DM.org

Други => Извън Темата => Темата е започната от: MaoriGirl в 17 Октомври 2006Титла: Интересни линкове
Публикувано от: MaoriGirl в 17 Октомври 2006
Понеже си имаме тема ''линкове'',в която се публикуват полезни и представляващи интерес сайтове,свързани с ДМ,предлагам тема,в която всеки,който намира даден сайт за интересен,нестандартен или просто заслужава по-особено внимание,да го сподели тук- независимо дали става въпрос за музика,фотография или любимата ви марка чипс.

Ето един сайт,който предполагам,че ще заинтригува онези,чието пътуване не се изразява единствено в направлението работа-вкъщи.Знам,че има доста сред нас,които обожават да пътуват,а на някои може би дори е хоби.

www.new7wonders.com - след регистрация е възможно гласуване за избиране на новите ''седем чудеса на света''.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Videlina в 18 Октомври 2006
MaoriGirl, много добра идея, сайта който си дала е много интересен. Още повече, че съм била на две от местата които са предложени за гласувене. Красота ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MAO BOY в 18 Октомври 2006
и аз за съжаление съм бил само на две от тези места. имам предложение да отворим нова тема, в която да постваме най-оригиналните снимки, които сме правили, като естествено не качваме сто снимки амипримерно по една, може да се получи интересно. даже ако искате може и да обявяваме теми. стига само товада не е проблем от гледна тока на мястото, което заемат тези снимки.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: personal_Dessy в 18 Октомври 2006
Маори, поздравления за темата! Разгледах сайта, много ми хареса, допада абсолютно на скиталческата ми душа на вечен пътешественик (понякога и само в мечтите ми :) ). Подкреопям и предложението на Мао за друга тема, въпреки че съществува опасност снимките да не са прекалено големи за възможностите на сайта.
Аз бих добавила този (http://gianfrancomeza.com/frameITL.htm) сайт за любители на модната фотография.
(Между другото, има много интересна изложба в момента в Софийската Градска галерия на една марка дрехи, популярна със скандалните си рекламни кампании.)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MaoriGirl в 18 Октомври 2006
Не знам защо,но предположих,че някой ще даде идеята,която  хрумна на МАО... :angel:
Аз съм ЗА,ще бъде наистина интересно да качваме оригинални кадри,които сме успели да хванем...случайно или не.Дори можем (което съвсем не е задължително) да я озаглавим ''Photography in our eyes''.
Иначе и аз за съжаление съм успяла да посетя само две от посочените ''чудеса''...засега ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MAO BOY в 18 Октомври 2006
само, че предлагам да направим така: всяка седмица да има тема. за да не заемаме прекалено много място всеки има право да поства по максимум 2 снимки, накрая на седмицата всичко се трие за да освободим място и постваме нова тема. така всеки ще може да си запази на своя компютър снимките, които са му интересни, пък и предполагам че ще стане интересно и забавно.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: kirilart в 19 Октомври 2006
Като запален пътешественик и аз разгледах новите чудеса на света...оказа се, че и аз като повечето от изказалите се съм посетил само две места от посочените... (да няма някаква магия)  :) бях стигнал много близо до трета дестинация - замъка Schwanstein в южна Германия. За  съжаление поради независещи от мен причини, се наложи да спра с експедицията. Подкрепям идеята, за авторски снимки от красиви места по света, като алтернатива на темата за красотата на България. Ще се радвам обаче освен да гледам красиви снимки, да чета и коментарите на авторите за местата, които са посетили. Например, аз останах супер разочарован от Стоунхендж...нашите побити камъни са по-впечатляващи, но не се стичат милиони туристи всяка година...въпрос на правилна реклама. Да не говорим, как бе потулен един скандал в Англия точно по време на пребиваването ми там. Студент по палеоистория, при защитата на докторската си титла, взема проби от основите на камъните участващи в кръга наречен Стоунхендж...та въпросния младеж, открива в пробата  - бетон. След безбройни дебати признаха официално от Кралският британски исторически музей, че в средата на миналия век, камъните били преподредени и поставени върху бетонна основа малко под нивото на земята. Също така увериха всички бъдещи туристи, че самите камъни са на над 3000 години и са построени по оригинални скици и разкази на това как са изглеждали едно време. :)/
Някой обаче след това да е чул, за тази спестена "дребна" подробност...уви!

Мисля, че е време Мао, като автор на идеята да отвори нова тема, след което някой от модераторите да премести постовете по новата тема...а тази да си остане само за интересни линкове. ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MAO BOY в 19 Октомври 2006
ок, няма проблем, за отварянето, ще я отворя. остава само да изчистим няколко подробности. съгласни ли сте да постваме снимки по зададена тема или идеята ще бъде да постваме авторски снимки от пътешествия?


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: kirilart в 19 Октомври 2006
Ами ако не са авторски снимките, каква е ползата. Всеки може да напише в Гугъл името на мястото или каквато там е темата и да разгледа куп интересни места. Повечето от форумци, са били поне веднъж в чужбина и сигурен съм са събрали снимков материал и впечатления. Информация, която може да е полезна за други, планиращи да се запътят в същата посока...нещо като мини-онлайн пътеводител. Може да въведем условие, разказа да се води в първо лице, за да може после ако отидем на мястото и инфото се окаже невярно, да знаем кого да държим отговорен! :)/ хаха
Например ако сложим снимка на някоя кръчма в Прага, трябва да обясним, защо точно тази кръчма и т.н...Струва ми се забавно, не знам какво ще кажат другите.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Independent в 19 Октомври 2006
 O0 Супер идея!!!
 Мао може да поразгледаш : www.virtualtourist.com
 както и всички останали естествено
 Има доста интересна и полезна информациа за пътуващите, както и   много отзиви за различни места, заведения, забележителности, плюсове и минуси на конкретните градове и т.н.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: RizaaR в 21 Октомври 2006
. Например, аз останах супер разочарован от Стоунхендж...След безбройни дебати признаха официално от Кралският британски исторически музей, че в средата на миналия век, камъните били преподредени и поставени върху бетонна основа малко под нивото на земята. Също така увериха всички бъдещи туристи, че самите камъни са на над 3000 години и са построени по оригинални скици и разкази на това как са изглеждали едно време. :)/
Някой обаче след това да е чул, за тази спестена "дребна" подробност...уви!

MaoriGirl, благодаря за линк-а, а темата е много-добра :)
Аз съм бил само на едно от кандидатите за нови чудеса места.Бил съм много близо до още няколко, но специално за Стоунхендж, беше мое решение да не ида-това е един от най-надценените културно-исторически паметници, още повече, че тази 'потулена' история, която разказа кириларт, съм я чувал и аз.
За любителите-пътешественици пускам ето този сайт:

http://haha.nu/funny/strange-statues-around-the-world

Някои от тези статуи съм виждал с очите си, но повечето са ми напълно непознати.Някои от тях са наистина много забавни :D
Пожелавам си, пък и на всички вас, един да видя всички стари/нови чудеса на света и една голяма част от тези strange-statues :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: tan в 21 Октомври 2006
www.fishki.net
сайта е руски,включва интересни и забавни снимки от цял свят,а също така и клипчета.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MaoriGirl в 29 Октомври 2006
Можете да проверите колко е часът по необичаен начин  (с помощта на снимки) ето тук: www.humanclock.com
Доста интересно...Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: dearrose в 29 Октомври 2006
Аз пък ще добавя линк към един сайт, който посещавам с удоволствие от няколко години насам, а и ми е изключително полезен от практична гледна точка :angel::
http://www.turtletimes.com (http://www.turtletimes.com/)

Понеже много обичам костенурки, а и имам 3 прекрасни екземпляра за домашни любимци, които отглеждам вече 15 г., много ми е полезна всякаква информация за отглеждането им, защото все пак подобни нетрадиционни домашни любимци се отглеждат трудно и имат някои много специфични изисквания. Липсата на специалисти в България, които могат да дадат конкретни съвети допълнително затруднява любителите на тези симпатични животинки. :(
В сайта, който съм посочила има изобилие от полезна информация за всички видове костенурки, а най-много обичам да разглеждам месечния Photo Contest, в който дори съм участвала няколко пъти. ;)

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: deiv4o в 17 Ноември 2006
dm art (http://home.comcast.net/~kgarnes12/index.html)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MaoriGirl в 19 Ноември 2006
Сайт за иконите на английската култура- от Мечо Пух до чашата чай:


http://www.icons.org.uk/theicons


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Grain в 21 Ноември 2006
http://elizaivanova.com/index.php
Това е сайта на една приятелка на дъщеря ми - забележителни творби - вижте ги!!! 


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Little Angel в 22 Ноември 2006
http://www.corbijn.co.uk/
Вярвам,че повечето от вас са посетили този сайт,но ако все пак се намери някой, който не е, нека го направи.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Пях-сДепеш!Честно! в 01 Декември 2006
Просто линк http://www.metacafe.com/f/upgrade_flash.swf?itemID=178495&fp=http://www.metacafe.com/f/fp_embed.swf
 :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: kiril101 в 02 Декември 2006
Просто линк http://www.metacafe.com/f/upgrade_flash.swf?itemID=178495&fp=http://www.metacafe.com/f/fp_embed.swf
 :)
Страхотна анимация и идея. Останах впечатлен. За миг се замислих,
колко сложно би било да се направи реално съществуващ "уред", колко търпение би изисквало.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Пях-сДепеш!Честно! в 04 Декември 2006
На мен в началото ми заприлича на някакъв идеен проект на музикален инструмент за Мистър Андрю "Флеч" Флечаааа :)
Тази машина значително би го облекчила  при изпълненията му на живо.Както се казва, освен за цигарка ще има време и за кафенце, а защо не и за "плей стейшън".


Титла: Get Happy
Публикувано от: snqg в 05 Декември 2006
Едно видео, което харесвам и горния пост ми напомни за него. Музиката към него е на New Order, което ме изненада приятно, мисля че е идеална за филмчвто.

GetHappy (http://www.gethappy.com/watchmore.html)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: MaoriGirl в 14 Декември 2006
Тук може да прочетете за мистериозни места,истории и феномени в USA по щатове:

www.weirdus.com


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: lover в 14 Декември 2006
 Айде и аз да се включа в тази доста хубава и ценна тема /поздравявам те за нея, MaoriGirl  ;)/- най-напред с един (струва ми се) много слабо известен, но невероятен според мен, и моя личен вкус, кавър на така популярната "Tainted love"- кавъра е на COIL...

Извинявам се предварително за малко мрачния поздрав /понеже е поздрав, за който го хареса  :)/, но просто обожавам този кавър и този клип! (а и той е създаден- клипа- за да подпомогне някаква организация, бореща се  с "чумата на 20-ти век"- т.е. със СПИН...)

http://www.youtube.com/watch?v=L_YAOq4EFbU

Надявам се да ви хареса...   :angel:

П.С. Скоро ще се включа и с други интересни линкове... :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: dearrose в 05 Януари 2007
Ако искате да разнообразите десктопа си с wallpaper, представляващ красиво изображение на зодията си може да разгледате интересни предложения тук (http://www.idn.org.pl/users/martanime/zodiak/aqua.html) ::).

А тук (http://www.nekobox.org/cgi-bin/gallery.cgi?archive=Zodiac) има някои по-забавни арт интерпретации по темата. ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: SoFaD в 13 Януари 2007
огромен каталог със 'street-style' прически:

www.unisex-friseure.de

тенденцията е към екстремното :) но ако някой търси промяна и е достатъчно смел... все пак има и "нормални" сред тях, аз във всеки случай съм си подбрала вече към 15-тина...


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Мария Гурлевска в 07 Март 2007
Както знаете, JD беше избран за вокал на INXS на кастинг-шоуто RockStar:INXS. Днес, покрай предстоящия концерт, се разрових из въпросния кастинг и открих моя личен фаворит:

http://youtube.com/watch?v=Mk3PRhzsRZE&mode=related&search= (http://youtube.com/watch?v=Mk3PRhzsRZE&mode=related&search=)

С удоволствие ще й отида на концерт, много си падам по истерични женски вокали  ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Admirer в 08 Март 2007
Както знаете, JD беше избран за вокал на INXS на кастинг-шоуто RockStar:INXS. Днес, покрай предстоящия концерт, се разрових из въпросния кастинг и открих моя личен фаворит:

http://youtube.com/watch?v=Mk3PRhzsRZE&mode=related&search= (http://youtube.com/watch?v=Mk3PRhzsRZE&mode=related&search=)

С удоволствие ще й отида на концерт, много си падам по истерични женски вокали  ;)

По принцип изобщо не обичам женски вокали, със съвсем редки изключения, така че се радвам, че не тази девойка е изборът. Да не споменавам и това, че има доста рапърско поведение.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Deni в 31 Май 2007
http://www.bsimple.com/home.htm

тоя тип - Миша Гордин, го открих докато ровичках из ютюб за клипчета на депеш. някой беше направил ей този клип http://youtube.com/watch?v=Md9qfnUeUG8, състоящ се от творби на Гордин, и беше използвал за фон музика на депеш. оказа се любов от първо гледане.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: suffer_well в 02 Юни 2007
http://www.cmart.design.ru/
Нямам представа на кого е,просто ми го дадоха и много го харесах :angel:


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Deni в 03 Август 2007
Попаднах на този списък (http://lukeprog.com/52-influential-photographs/) с 52 от най-важните снимки в световната история. Изключителни са, а някои са направо потресаващи.
Към всяка снимка има информация за автор, заглавие и кратко описание.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: construction man в 04 Август 2007


     Аз пък ще добавя като много интересен сайт:

     www.ngm.com-страницата на National Geographic , която съдържа невероятно голяма гама от снимки от цял свят , супер интересни факти и статии и научни изследвания!Последно там четох за разследването на смъртта на най-добре запазената мумия на човек на възраст 5000 години!!Повече виж на ngm.com/0707.Ще ви бъде интересно O0!!


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Deni в 29 Ноември 2007
С наближаването на зимата, едно от любимите ми занимания е да изрязвам снежинки от хартия. Това обаче отнема време, рядко стават съвсем равномерни, редовно срязвам там, където не трябва, заболява ме ръката и става доста боклук.

Ето защо искрено се радвам на този сайт (http://snowflakes.lookandfeel.com/). Дава великолепна възможност да се режат страхотни снежинки, като има опция undo в случай, че си отсечете цялата снежинка от основата или не си харасате последния срез, докато режете можете да преглеждате какво се случва и после да продължите да режете или ако решите че е готова, да си запазите снежинката. След това тя попада в една грамаданска галерия със снежинки, правени от хора по целия свят, а освен това можете да си запазите файл с вашето произведение или да си го принтирате.
Ето тук две снежинки дето си ги скълцах днес. Много забавно, искрено ви го препоръчвам.Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: SoFaD в 24 Май 2008
www.worryaboutyou.com


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: playing_angel в 29 Май 2008
Попаднах на този списък (http://lukeprog.com/52-influential-photographs/) с 52 от най-важните снимки в световната история. Изключителни са, а някои са направо потресаващи.
Сайтът е много хубав!Поздрави, за което!След като разгледах обстойно снимите преди малко, сега се чувствам доста смазана емоционално.Но е факт, че подобни фотоси не само правят впечателние на хората и предизвикват такива емоции, но и са харесвани и възхвалявани от критиката по света.Явно наистина има много красота в страданието на хората!  ???


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: maya_v в 14 Юли 2008
Тук (http://www.punkbabyclothes.net/shop/index.php?cPath=21_60_34&sort=4a&page=1) ще намерите един сайт с нестандартни бебешки дрешки, като преобладаващ е черният цвят и щампите с черепчета.   ::) Има доста интересни неща.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: yori в 18 Юли 2008
 :D
Едно бебешко боди с надпис: "Little Terror" е наистина много подходящо за първото бебе на младото семейство!  :D


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: deiv4o в 26 Август 2008
ето един интересен линк

http://www.breathinginfumes.com/games/names/

моето име е
STRANGE TREASURE :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: маргото в 29 Август 2008
ето един интересен линк

http://www.breathinginfumes.com/games/names/

моето име е
STRANGE TREASURE :)


Мойто е Precious Treasure.


P.S. A със трите имена е Dangerous Martyr, хахаха


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Admirer в 29 Август 2008
 :D :D :D
Моето е Sweetest Sin  :-X Това е ако са двете имена, а ако са трите е Free Star  :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Deni в 29 Август 2008
:D :D :D
Моето е Sweetest Sin  :-X Това е ако са двете имена, а ако са трите е Free Star  :)

Хм, на мен не ми хрумна да пробвам с трите имена, но пък малкото ми име на латиница има два варианта за изписване. Та в двата варианта е Wanted Eyes или Happiest Eyes.Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: маргото в 29 Август 2008
:D :D :D
Моето е Sweetest Sin  :-X Това е ако са двете имена, а ако са трите е Free Star  :)

Хм, то направо може да се направи хороскоп по тези имена...Много палаво звучи Sweetest Sin  ^-^


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: maya_v в 29 Август 2008
Наистина е като ДМ хороскоп  :D Ами да се запознаем...

Име и фамилия - My Eyes (а World къде е?)
С трите ми имена се преобразявам на Precious Truth.

Мире, много ти е хубаво името - Sweetest Sin! ;)Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: kirilart в 30 Август 2008
Цитат
Мире, много ти е хубаво името - Sweetest Sin!


Ама сме двойка само...моето е Heavenly Lie.  :D

P.S. Това с третото име не е валидно, защото в повечето западно европейски държави хората си имат само по две имена. :P


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Kevy в 30 Август 2008
Аз пък съм : weary caress  :o

... но като пробвах няколко комбинации с пълно и кратко име се получиха още:

My Pain... Happiest Sinner.... и Heavenly Star по паспорт  :DТитла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: zuu в 30 Август 2008
 ^-^ ^-^

Strange Servant

Как да не ми се прииска да се похваля  :P


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Kevy в 30 Август 2008
... btw, ако се пише на кирилица, съвсем други неща се получават  ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Aleksandrovster в 30 Август 2008
... btw, ако се пише на кирилица, съвсем други неща се получават  ;)

Ахаа, ето защо нещо не ми се връзват тия имена...

Валерий= Strange Creep

Сега изглежда къде, къде по-добре!


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Пях-сДепеш!Честно! в 30 Август 2008
Приятно ми е.Dangerous temptation
Но като задам трите си имена съм Darkest question
Обаче всеки път излиза нещо различно,установих:)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: personal_Dessy в 02 Септември 2008
Аз съм Precious Joy  :angel:


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: RizaaR в 03 Септември 2008
Я виж! Доста интересна идея - аз обаче реших да пробвам с ник-а си тук и излезе това:

Darkest Temptation  >:D


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Grain в 08 Септември 2008
Никой да не мЪрДа  >:(
Dengerous Celebration !!
Утре отивам в районното да си сменям личната карта .... ще пробвам и с ЕГН-то  :D нещо да оправя, че се притесних от една друга тема ... за майките, децата, младините и т.н... току виж не ме пуснат да вляза на концерта!
Кеви, ще се наложи да ми смениш билета за London, baby  :-*


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Modern swinger в 08 Септември 2008
На кирилица: Happiest day, а с цялото Higher Joy
Modern swinger--->Little dress :D:D Забавно ^^


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: white_ambition в 08 Септември 2008
"Dangerous Pleasure"

рррррррррр..........^-^


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 08 Септември 2008
strange joy... опа! :D   :D


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Deni в 12 Септември 2008
Като една сериозна почитателка на Стивън Кинг вчера с удоволствие се запознах с новия му проект. По-късно тази година ще излезе нов сборник с негови разкази. Един от разказите, наречен просто "N." е превърнат във видеокомикс от Marvel и ще се разпространява на DVD заедно с книгата. Самият комикс съдържа 25 кратки епизода и може да се види ето тук (http://www.simonsays.com/specials/stephen-king-nishere/?wsref=3&num=605).


Докато гледах епизодите ми направи впечатление надписът "Art by Alex Maleev". Оказа се, че Алекс Малеев е талантлив и креативен българин, който се изявява в САЩ. Комиксът е великолепен, а българското участие го прави още по-специален. Поне според мен. Поразгледах сайта (http://www.maleev.com/) на Г-н Малеев и той ми се стори повече от обещаващ. Снимките са разбиващи. Давам пример с ето този Плаж (http://homepage.mac.com/amaleev/.Pictures/British%20Columbia/IMG_2071%20copy.jpg). Човекът очевидно си разбира от работата  O0Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: inner_smile в 12 Септември 2008
http://www.yearbookyourself.com/
even wander what you'd look in the past?


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: dearrose в 20 Септември 2008
http://www.yearbookyourself.com/
even wander what you'd look in the past?

Много се смях с тази програмка, мерси Веси! С някои от тези прически силно напомням на бабите ми, хаха :D 8#!
А що се отнася до DM имената, при мен излиза Darkest Truth  8), като си напиша трите имена на латиница, а на кирилица- Free Dress  ??? &|!


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: SoFaD в 22 Септември 2008
наистина малко скъпичко берлинско хотелче (http://www.propeller-island.de), но пък доста интересни стаички ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: kirilart в 22 Септември 2008
Яко измислено, любима веднага ми стана стаята със символите!


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: dearrose в 26 Септември 2008
наистина малко скъпичко берлинско хотелче (http://www.propeller-island.de), но пък доста интересни стаички ;)

Като гледам си имат и стая за вампири- номер 31  >:D! Уникални стаи наистина! Всяка една е произведение на изкуството O0!


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: SoFaD в 26 Септември 2008
стая номер 31 е при всички положения за неживи, само не съм много сигурна, че на всеки биха допаднали орнаменти под формата на кръстове ;) пък и малко теснички ми изглеждат, тези "легла"...


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: dearrose в 26 Септември 2008
стая номер 31 е при всички положения за неживи, само не съм много сигурна, че на всеки биха допаднали орнаменти под формата на кръстове ;) пък и малко теснички ми изглеждат, тези "легла"...

Верно, теснички изглеждат "леглата", но те вампирите са стройни създания, все ще се сместят някак  ;) :D. И като заговорихме за вампири, ето един сайт, в който може да разгледате снимки на много красиви готически кукли ::):
http://www.eluts.com/


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: SoFaD в 16 Октомври 2008
я какви мебели (http://www.stig-art.co.uk/) правят хората :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: personal_Dessy в 12 Ноември 2008
MyMTV (http://www.mtvmusic.com/)- видеоклиповете, пускани по тази телевизия.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 26 Декември 2008
http://www.youtube.com/watch?v=qi7r8htVkqw&NR=1


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: sisterofnight в 27 Декември 2008
http://www.youtube.com/watch?v=qi7r8htVkqw&NR=1
Ехехе Дейв са го докарали, като нещо средно между Салвадор Дали и дядо Стефчо  :D :D :D


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 27 Декември 2008
хаха ама тоя път и Анди е с китара ;)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: izi в 16 Януари 2009
www.fabchannel.com (http://www.fabchannel.com)
е сайт с доволно количество концерти, заснети в клуба Парадизо в Амстердам, в цялата им дължина и добро качество...има доста групи, и различни.

www.deezer.com (http://www.deezer.com)
е френски сайт за стрийминг слушане на музика, добре зареден, и най-вече има целите песни в албумите (аз така и не разбрах нормално ли е да има предимно само привю на повечето от песните в last.fm). Както и да е, в дизър има достатъчно материал за слушане и за експлорване на нови неща.

enjoy!  :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 15 Февруари 2009
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=47562414


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Titi в 11 Март 2009
Една интересна къща като от приказките  :)

http://interiorblog.com/kashta-kato-ot-prikazkite.htmТитла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Titi в 18 Март 2009
Малко е дългичко за четене, но пък е доста интересно  ;)

Какво сме дали на света?

http://bglog.net/ClientFiles/da79bf11-eb9c-48ea-b09e-756e01f9a251/Kakvo_sme_dali_na_sveta.doc


Аз лично намерих интересни неща, които признавам не знаех че са дело на българи!


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Spellbound в 18 Март 2009
Хубаво е някой да се попита  и къде са реализирани повечето от тези идеи  ;)
Граховозелена рокля  :D Тове е нещото, което определено светът ще запомни  :D


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 03 Април 2009
 ??? http://www.simpsonschannel.com/2006/06/depeche-mode-meet-the-simpsons/   това не го помня


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 05 Април 2009
http://digital.spin.com/spin/200904/?u1=texterity
Martin Gore, page 32


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 30 Април 2009
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=54769748414&ref=nf   O0


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Ivelina_10 в 05 Май 2009
http://www.youtube.com/watch?v=TG86smScoaA


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Spellbound в 08 Май 2009
http://en.akinator.com/
Избираш си някоя персона и джинът я познава, хах, забавно е. На моменти се усещам как става работата, но при някои не.  :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Tonko в 08 Май 2009
Е то още малко да попита и за името :D забавно е обаче признавам. Между другото по този начин доста от "врачките" и "гадатели" "познават" неща за вас и близките ви.
П.С. ОМГ позна за Ну Погоди (вълка). :o
П.С2. Ахахаа :D и за Азис.


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Deni в 16 Септември 2009
Птича песен (http://www.superherodesigns.com/journal/archives/001787.html)

Историята на това видео се описва най-добре с израза "А, стига бе!" Не знам дали е вярна, но ако е, наистина звучи смайващо.

"Reading a newspaper, I saw a picture of birds on the electric wires. I cut out the photo and decided to make a song, using the exact location of the birds as notes (no Photoshop edit). I knew it wasn't the most original idea in the universe. I was just curious to hear what melody the birds were creating."

"Докато четях вестника видях снимка на птици накацали по електрически жици. Изрязах снимката и реших да създам мелодия като използвам точното положение на птиците вместо ноти (няма обработка с Photoshop). Знаех, че идеята не е особено оригинална, но просто ми беше любопитно каква мелодия изписват птиците."

Чуйте сами :)


Титла: Re: Интересни линкове
Публикувано от: Titi в 25 Февруари 2010
Попаднах на една интересна къщичка, която се намира в България  :)


http://hristaki.log.bg/article.php?type=&page=1&article_id=20902


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.