DM.org

Depeche Mode => Събития => Темата е започната от: LiftedHigher в 29 Януари 2008Титла: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: LiftedHigher в 29 Януари 2008
http://scenata.com/event/depeche_mode_night949618


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: strange_affection в 31 Януари 2008
Добре звучи-защо да не отскочим...има време,ще видим. Ако намеря финансии - съм там 100%  ;)


П.П. Някой да даде малко повечко инфо за партитата в Пловдив(не съм посещавал до сега)?


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: kirilart в 31 Януари 2008
Цитат
П.П. Някой да даде малко повечко инфо за партитата в Пловдив(не съм посещавал до сега)?
Като човек, който е присъствал на почти всички досега с едно или две изключения, мога да кажа, че традиционно са силно посещавани. Музиката е добра, а смесването много приятно за ухото, заслугата за което е на DJ Shunt или Миро, както го знаят повечето от нас.  ;)
За бъдещото парти не съм търсил инфо, кой ще е диджей по простата причина, че ще съм на другия край на България тогава. Затова няма и как да дам мнение, но самото заведение е приятно, вече свикнаха с идеята за ДМ партита, особено след като видяха, че е печеливша за тях.  :)


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: strange_affection в 01 Февруари 2008
Благодаря за реакцията :)  И от друг доверен източник чух,че е доста приятно в Петното(особено на последното ДМ парти),така че стига да намеря финансии ще отскоча.  :)


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: kiira в 05 Февруари 2008
Преди малко получих бюлетин в My Space от dj N:Mode, съдържащ повече информация относно партито:


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: MAO BOY в 06 Февруари 2008
може би ще е полезно на организаторите, че лева и еврото на латиница се съкращава съответно:
лев - BGN
евро - ЕUR

също така винаги след запетайка следва параграф, след две точки също и такива ми ти правила, които обикновено се спазват.

също така въпросният dj n:mode на анонса на партито в софия е само n:mode, а пък в пловдив е dj n:mode...


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: kirilart в 06 Февруари 2008
Цитат
Безпрецедентното поведение на МО. налага промяна в правилника на сайта, а именно включване на по-тежко наказание от бан в сила. Като крайна мярка, то ще бъде прилагано само в случаи на изключително тежки нарушения, а именно когато са отправяни явни заплахи срещу сигурността на сайта, опити той да бъде унищожен или уронване престижа му пред обществото.

С влизане в сила на такова наказание, се забранява извършване на рекламна дейност в полза на наказания потребител от трети лица, като това включва и текст с явно или косвено рекламно съдържание. По преценка на екипа, всички теми на въпросния потребител могат да бъдат заключени, както и ако сметнат за необходимо изтрити.

Поправката в правилника влиза незабавно!


Партито в клуб Грамофон е в разрез с решението, затова рекламния анонс е променен.


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: LiftedHigher в 09 Февруари 2008
Това, което приятелите ми правят добре е достойно за уважение; това, което останалите правят добре е случайно и пренебрежимо. Грешките на моите приятели са неволни и простими, грешките на останалите са най-големият им грях.
"Хубава" философия, MAO BOY, жалко че не е само твоя, а е масова..


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: MAO BOY в 09 Февруари 2008
когато пишеш анонс, в който има 5 реда и в този анонс има толкова, че и повече грешки ми се вижда нормално да последва някаква критика, все пак не става дума за чат или постинг във форума, който поради липса на време не си доогледал.

това за приятелите и останалите...айде да не го коментираме. по-лошото е че сигурно си мислиш, че това за което съм се хванал е дреболия.

искам да подчертая, че никъде не съм коментирал самото парти, тъй като никога не съм посещавал парти на организаторите и в никакъв случай не съм искам да бъда язвителен в тази насока.

иначе 'петното' съм го посещавал само веднъж и пазя само хубави спомени (ъхъм имам, нищо че водката се лееше като вода)
Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: LiftedHigher в 09 Февруари 2008
Лошото според мен е не самата критика, MAO BOY, а начинът по който се поднася. Предполагам, че на всеки поне средно интелигентен човек е присъщ стремежът към перфекционизъм, за мен той си остава само стремеж, било то и похвален, защото не мисля че някой или нещо биха могли да бъдат описани, без капка съмнение, с въпросната дума. Всеки може да сбърка, никой не знае всичко за всичко, сигурно не е нужно да го казвам, но именно заради това си мисля, че сигурно няма да ти стане приятно, ако вместо да те похваля за усилията че искаш да създадеш нещо, единствената ми реакция е да те сритам по кокалчетата че си изкривил линията или си пропуснал голямата буква.. Относно предишния ми пост - кажи ми честно, ако твой приятел прави ДМ парти и нещо във флаера му не се покрива с представата ти за правилност, дали няма най-напред да му кажеш "Ей, браво бе пич, добре си го замислил!" и после да започнеш с критиката, ако изобщо ти даде сърце? Аз така бих постъпила. Само че бих го направила и за "останалите". Защото иначе, прости ми думата, но самоцелната критика много намирисва на заяждане, а кому е нужно? Въпросът е по-скоро риторичен, оптималното в случая е да потърсим положителната си настройка и любимите си парчета в Петното на 16ти  ;)


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: MAO BOY в 09 Февруари 2008
и как трябва да поднеса критиката, за да бъде приемлива???
да кажа примерно: "пичове, шапка ви свалям, че правите това парти, вие сте номер 1 и усилията ви карат хората да се усмихват и да опустошават де що има алкохол... а как само връзвате музиката, продължавайте само така... а, между другото в дизайнерския ви флайър има 4-5 съвсем незначителни грешчици, които дори и учител по литература трудно би хванал, но да не ви пука, така даже изглежда по яко щото е по стрийт и нали правилата са затова за да се нарушават. долу шапки! respect!"

за какъв перфекционизъм изобщо говориш??? тук става въпрос просто за свършена работа. ако си не много грамотен, не се правиш на писател или ако се правиш молиш някой,  да хвърли едно око и да направи корекции тъй като въпросния флайер цели да докара хора, а не да ги изгони... естествено, че никой не знае всичко, но съгласи се в конкретния случай, няма много за знание.

ако правя нещо, в което вярвам и вкарвам време и усилия и в същото време се излагам по добре да ме сриташ, за да си взема поука, вместо ненужно да натрапвам немърливостта си (най-малко)...

за конкретният случай моята представа за правилност съвсем случaйно се покрива с правилата za правопис (за който аз, не претендирам в постовете си). който и да прави това парти бих го посъветвал да оправи тези грешки, факта че флайер-а, макар и орязан си седи все още така и който го е правил сигурно си мисли, че моята представа за правилност си е само моя / на кого му пука всъщност.

и понеже виждам, че имаш 13 публикации във форума, може би си от тези потребители, които четат повече и си забелязала, че в постовете си тенденциозно критикувам определени потребители и проявявам снизходителност към други, нали така  :)?

аз не смятам, че трябва да се подкрепят, всички дм партита...пак искам да уточня, че нямам нищо лично сkym конкретното събитие и му пожелавам успех и забава на тези, които ще го посетят. тук вече навлизаме в офф-топика, относно ефекта на концерта на дм в българия, за който може скоро да отворя нова тема... не трябва да се ръкопляска на всичко, което някой, някога е решил да организира за групата...да не говорим, че сумати тъпи заведения се опитват да се спасяват с уж тематични партита, които допълнително разсмиват с какви ли не слогани, викторини и други дивотии.

нали си забелязала, че в този форум, за разлика от други такива, които витаят в интернет пространството, се случват доста положителни неща, това се дължи и на нещото, което ти наричаш стремеж за перфекционизъ... макар и само стремеж.


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: LiftedHigher в 09 Февруари 2008
О, да. Вече като че ли успяхме да направим от мухата слон. В скоро време, струва ми се, ще трябва да се помисли за няколко теста, които желаещите писанията им да се появяват тук да попълват - за обща култура, умения за ползване на текстообработващи програми, подробно есе на тема "защо, от кога и къде слушам ДМ" и каквото още там се сетиш. Тия дето изкарат малко точки ще получават пляскане през ръцете и отказ. Съответно, през ситото ще минават само високообразовани и интелигентни идеалисти и няма да има нужда да се напрягаш да поднесеш критиката смилаемо, просто защото няма да има нужда от критика..
Числото 13 ми е много симпатично, дори не ми се ще да го променям, но какво да се прави като така приятно се разговорихме. Пиша, когато наистина имам какво да кажа, а не просто за да трупам постове, това пък може би ти си забелязал.
Както и да е, явно сме на различна вълнА, поне що се отнася до въпроса за критиката и нейното форматиране. Не ми се коментира всеки параграф, който си написал, мнението вече си го казах. Благодаря за вниманието обаче, много изчерпателно и поучително :) Стремежът към перфектното, макар то да не съществува, е положително нещо, надявам се че не си ме разбрал погрешно, а още по-положително от него е позитивното отношение или поне баланса между него и негативното..
(И преди да си получа забележката за многоточията - моите са с по 2 точки от около 10 години, независимо от официалния правопис)  :) 


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: Kevy в 09 Февруари 2008
Предлагам този офф-топик да приключи тук... ако имате да си казвате още нещо по темата, продължете на лични съобщения, моля!


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: bong13 в 10 Февруари 2008
Аз пък си мисля да посетя това парти, даже ще взема с мен няколко верни дружки.  8)


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: Recoil в 17 Февруари 2008
Получи се доста забавно. Естествено на мен ми допаднаха най-много моментите с Rotersand, Seabound и естествено De/Vision, но както винаги практиката показва, че хората не се забавляват на песни, които не са чували.
Успях да оценя аспирацията на заведението, както и пространството, а също и звука и изобщо обстановката.


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: Blagovesta в 18 Февруари 2008
Партито беше много хубаво. Това определено съвпада с представата ми ДМ парти - над 90% Депеш  ^-^
Много съм доволна, че бях там  :) Seabound с Without You в 3 без 5  8) обаче ме ощастливи много  ::)


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: bong13 в 18 Февруари 2008
Много добро парти! И аз съм много доволна! Поздравления за N:Mode, справи се чудесно и изцяло задоволи очакванията ми.  :)


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: strange_affection в 18 Февруари 2008
Партито беше много хубаво-определено съм доволен,че бях там! Специални поздрави за N:Mode - хареса ми всичко тази вечер."Петното" ме очарова(досега не бях ходил),особено шотовете :D ;).Малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220573


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: yori в 18 Февруари 2008
Аз също се забавлявах много! Поздравления за диджея!  O0
Радвам се, че бях там!


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: kiira в 18 Февруари 2008
И аз да взема да се разпиша :) Наистина браво на dj N:Mode за страхотното парти, за секунда не съм сядала цяла нощ. Надявам се пак да има скоро някое парти на същата тематика  ::) Иначе и аз оцених аспирацията  :P


Титла: Re: Depeche Mode Night / Петното / 16.02.08
Публикувано от: LiftedHigher в 19 Февруари 2008
След умереното и по-скоро позитивно мнение на специалиста, на един лаик в диджейството като мен, но с доста парти опит, не му остава нищо друго, освен да похвали Ники за издръжливостта (предполагам че не е лесно човек да изнесе сам цяло парти на гърба си, особено когато му е за първи път) и да му благодари за музиката с която ме зарадва. Доброто старо Петно е видяло доста купони и шемети, надявам се че ще има още много партита, на които да танцуваме. На Ники му пожелавам още повече ентусиазъм и да вземе да си прочете най-накрая Мизъри ;)
Жоржи и Петя вече ги пробвах на петнисти шотове, и двамата издържаха теста, да се готвят за нови подвизи, приемаме и доброволци :)


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.