DM.org

Други => Лично Творчество => Темата е започната от: Infra Red в 19 Май 2007Титла: Моето "творчество"
Публикувано от: Infra Red в 19 Май 2007
Ето ги и моите опити да пиша стихове.Признавам си,че доста от нещата са клиширани и че зчуват като извадени от дневника на влюбен тийн-ейджър,но на практика са си точно това.Последните ми 2 стиха са някакъв опит да изблягам от клишето и да подобря писането си.Оценям критика,не се притеснявайте да ме "плюете" стига да не прекалявате   Плезене

http://str8.wordpress.com/


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: vicky в 19 Май 2007
виждам ,че има малко промяна в тематиката , но все пак , повечето неща имат едно ядро . ...как да е

това , което исках да кажа е ,че независимо каква литературна стойност имат или нямат нещата , които пишеш , това ,което ми харесва , е че са много искрени . ти пишеш най -вече за себе си . Или греша ? Стилът ти ще се подобрява с времето , важното е да го има пламъка , така да се каже .
Новите неща ми харесват , давай все така .Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: The Fein в 20 Май 2007
"Към вечността!" ми харесва и всъщност във всяко едно има добри моменти, но не мисля, че са развити по най-добрия начин. Често става така, че реализацията не отговаря на нивото на иначе чудесната провокативна концепция ("Ода за глупостта"). А понякога на успешната реализация пречат някои наивни клишета, които все едно затварят вратите на добрите идеи ("Can you feel a little love?"). Та както е казала Вики пламъкът го има, но гледай да го развихриш и да не бягаш в някакъв кръг от едни и същи мисли :) Надявам се да съм бил полезен.


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: Infra Red в 20 Май 2007
Да,разбирам какво имате предвид.Просто трябва да седна няколко дни да ги доизкосуря нещата.Да доразвия идеите,а не само да ги разтягам.Просто в момента нямам нужното време.Но пък имам толкова много идеи и за стихове и за разкази,че съм си обещал лятото да си отделя поне една седмица само за "творчествтото" ми.Благодаря ви за комплиментите :)


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: mody в 24 Май 2007
Аз винаги съм се възхищавала на хората,които умеят да пишат стихове и писането на такива за мен ще си остане трудният и недостижим връх.Точно за това,а и защото творенията ти успяха да се докоднат до мен,не мога да кажа нищо друго,освен:Браво,давай все така!И един съвет-бъди по-уверен,има защо. O0


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: Deni в 24 Май 2007
Мисля, че нещата, които си написал, са изключително откровени, а за това безспорно се изсиква смелост. поздравления, това ми хареса. изображенията съпътстващи някои от стиховете също ли са твои? "черната птица" към "She comes with the night…" особено ми допадна. чудесно си пасва с думите. и самите думи са много силни.


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: MAO BOY в 26 Май 2007
слагай параграф след запетайката.


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: Infra Red в 31 Май 2007
Ето тук са моите опити да правя електронна музика.На мен лично повече ми харесва "Strings Of Darkness".Можете да си свалите 2те песни като кликнете на "free".

http://www.last.fm/music/Ex+Plorer

Скоро ще съм готов и с още няколко трака.Ако на някой са му харесали тези да проверява от време на време за ъпдейти :)


Титла: Re: Моето "творчество"
Публикувано от: dead_of_night в 26 Септември 2007
Поздравления за музиката ,която правиш ! Продължавай все така ! Funky Trip е много яка !!!


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.