DM.org

Други => DM.org => Темата е започната от: dobomode в 07 Декември 2005Титла: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: dobomode в 07 Декември 2005
С удоволствие искам да съобщя, че kirilart се присединява към екипа в ролята на модератор на форума. Поради засилената активност във форума, аз и Светльо срещаме трудности с изчитането на всички публикации и се обърнахме към kirilart за помощ. Радваме се, че той прие нашата оферта и му пожелаваме приятно модериране! :)


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: The Fein в 07 Декември 2005
Welcome :police:


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: kirilart в 07 Декември 2005
Thanks :angel:Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Recoil в 08 Декември 2005
радвам се, че екипа и страницата се разрастват.
Кирил е един от най-добрите избори за модератор на форума.
благодарности, че е приел да работи с нас над проекта!


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Nyna в 08 Декември 2005

 Честито на новия модератор !
 Надявам се той да се грижи така добре за нас , както и старият  :)


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: v1l10l80r в 08 Декември 2005
...ами честито и от мен!
...а че ще се справи - не се и самнявам... :)/ ;)
поздрави!


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: The Fein в 07 Май 2006
От днес към екипа на модераторите се присъединява и Recoil!  :police:

Приятно модериране, Миро!


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: dobomode в 07 Май 2006
След период на изгнание, модераторът с огнен език се завръща. Треперете, о, потребители!


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: MaoriGirl в 07 Май 2006
Време беше някой да ни ''вкара в правия път'' ;)
Със сигурност е за по-добро,така че- нека приветстваме новия модератор 8)


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: MAO BOY в 07 Май 2006
welcome to the jungle Миро!


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Recoil в 07 Май 2006
Благодаря. По-странното е, че повечето потребители така или иначе ме смятаха за модератор... с тази разлика, че правата на "сътрудник" и на "модератор"... са доста различни.


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: personal_Dessy в 07 Май 2006
Има промени, които много ме радват - тази е една от тях   O0

Към моето пожелание, освен за успешно "модераМъдруване" и  това да си смениш "комплексиран" с вярно определение  ;) ;)  :angel:


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Videlina в 07 Май 2006
 :)Ееее честито и от мен! Много се радвам O0


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: victor. в 08 Май 2006
   Честито.
Малко ми е жал  :'( предварително за бъдещите жертви на терминатора. :police: >:D

Сега вече виждам и текста който си е добавил: "комплексирания Модератор". Добро попадение този път за хумора ти, Миро. Аз се
 сещам откъде идва в случая.


Титла: Нов сътрудник
Публикувано от: dobomode в 08 Май 2006
С радост обявяваме присъединяването на Admirer към екипа. Admirer беше ключова фигура в организирането на двете DM.org партита и е с нас от самото начало на сайта. Моля приветствайте най-новия член на фамилията DM.org! :)


Титла: Re: Нов сътрудник
Публикувано от: The Fein в 08 Май 2006
Крайно време беше! O0


Титла: Re: Нов сътрудник
Публикувано от: ballbreaker в 09 Май 2006
Бях се притеснил да не остана единственият....Wellcome Admirer!  :)


Титла: Re: Нов сътрудник
Публикувано от: victor. в 09 Май 2006
   Честито и на новия член на екипа. Наистина заслужено място. O0Титла: Re: Нов сътрудник
Публикувано от: insomnia в 09 Май 2006
Честито, Admirer! Продължавай в същия дух!!!  O0 Довечера ще пия и в твоя чест!  &D


Титла: Re: Нов сътрудник
Публикувано от: dearrose в 09 Май 2006
Честито и от мен,Admirer! Успех в сътрудничеството и бъдещата дейност на екипа! O0


Титла: Re: Нов сътрудник
Публикувано от: kiira в 09 Май 2006
Много се радвам, че екипът се разраства :)Честито за 10 път и от мен, Admirer ;)


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: dobomode в 16 Октомври 2006
DM.org би искал да обяви напускането на Kirilart от екипа на сайта. По време на своето участие в този проект, Kirilart бе градивна част от задружните усилия на екипа, като модератор и ключова фигура в организацията на партитата на сайта.

Поради лични причини и необходимост от концентрация върху работата си (Кирил е един от обещаващите млади български художници, с множество постигнати успехи), той няма да може да продължи активното си участие в проекта като част от екипа на depeche-mode.org. Естествено, той ще продължи да бъде потребител на сайта и неговото присъствие из страниците на DM.org ще бъде не по-малко активно от преди.

Екипът на DM.org би искал да благодари на Кирил за огромния му принос през изминалата годината и да му пожелае наслука и попътен вятър!


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: The Fein в 17 Октомври 2006
Киро направи невероятно много за сайтът и реализирането на много от идеите и целите ни, надявам се да продължи да бъде част от това място, макар и не от екипа  :)

Също отсега бих искал да успокоя всички, които е възможно да си помислят, че има проблем между екипът и по някакъв начин бъдещето на сайтът е застрашено - такова нещо няма и гледаме смело напред  :)


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Recoil в 17 Октомври 2006
Съжалявам наистина, че трябваше да се достига до този момент. Кирил макар и за кратко време успя да организира професионално всички събития. Както и да вземе важно участие във всички решения, които екипа трябваше да вземе.
Надявам се да размисли и след време да се върне отново в проекта.


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: kiril101 в 17 Октомври 2006
Мразя приказката, че нямало незаменими хора, така разъждават хората ,които не уважават и не ценят дори самите себе си.

Доста неприятна новина, поне за мен. Кирил направи възможни доста събития, който от безлични форумни имена превърнаха голяма част от хората тук в приятели. За което аз лично съм му благодарен.
Надявам се концентрацията върху работата му да не е прекалена за да мога да срещам често негови постове, които с удоволстие чета.Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Mr.Noone в 17 Октомври 2006
Без да съм запознат с решението на Киро, предполагам, че като един изключително отговорен човек и перфекционист по отношение на всяко нещо, с което се захване, е предпочел да напусне "администраторския пост"  :D поради липсата на достатъчно време и възможност да отдава достатъчно от себе си на форума.
Иначе се надявам да не ни изоставя напълно. Така или иначе ми е малко тъжно  :'(, защото на него дължа запознанството си с много от вас на истанбулското приключение.
Това е - исках просто да изразя дълбокото си уважение към Кирето (http://forum.applet-bg.com/forum/images/smiles/36_1_32v%5b1%5d.gif)
И дано успеем да се видим в петък  O0


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: dearrose в 17 Октомври 2006
Така или иначе ми е малко тъжно  :'(, защото на него дължа запознанството си с много от вас на истанбулското приключение.
Това е - исках просто да изразя дълбокото си уважение към Кирето (http://forum.applet-bg.com/forum/images/smiles/36_1_32v%5b1%5d.gif)
И дано успеем да се видим в петък  O0

Точно така,без Кирил едва ли някои от нас щяха да посетят предпоследния концерт на DM от Touring The Angel. :( Да не говорим пък за ключовата му роля в организирането на нашите dm.org сбирки! Огромни благодарности за всичко и вярвам,че напускането на поста "модератор" няма да окаже съществени промени нито върху присъствието му във форума,нито върху организацията при посещенията на партита и концерти,които ще ни радват в близко и по-далечно бъдеще! O0


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: Kevy в 17 Октомври 2006
От снощи мисля, каква е причината да ми е толкова тъжно за напускането на Кириларт... той ще си остане мой приятел, ще продължа ежедневните си разговори с него, няма да спрем  да се виждаме, ще продължа да чета интересните му постове в сайта... защо тогава се разстроих толкова от новината  ???...
... Истината е, че всъщност ми стана мъчно за сайта, към който доста де привързах напоследък... стана ми тъжно за всички новорегистрирани  и бъдещи потребители, които няма да имат нашия шанс да го познават като модератор и организатор...
Винаги ми е било ясно, че съм тук и пиша с такова удоволствие благодарение на Киро... с двете разкошни екскурзии, които той организира и на които аз присъствах, ме приобщи към една общност, която не вярвах, че може да съществува в БГ, открих толкова много приятели, начело със самия Кирил, които едва ли щях да срещна и за 10 години... за партитата е излишно да споменавам... Благодаря ти, Кире!
Не мога дори да си представя как се чувстват останалите членове на екипа, все пак не е лесно да загубиш едно от най-силните и дейни звена в структурата си... и наистина ще се необходимо да се положат големи усилия, за да се поемат функциите на Кирил в този проект... само, не съм сигурна, че е възможно... просто знам, че вече нищо няма да е същото... Успех момчета и Мире (на теб вероятно ще ти е най-трудно)!

П.П. Само не разбрах, защо тази новина е обявена в тема, която би трябвало да радва хората... според мен напускането на един разкошен модератор си заслужаваше отделна тема... ???


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: yty в 17 Октомври 2006
На добър час Кире! O0
Сигурна съм че ще продължаме да се засичаме още дълго из форума;-)
Пожелавам ти много бъдещи успехи на професионалното поприще и ти благодаря, че си дал частица от себе си, заедно с останалите от екипа за превръщането на този сайт в едно чудесно място за всички нас:)


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: ultrapmp в 17 Октомври 2006
Кире възхищавам ти се.Според мен е много трудно да се вземе такова решение,но все пак всеки сам избира житеиския си път.Радвам се ,че оставаш все пак част от всички нас.Успех в творчеството ти-сигурен съм ,че ще успееш. O0
ВСИЧКИ ЗА ЕДНА ЦЕЛ depeche-mode.org

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: maya_v в 17 Октомври 2006
И аз на свой ред бих искала да благодаря  O0 на Кириларт за всичко, което направи в качеството си на модератор за нас, членовете на сайта. Това е определено тъжна новина за мен, но в крайна сметка всеки сам си преценява и уважавам решението му. Ако не беше той, както и нестихващият му ентусиазъм и търпение за организиране на партита, сбирки и посещения на концерти, може би нямаше да познавам толкова много от Вас, както и да се сдобия с нови приятели.  ;)
Вярвам, че ще продължаваме да се събираме и да си изкарваме страхотно и за в бъдеще. Ще се видим в петък! 


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: kirilart в 17 Октомври 2006
Благодаря на всички приятели за топлите думи!

 Измина почти цяла година, година, в която екипа на depeche-mode.org се превърна за мен в семейство. Място, където всеки свободно излага мислите и идеите си, където всички работят в името на една кауза - щастието на феновете на качествената музика у нас! Точно затова и раздялата с това място, бе болезнено тежка за мен. Дълго време обмислях решението си, преди да го споделя с останалите от екипа и сега с вас. Животът на всеки от нас е съставен от постоянно вземане на решения, а колко правилни са те, в момента в който ги вземаме, можем само да гадаем. Времето е единствения обективен фактор, който показва грешките и успехите ни. Стигнах до момент, в който се наложи да направя тежък избор...избрах пътя, който съм поел по-отдавна като посока за развитие - изкуството.
 Смятам, че няма да е честно към всички вас, да заемам място в екипа, само като статист. Още повече, че убеден съм сред потребителите в този сайт има много интелигентни хора, с желание и възможност да допринесат за бъдещите успехи на проекта.
 Разбира се ще остана във форума и обещавам да съм също толкова активен, колкото бях досега в обсъждането на любимите за всички ни теми. Ще помагам и на проекта винаги, когато екипа има нужда от допълнителни сили, за реализирането на дадено начинание.
 Спирам дотук, защото поста започва да звучи като сбогуване, а съвсем нямам такива намерения.  :)
 Благодаря на колегите от екипа, за проявеното разбиране към молбата ми! O0


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: personal_Dessy в 17 Октомври 2006
Моите най-искрени пожелания само за хубави събития занапред, Кирил!
Ти си страхотен човек :)  O0


Титла: Re: Нов модератор
Публикувано от: kalisto в 17 Октомври 2006
Кире, пожелавам ти любовта и всеотдайността, която вложи тук, да ти се върнат най-малко стократно. Още по-големи и неочаквани за теб успехи в творчеството!!!  O0  ;)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Videlina в 17 Октомври 2006
Искам само да ти пожелая много успех във всички начинания!!! Радвам се, че се запознахме и че ще продължиш да бъдеш сред нес :) Няма да се сбогуваме, а ще си казжем до нови срещи ;)
                                                Успех!!!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: MaoriGirl в 17 Октомври 2006
 Aз също се присъединявам към емоциите и чувствата на всички нас в този толкова ключов момент от развитието на depeche-mode.org.
Уважавам решението на Кирил,макар да ми е трудно да приема напускането му и вярвам,че е напуснал състава на екипа,но не и нас.
Благодаря,че ни направи част от ентусиазма,топлината и приятелството ти! 


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: MAO BOY в 18 Октомври 2006
кире, надявам се това решение си го взел на трезва глава и да не са били замесени течности от далечна братска куба и региона :). и аз искам да благодаря за времето, което отделяш за този форум, както и за всички инициативи, с които си се захващал и завършвал успешно.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: zuu в 18 Октомври 2006
Присъединявам се към благодарностите към Кириларт, за всичко което направи за сайта и перфектната организация на събитията, благодарение на които, една голяма част от нас, потребителите, се запознаха.
Кире, възхищавам се от ентусиазма ти и ти пожелавам успешно реализиране на бъдещетите планове! 


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Ginger в 19 Октомври 2006
Кирил заслужава само уважение за всичко,което е направил за това място.Аз лично бих искал да му благодаря за всичко,което е направил за мен през това време.Колкото до най-новите промени в екипа-не съм особено въодушевен,но се надявам все пак нещата да не стават по-зле,отколкото са в последните 3-4 месеца.Дано хората,които са от най-много време тук и вече не се появяват,да прояват отново стaрия си интерес към depeche-mode.org.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: yty в 19 Октомври 2006
Гледам нов сътрудник има тук и се спотайва нещо ;)
Кеви - честита ти нова "длъжност" в туй прекрасно място! Със здраве и акъл да си я носиш :D


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: ultrapmp в 19 Октомври 2006
Абе и на мен ми се наби в очите ,ама чакам официално оповестяване от ЕКИПА за да поднеса и аз моите поздрави.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: The Fein в 19 Октомври 2006
Както вероятно вече сте забелязали , Kevy и kiril101 са новите сътрудници в работата по сайта  :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: yty в 19 Октомври 2006
Ха така, честито и на Кирето:) Поздрави и успех;-)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Kevy в 19 Октомври 2006
Благодаря за поздравите, но присъединяването ми към екипа всъщност по никакъв начин не променя участието ми във форума или отношението към хората тук, така че за мен нищо не се е променило... надявам се скоро да го разберете... ;)

Относно, неколкократното споменаване за Ginger за неучастието на някои от старите потребители във форума, мисля да пусна отделна тема, защото е очевидно, че има нужда от коментар.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: bong13 в 19 Октомври 2006
Откривам хубава новина още с влизането във форума! Честито на Kevy и Kiril101! Сигурна съм, че с вашия принос това място ще продължава да е така страхотно, вдъхновяващо и пъстро! Много се радвам за новите ви длъжности, може би не съм аз човека, който да дава някакви оценки, но си позволявам да кажа, че го заслужавате  O0, все пак, искам да изразя мнението си.  8)
На kirilart искам да благодаря, че беше такъв деен организатор и сърцато се раздаваше, в резултат на което се запознах с хора, които сега наричам мои приятели! Естествено, благодаря му и за нещата, които е правил за форума, както и се радвам, че ще продължава да е с нас... Кире, желая ти много щастие и успехи, и вдъхновение!
Надявам се с всички вас да се видим утре!  :) :) :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kirilart в 19 Октомври 2006
Пожелавам на новобранците в екипа и ветерани във форума, да донесат сполука на проекта! Честито приятели, наред с правата идват и задълженията, бъдете си просто вие и ще се справите. Успех! O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: ultrapmp в 19 Октомври 2006
Вече спокойно мога да честитя на новите сътрудници в екипа Kevy и kiril101 Заслужава те го и успех  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: zuu в 19 Октомври 2006
Охоо, имаме нови сътрудници!
Честито на Kevy и kiril101. Лично мен, тази новина много ме зарадва. Сигурна съм, че със своето постоянство и отговорно отношение, новите сътрудници, ще допринесат за развитието на проекта!
Успех!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kiril101 в 20 Октомври 2006
Благодаря за поздравите, но присъединяването ми към екипа всъщност по никакъв начин не променя участието ми във форума или отношението към хората тук, така че за мен нищо не се е променило... надявам се скоро да го разберете... ;)

С малко закъснение благодаря и аз на всички за поздравите. Казаното от Кеви си позволих да цитирам, защото е валидно с пълна сила и за мен.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kalisto в 20 Октомври 2006
Честито и от мен на новите членове на екипа - Kevy и Kiril101!
Като изцяло отдадени на ДМ идеята съм сигурна, че всичко, което ви предстои тук ще е увенчано само с успех. А аз най-искрено ви го пожелавам!  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: playing_angel в 20 Октомври 2006
Два дена нямах възможност да посещавам форума.Сега влизам и - изненада!!!Отчасти неприятна, защото видях, че kirilart е взел такова решение.Сигурна съм обаче, че то е правилното за него и затова му пожелавам много успехи и неспиращо вдъхновение в пътя, който е избрал.Благодаря му затова, че ме посрещна много топло, когато дойдох във форума, както и всички останали членове на екипа и по-старите потребители.Без хора като теб, Кире, престоят ми във форума нямаше да е толкова приятен, защото сайта нямаше да изглежда така.Благодаря ти още веднъж за всичко.
Добрата страна на тази новина за мен, е че Kevy и Kiril101 са се присъединили към екипа.Това много ме зарадва, защото вие наистина сте стойностни хора, които съм сигурна ще продължат да правят това място още по-хубаво и приятно.Пожелавам ви успех в новото начинание.Сигурна съм, че ще се справите отлично.  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: inner_smile в 20 Октомври 2006
честито на новите ни сътрудници и от мен :) съвсем заслужено си е  O0
и аз съм сигурна,че ще допринесат много за този и без това прекрасен форум :) да им е честито още веднъж!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: h_t в 20 Октомври 2006
Аз също бих искала да поздравя двамата нови сътрудници - Kevy и kiril101, както и екипа на depeche-mode.org  за отличния избор. Пожелавам им приятна работа по доизграждането на целия проект и да четат само хубави публикации във форума.  :)
На kirilart пожелавам много успехи както в личен така и в професионален план. Нека музата никога не го напуска !


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: RizaaR в 21 Октомври 2006
Известно време бях офф-лайн и като се завърнах...хехехе, доста неща са се случили :)
Успех на kirilart в творческият му път-Всевиждащият Модератор ще липсва на мнозина, видно е, добре дощъл на Всевиждащият Крал :)
Успех и на Kevy, и kiril101 вече като част от екипа на depeche-mode.org-дано вашите усилия направят това кътче още по-уютно и приятно, за всички нас, и дано всички ние съумеем да помогнем в това начинание  :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: victor. в 21 Октомври 2006
   Кирил беше един виден потребител във форума, също така виден и като част от екипа след това, остава си и ще остане виден и за в бъдеще.
   Колко хора на негово място след като работата в проекта като цяло не е вече толкова много по обем, биха се почувствали в "излишна тежест". Това говори за крайно отговорно отношение от негова страна към изпълняваните задължения.
   За същото говори и всяко едно негово действие през тази година като част от екипа. Всички мероприятия, в чиято организация той заемаше централно място протекоха просто безупречно.
    Най-напред благодарение на него стана факт първата реална среща на хора от форума навръх нова година  в Търново.
    После стана реалност и DM.org convention в Пловдив, където организацията бе повече от перфектна като си спомня , че той дори влезе в и в ролята на екскурзовод, информационен център и фотограф.
    Естествено не можем да пропуснем двете екскурзии до Букурещ и Истанбул. Къде ли не се вя българския флаг.
    Пожелавам ти професионални успехи, Кириле
като не се съмнявам и в бъдещето ти все така успешно присъствие тук

   Искам да пожелая и спорна работа на двамата нови сътрудници в екипа Kevy и kiril101. Нека сайта продължи да се развива успешно. :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Videlina в 22 Октомври 2006
Пак съм изпуснала през двата ми работни дни.... ;)
Кев честита ти нова длъжност! Много се радвам! Честито и на kiril101! Какво съвпадение, единият Кирил предаде щафетата на другият Кирил :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: The Fein в 24 Ноември 2006
Вече всички членове на екипа имат равностойни модераторски права, като статутът вече носи името "сътрудник" (поради понякога негативните асоциации с думата "модератор"). До голяма степен това решение спомага за по-лесна и по-организирана работа, която се надяваме да движи форума напред :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: dobomode в 24 Август 2007
С огромно съжаление, бих искал да обявя оттеглянето си от екипа на ДМ.орг. :(

На този етап, личният и професионалният ми живот ме възпрепятстват да продължавам да отделям нужните време и енергия и да поемам отговорността необходима за успешното управление на този сайт като част от екипа му.

През изминалите 3 години съм имал възможността да работя с чудесни хора, чиято професионалност изисква поклон. Бих искал да благодаря на колегите си за всичко, което са направили за този проект и да им пожелая попътен вятър в бъдещите начинания на екипа на ДМ.орг.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: maya_v в 24 Август 2007
Съжалявам да прочета, че човекът, който е направил толкова много за този проект се оттегля, но всеки си преценява и вярвам, че прави най-добрият избор за себе си.

Добо, благодаря ти за всичко, което си направил за този сайт и ти пожелавам много успехи в личен и в професионален план!  O0Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Blagovesta в 24 Август 2007
Добо, наистина много съжалявам, че точно ти няма да си част от екипа. :(
Желая ти много успех и благодаря за всичко, което си направил за този сайт.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: RizaaR в 24 Август 2007
Жалко, че един от учредителите на този проект се оттегля, ала явно е време за нови хоризонти...Успех и Късмет, и от мен =)!


Титла: GHOSTWHEEL.
Публикувано от: MO. в 24 Август 2007
Добо, благодаря ти и аз за всичко, което си направил за последните 3 години за този проект! Няма да крия, че за мен ти си и душата на екипа, но души много, ще се оправят и без теб шефовете тук! Надявам се, зад волана остава поне духом приятелският ти тон и възпитаното отношение към всички нас през годините тук! Отново успех на албума ти "Newborn" и знай, че и аз съм от хората, които те обичат и са ти признателни.......за вдъхновението, ако не за друго! Хората, които умеят да сплотяват, да погасяват пожари, да са жертвоготовни буфери и да се извиняват от чуждо име са малко в наши дни! Както е казал обаче народа, скромността краси човека, радвай се на красотата си!  O0 8) :)

www.myspace.com/moloveblaster (http://www.myspace.com/moloveblaster)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: yori в 25 Август 2007
Съжалявам да науча тази вест ..., попринцип не реагирам много адекватно когато настъпват промени, особено пък, когато тези промени се случват тук-място което от близо година насам се превърна във втори дом за мен ...

Добо, благодаря ти за всичко, което си направил за да съществува този сайт и за лоялното ти отношение към мен!
Надявам се да си щастлив по пътя, който си поел-желая ти го от сърце!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Deni в 25 Август 2007
Брех, да му се не види, човек три дни да отсъства и любимият му форум се обърнал нагоре с краката!
Значи завръщам се снощи след извънградска общосемейна дандания, пускам компютъра, захващам се да попрегледам какво съм пропуснала тез дни и изведнъж погледът ми се закача за статус панела. След седем часа във влака съзнанието ми не функционира на пълни обороти, но е достатъчно да проумея, че нещо не е наред. Гледам, мисля, гледам, чудя се и в един момент ми светва - никът на dobomode е оцветен в чисто искрящо кристално бяло!!? Бърза справка с последните публикации ми даде нужната информация, но шокът си остана.
Добо, макар да съм във форума отскоро, оскъдните ми съприкосновения с твойта светла личност са ме оставили с най-добри впечатления и топли чувства.
Искрено пожелавам успех във всичките ти начинания.
Тъй да се каже - шапки долу!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: rusimode в 25 Август 2007
Пожелажам на екипа на DM.org във всички бъдещи начинания много късмет!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: The Fein в 18 Септември 2007
Имам честта да обявя завръщането на kirilart и Recoil като членове на екипа на DM.org.  >:D


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: yori в 18 Септември 2007
Охохо! Каква новина! Ами честито да Ви е повторното включване в "Кралското воинство"! На мен ще ми е за сефте да съм под "командването" на многоуважаемия Kirilart, та ще внимавам от тук нататък в картинката!  ::)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: RizaaR в 18 Септември 2007
Имам честта да обявя завръщането на kirilart и Recoil като членове на екипа на DM.org.  >:D

Това е много добра новина за дм.орг.Аз и така имах впечатлението, че те са само формално извън екипа, така че нещата си идват на мястото.Успех!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Deni в 18 Септември 2007
Имам честта да обявя завръщането на kirilart и Recoil като членове на екипа на DM.org.  >:D

мааааалей, страх!
момичета и момчета, мъже и жени - за вас не знам, но аз отивам отново да си прочета правилника много внимателно.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Videlina в 19 Септември 2007
Добре дошли отново...не че сте ни напускали, ама така се казва :) Много се радвам!!!
мааааалей, страх!
момичета и момчета, мъже и жени - за вас не знам, но аз отивам отново да си прочета правилника много внимателно.
На мен ще ми е за сефте да съм под "командването" на многоуважаемия Kirilart, та ще внимавам от тук нататък в картинката!  ::)
Не се бойте се Момичета...те са строги, НО справедливи!!!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kirilart в 19 Септември 2008
Поради очакваните куп новости свързани с предстоящия албум и бъдещото турне на Депеш Мод, Валерий (Aleksandrovster) ще ни помага с публикуването на новините на страниците на дм.орг.
Успех и благодарности, че се съгласи да ни помагаш с тази задача.Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Ivelina_10 в 19 Септември 2008
Да му е честито на Aleksandrovster! с пожелание да се справя леко и добре с работата!  :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: yori в 20 Септември 2008
Честито и от мен!  O0
Желая успехи с новинарската дейност!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Aleksandrovster в 21 Септември 2008
Благодаря ви много! :) Надявам се, ако не друго, поне да няма празнини в отразяването на новините(каквито по-скоро няма). А аз желая на всички ни нуждата от поне още един новинар, или двама, дори трима... :) ::)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kirilart в 07 Ноември 2008
Цитат
А аз желая на всички ни нуждата от поне още един новинар, или двама, дори трима...

От днес имаме трети новинар. Освен Светльо и Валерий към екипа отразяващ новините около групата се присъединява и Дени. Желая и успех, а на всички нас консуматорите, още по-пълна и качествена информация.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Deni в 07 Ноември 2008
От днес имаме трети новинар. Освен Светльо и Валерий към екипа отразяващ новините около групата се присъединява и Дени. Желая и успех, а на всички нас консуматорите, още по-пълна и качествена информация.

Благодаря за доверието. Дано има много и добри новини за всички ни :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Kevy в 07 Ноември 2008
Успех на Дени в новата й мисия по тези ширини  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: personal_Dessy в 07 Ноември 2008
Хубаво е, че информирате потребителите на сайта за промени в екипа, но би било хубаво (и коректно) към новината да добавяте и причините и мотивите за дадена смяна или допълнение. В противен случай всички тук ще се оказваме в пасивно положение. Аз бих добавила и че би било и много полезно да се поставя кандидатура за обсъждане в самия форум. (Нищо лично кум последното попълнение.)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kirilart в 07 Ноември 2008
Цитат
Хубаво е, че информирате потребителите на сайта за промени в екипа, но би било хубаво (и коректно) към новината да добавяте и причините и мотивите за дадена смяна или допълнение.

В случая с новинарите, причината да бъдат добавени, както вече споменах е по-пълното отразяване на фактите около групата на индекса на depeche-mode.org. Нито един от двамата не е искал да бъде такъв, а им е предложено след гласуване в екипа и са приели.

Когато член на екипа напуска или добавяме такъв си е тяхно лично право да обяснят на потребителите или не, защо напускат или се присъединяват.

Цитат
В противен случай всички тук ще се оказваме в пасивно положение.
Всеки, който смята, че има с какво да допринесе за проекта, може да изпрати ЛС до когото и да е от екипа на сайта и всички ще го разгледаме, а след гласуване ако бъде одобрен ще има възможността да се изяви.

Цитат
Аз бих добавила и че би било и много полезно да се поставя кандидатура за обсъждане в самия форум.
Това твърдение лично за мен е абсурдно.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: personal_Dessy в 07 Ноември 2008

Цитат
Аз бих добавила и че би било и много полезно да се поставя кандидатура за обсъждане в самия форум.
Това твърдение лично за мен е абсурдно.

Да кажем, че е практически трудно осъществимо, но не бих го окачествила като абсурдно.
По-абсурдно ми звучи това, как новоприет член започва да обяснява, защо е станал такъв, след като цял екип е гласувал за него и го е избрал. По-логично е екипът да даде тези обяснения.                       
Да, разбира се, при добро желание, може да обясни, защо е напуснал.
Извини ме, kirilart, но всичко ми прилича на затворен кръг: няколко лица обсъждат и единствени решават, кой да е в редиците им или не. Всеки може да им пише, ако иска да се присъедини към екипа, но само от последният зависи, дали да го приеме в редиците си, без тук да се дава каквото и да било обяснение за това.
Аз, например, не винаги съм съгласна с вашите решения. Понякога ставам свидетел на ситуации, в които се оказвам пред "заварено положение" да приема ваши решения и не мога да направя нищо.
(Моля ви, не приемайте мнението ми като лично недоволство, че например, не съм в екипа, а като констатация от това, което наблюдавам тук.)
Бих предложила и да бъде уведомяван авторът на всеки пост преди да бъде редактирано негово мнение като противоречащо на правилата на форума. Така ще му бъде дадена възможност да го редактира и няма да има случаи на недоволни или направо "баннати", без да са имали възможност да се автоцензурират.
Поздрави!  :)

(Бях забравила, как се свалят карми тук при всеки опит за по-различно мнение :D )


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kirilart в 07 Ноември 2008
Деси, поста ти би трябвало да го разделя на няколко парчета и после да пратя всяко от тях в различни теми.

Ще отговоря на тази част, която е по настоящата тема, а останалите ще игнорирам. Въпросният затворен кръг, който споменаваш е създал това място. Грижи се то да просъществува вече 3 години, да има партита, на които да се срещат всички потребители, екскурзии за посещение на концерти в чужбина, поддържа форума, което си е жив контакт с над 1000 потребители. Всичко това коства много усилия, време и средства и нищо от тях не се възвръща. За екипа остават единствено приятните емоции и моралното удовлетворение, че сме направили много хора щастливи. С какво си мислиш, че ти персонално имаш право да ми казваш, с кого да си хабя времето, средствата и нервите в екипа? Още по-абсурдно е непознати хора да определят "работната" ми среда, както си предложила. Надявам се вече няма неясноти относно приемането в екипа. За три години никой не е пожелал да стане част от него, сигурно има защо.

П.П. Кармата ти я смъкнах аз, защото предположих че си от хората които си я следят! :P


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Videlina в 07 Ноември 2008
Честито на Дени!
А що се отнася за по-горните постове, заставам на 100% зад Кирил.Може да не съм от най-активните, както във форума така и по партита, но зная колко усилия се изискват за организация на....на каквото и да е състоящо се от повече от 3 човека!!!
Тук има правила и ако не се спазват е нормално някой от екипа да се намеси. На когото не му харесват правилата....не му е мястото тук.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Kevy в 07 Ноември 2008
Приятели  и другари (малко съм на градус  :D) я се усмирете... Деси, теб те чувствам особено близка, защото сме били рамо до рамо на концертЪТ, а това е нещо, което не съм споделяла с огромни приятели, НО моля ви да се успокоим всички - ако някой има и най-малък интерес, какво е да си в екипа на този сайт, нека ми пише, за да му обясня... само бачкане и бачкане! Ако някой ме беше предупредил, никога не бих се поставила в тази ситуация, но след като съм се хванала на хорото вече, няма мърдане... да си новинар не е превилегия, другари, а само отговорност
... ако някой е готов да приеме предизвикателството, е добре дошъл  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Ivelina_10 в 07 Ноември 2008
на Deni  УСПЕХ!  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: personal_Dessy в 08 Ноември 2008
С какво си мислиш, че ти персонално имаш право да ми казваш, с кого да си хабя времето, средствата и нервите в екипа?
Много прост отговор - с това, че съм потребител (не от вчера) в този сайт и като всеки, имам право на лично мнение за хората, които ще си позволяват да ми редактират думите (всички сме чували за Авторско право).
Никой не отрича усилията ви, нито ги омаловажава. Става въпрос за поставяне на рамки, в които могат да се простират.  O0
Всеки е чувствителен към работната си среда, но нали точно за това говорим - да бъде мотивиран всяко новопопълнение, за да не изпадаме в ситуации, аз да питам в прав текст: с какво ти персонално (не визирма теб,  все пак, уважавам много от потребителите тук) ще ми казваш, какъв да бъде моят пост и какво да пиша... нали трябва да ми обосновеш правото си да го цензурираш или триеш. 
Поздрави!


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: MAO BOY в 08 Ноември 2008
хайде де, за глупости се хващате.
мисля че екипа има пълно право да решава относно състава на този екип, пък и в красна сметка благодрение на него се лсучва този сайт и активностите покрай него.


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: RizaaR в 08 Ноември 2008
Полемики с елемент на дрязга между потребители 'не от вчера' някак създават неприятното впечатление за отдавна тлеещи конфликти и противостояния (което си е напълно възможно, разбира се).  В случая, смятам, се засяга доста важен въпрос, така че не е лошо всеки, който има отношение по темата (която се явява доста офф) да си каже какво точно мисли по въпроса, за да има яснота какво е положението. Анонимни кармични битки биха довели само до повече параноя и никакъв консенсус :)
Мисля че с оглед настоящето статукво, е напълно разбираемо, че хората, които работят за съществуването/развитието на сайта, биха желали да имат повече свобода на действие. Все пак се работи за кауза pro bono. Но с оглед на това, че потребителите са много и най-различни, нормално е да има и такива, които имат различни мнения, гледни точки или основнаия за недоволство. Тук идва момента с цензурата и авторитарността на модератора. Значи ако имаме добронамерени и позитивни хора, би следвало всеки такъв проблем да бъде лесно решен на ниво л.с., където в нормалният случай би се стигнало до яснота кой,какво и защо е писал/трил. От дебати във форума само се нагнетява напрежението и се започва война на егота. Относно идеята да прилагаме изборни прийоми на демокрацията във форума (ако съм разбрал добре), струва ми се няма да сработи много добре, поне не на тоя етап. Мисля всеки сам може да си отговори защо.
Аз лично не се оплаквам особено от 'пасивната позиция', в която съм поставен, тъй като моят принос за, да речем каузата дм.орг, е доста скромен, и са изразява най-вече с това, че съм станал 'потребител'. От мен не се иска много за това, което получавам. Ако, и когато поискам, влизам и чета или пиша по някой и друг пост. Може би не е лошо да има някаква тема, в която ако човек наистина смята, че има сериозен проблем с начина, по който се модерира или смята, че определено решение е крайно несправедливо, да седне и ако има смелостта да напише какво не му е при сърце. В такава се бе превърнала една друга тема, създадена с по-различна цел, но очаквано твърде скоро стана твърде 'гореща' и бе затворена за неопределено време. Така че...пак се връщаме към, варианта с л.с., който аз лично считам е за предпочитане преди да разгръщаме политически умения във форума :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: personal_Dessy в 09 Ноември 2008
За да не развалям атмосферата във форума, след като си направих необходимите изводи, оттеглям като ненаправени моите мнения в темата (за съжаление не мога да ги изтрия).

На Дени успех!  O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kirilart в 09 Ноември 2008
Радвам се, че си изяснихме позициите всички.
Искам обаче да е ясно, че за всеки преместен/изтрит пост, потребителя получава лично съобщение, в което му се обяснява по възможно най-приятелски начин, какво е сгрешил и защо му е изтрит поста. Ако аз или друг член на екипа изтрие дадена публикация, е длъжен да пише основание за премахването и, а самата публикация отива в специален невидим за вас борд "Изтрити теми". Всеки един член на екипа има правото да провери изтрития пост и да го върне ако прецени, че намесата е твърде сурова.

Въпреки многото потребители досега баннатите се броят на пръстите на двете ръце на човек, а реално активните потребители със забрана за сайта в момента са далеч по-малко. Всички те са били предупреждавани многократно с лични съобщения преди да се стигне до гласуване на месечен бан. Сами можете да си представите, колко на брой провинения трябва да има човек, за да сме му гласували перманентен бан! Това, че много от действията остават скрити за вас, е с цел да не Ви натоварваме с неприятни емоции - за сметка на това ние се сблъскваме с тях доста често под гладката повърхност на форума, на която плуват всички останали потребители.
 :police:


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: kiril101 в 09 Април 2009
Изключително ми е неприятно да събщя за оттеглянето си от екипа на depeche-mode.org

 За мое огромно съжаление това, което ми поднася живота в личен, а така също и в професионален план доста успешно успява да ме възпрепядства в желанието ми да бъда полезен на колегите си, и съответно на всички вас на 100%.
Липсата на възможност да поемам ангажименти за извършването на конкретна работа необходима за развитието и популяризирането на идеята ме прави изключително безполезно звено в екипа, което ме кара самият аз, да се чувствам неконфортно в тaзи си позиция.
 
 Искам да благодаря за гласуваното ми доверие през цялото това време и да пожелая на колегите си да продалжават да бъдат все така отдадени  на работата си, както до сега. Пожелавам успехи във всички смели начинания каквито са били винаги начинанията на
depeche-mode.org   


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Deni в 10 Април 2009
Изключително ми е неприятно да събщя за оттеглянето си от екипа на depeche-mode.org

 За мое огромно съжаление това, което ми поднася живота в личен, а така също и в професионален план доста успешно успява да ме възпрепядства в желанието ми да бъда полезен на колегите си, и съответно на всички вас на 100%.
Липсата на възможност да поемам ангажименти за извършването на конкретна работа необходима за развитието и популяризирането на идеята ме прави изключително безполезно звено в екипа, което ме кара самият аз, да се чувствам неконфортно в тaзи си позиция.
 
 Искам да благодаря за гласуваното ми доверие през цялото това време и да пожелая на колегите си да продалжават да бъдат все така отдадени  на работата си, както до сега. Пожелавам успехи във всички смели начинания каквито са били винаги начинанията на
depeche-mode.org   


Ех, ето че приключва поредна "ера".  :)

Аз, бидейки редови потребител и член на това виртуално общество, искам да ти благодаря за работата, която си свършил за каузата, за нервите, които си разтеглил до точката на скъсване и вероятно малко отвъд нея и за достолепното ти присъствие, което виртуално или реално успява да влее здрав разум у брата-потребител. 
Ще пропусна момента с  прочувственото сбогуване, защото е ясно че ще се виждаме и занапред, вероятно все по радостни поводи и дори се надявам да имам възможност да те черпя едно.

Другари и другарки - моля с бурни аплодисменти и спонтанни викове ура да приветстваме оттеглянето на другаря Киро от "властта" и да го приемем обратно в редовите маси на форума. Да живей! O0


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: Ivelina_10 в 10 Април 2009
хм да...странно е че Кирето вече не е "син". Жив и здрав да си, готин  O0  пожелавам ти всичко най-хубаво за напред. Много успехи  :)


Титла: Re: Промени в екипа на DM.org
Публикувано от: personal_Dessy в 30 Април 2009
Жалко, Кире! Но пък ти пожелавам само положителни емоции и реализации във всичко онова в емоционален и личен план, което те ангажира много!  :)


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.