна, дори и Пол внесе своето очарование, ако може така да се каже &D :D :D...

P.S.
И престанете да ме поднасяте за Марто... ами обичам го, какво да се прави! :D ;) ::)
Маргооооооооо.... да знаеш завиждам ти за снимките, при това доста не-благородно! :'( :'( :'(


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: ecmjazz в 26 Юни 2006
Добре сте представили рОдината.. Една приятелка - българка, която работи в Букурещ, също каза, че не може да сподели ентусиазма ми от концерта - тамошният не бил мноо на ниво.. А, между другото, румънците наистина имат некои мноо смешни изпълнители, но имат и некои доста яки като Electric Brother или Shukar Collective примерно..


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: маргото в 26 Юни 2006
Маргооооооооо.... да знаеш завиждам ти за снимките, при това доста не-благородно! :'( :'( :'(
Разбирам, че вече е обществена тайна...ще си събера мислите и ще разкажа скоро...


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Kevy в 27 Юни 2006
Браво, на това викам задружни фенове :) Може и да не сме перфектни с организацията, но все пак се справихте. В случаят Кирил (101) не позна, че няма да се справим :)
... че по-перфектна организация от нашата на къде! :D
Румънците изкочиха само с едно огромно платнище... внушително да, но с твърде невръстеничен надпис! ;)
... а и пак нашата табела показаха на видео стената...
... демек - ПЕРФЕКТНА организация имахме! ^-^ ^-^ ^-^


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: Ogi101 в 27 Юни 2006
Страхотни сте били! БРАВО добре сте представили родината и мисля, че наистина сме оставили "нашите приятели" с добро впечатление от БГ публика особено предвид WE RUSH FOR YOU появата на големия екран!
Мисля, че концертът в София ще се говори още дълго време, не само в БГ - не само защото се случи в родината, но и защото наистина ще си остане за сега най-добрия концерт от това турне. Надявам се никоя друга държява да е ни бие и ако се вместиме и в офицяното ДВД от турнето... това вече ще е признание за БГ публиката!
Браво още веднаж на организаторите на пътуването до Букорщ и искренно се надявам да има организация и за Истанбул, на която естествено ще се join'на и аз :-)


Титла: Букурещ
Публикувано от: victor. в 03 Юли 2006
  За мен края на концерта там се превьрна сьщо в страхотно изживяване

След като кьм средата, както обикновено, напуснах предната зона за да мога да вилнея на воля на любимите си парчета, в края ми се завьртя следната идея. Исках по някакьв начин да успеа да зьрна някак отгоре махащите 55 00 на NLMDA. Опитах да ида на трибуните. Препьлнените трибуни на националния им стадион, които преди това на Home бяха изцяло светещи в мрака с помоща на безброи запалки.
  На трибуните мен, обаче не  ме пуснаха.
   Макар и  болшинството да не знаеха за какво вьобще става вьпрос, след командата на Дейвя всички без изключение замахаха на финала.
Преди песента  предусещах, че ще трябва да видя някак изотгоре цялостта на махащите маси. И тогава ми хрумна как ще стане това. бях забелязал точно в средата на терена подиума, на които бяха инжалидите. Оттам прав човек просто би видял всичко отгоре и по средата на целия стадион. Не издьржах, отидох при единия гард и му предложих 10 леи - 7-8 лева, за да ме пусне само за 5 минути по време на парчето. Не ми взе парите. Пусна ме.
   Застанах и гледах, ту махащите на редове, подобно на класовете от клипа, 30 000 по трибуните досами мен, ту махащите като един 25 000 правостоящи. Птичи поглед над люлееща се гора.
 Беше кратко, но ще го помня докато сьм жив.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: MAO BOY в 03 Юли 2006
с малко закъснение и аз ще се включа по темата.

за самият букурещ - ще кажа, че нямахме време да го разгледаме добре, но това, което ми направи впечатление е, че е трудно да намериш готино ресторантче в центъра. за двата дена, които прекарахме в букурещ винаги финиширахме в някой фаст фуд, по простата причина, че не намерихме нящo друго. по едно време почнах да съзирам конспирация, че всичките им ресторанти са на някаква улица, която я няма на картата и я крият от нас.

---

сега по темата:
огромен стадион - пълен до дупка.
конфузен момент беше когато ред була който бях скрил в панталоните си, се изхлузи през крачола ми точнo пред охраната... и аз какво друго да направя освен демонстративно да го изпия...

---

съпорт групите, ами първите бяха леко смешни, но на едно от техните парчета румънците се раздивяха, та явно е някакъв местен хит. вторите бяха поне според мен интересни, не като музика, а по скоро като изпълнение понеже цялата им музика беше базирана върху блъскане по едни варели, а те повярвайте го можеха много добре...блъскаха ги тия варели отвсякъде подхвърляха ги какво ли не правеха с тях. дали са били най-подходящите за дм...със сигурност не, но не бяха безкрайно зле.

---

самият концерт:
групата беше на обичайното си високо ниво и концерта като цяло си го биваше. определено липсваше нещо и това нещо беше лудата публика от софия. началото, както винаги беше взривно и румънците разпънаха нещо като огромно знаме, което тръгна назад, което ми хареса.

дейв каза good evening buchurest веднага след APTIUT, което май за първи път става на това турне.

в началото na АQОТ настана някакво объркване и дейв изпусна първият ред от текста заради объркването, не знам кой точно направи грешката, но беше тънко и съвсем възможно е много хора да не са го усетили.

макар и старателно да бях взимал 24 часа таблетки срещу загуба на глас, съдраното ми гърло от софия, беше отново изнасилено и в букурещ тотално го досъдрах.

за сет листата вече знаете.

веригата, която падна на метър-два от мартин така и не разбрах какво точно държеше и макар мартин да го прие на шега и питър да го замеряше с хавлия по-късно, очевидно шегувйлки се със станалото с веригата, това си беше страшен момент и добре, че стана бързо и, че не пострада никой.

румънската публика, напълно обратно на българската, странно защо загуби скорост, макар да започна прилично и като, че ли хората просто се измориха и не издъражаха на темпото. събраха се за PJ, ETS и NLDA но според мен това съвсем не беше достатъчно и макар и там да ги имаше такива като нас, които да си изпяха пеенето и си изскачаха скачането, можеше да е доста по-добре, откъм гледна точка на луда публика.
дейв този път не каза в нито един момент нищо за amazing crowd или great audience, не знам доколко това е показателно, може да е забравил да ги похвали румънците, може пък и да не е това, но няма значение. страхотно беше да се отиде на още един концерт.

всеки един коцерт си има определени моментуи и определени песни, които незнайно защо изпъкват на момента и се запомнят повече от други. за мен в букурещ моят момент си беше Photographic.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: dearrose в 03 Юли 2006
сега по темата:
огромен стадион - пълен до дупка.
конфузен момент беше когато ред була който бях скрил в панталоните си, се изхлузи през крачола ми точнo пред охраната... и аз какво друго да направя освен демонстративно да го изпия...

Мао,съчувствам ти! Не че да скриеш Ред Бул е някакво престъпление,но наистина се е получила много конфузна ситуация.Дано не ти е развалила настроението преди концерта. :(


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: MAO BOY в 03 Юли 2006
съвсем не :), момента беше кунфузно-смешен, защото проклетата кутийка  се промъкваше бавно през крачола ми и аз се опитвах всиччески да я спра да слиза надолу, но тя най-накрая изтрополи на земята, и на мен освен да се усмихна и да попитам дали мога да я вкарам, на което ми беше отговорено отрицателно, друго освен да я изпия не ми остана :).


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: deiv4o в 20 Юли 2006
незнам къде затова тук ще кача тези снимки от  букурещ за тези които  бяха там и имам около 5 цели песни но несам  ги ка4ил още , до няколко дни ще ги ка4а

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: маргото в 22 Юли 2006
Я вижте какво намерих в един сайт. Известни сте!!!

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: След Депеш в Букурещ
Публикувано от: deiv4o в 02 Август 2006
За тези които пратиха  радиоводещият да вземе интервю от Paul ,ето го и самото to

http://dl28cg.rapidshare.de/files/27928448/2494135459/Paul.mp3

http://dl28l3.rapidshare.de/files/27928448/2494135459/Paul.mp3

http://dl28tl.rapidshare.de/files/27928448/2494135459/Paul.mp3


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.