DM.org

Други => DM.org => Темата е започната от: The Fein в 01 Септември 2008Титла: НОВИНИ: [1 СЕПТЕМВРИ 2008] Три години DM.org
Публикувано от: The Fein в 01 Септември 2008
На този ден се навършват три години от официалното откриване на depeche-mode.org. Между 2005-2008-ма година ентусиазмът на създателите му и този на феновете стана причина да се случат неща, които никой не е очаквал да се превърнат в реалност. Надяваме се, че за вбъдеще ни очакват поне още толкова радостни моменти, колкото досега. А тях никой и нищо не може да отнеме.

                                                               
                                                                     
                                               
                                           
http://www.youtube.com/v/5lgckVhxsdg&hl=en&fs=1


Титла: Re: НОВИНИ: [1 СЕПТЕМВРИ 2008] Три години DM.org
Публикувано от: strange_affection в 01 Септември 2008
Да честитя и тук. Честит 3ти рожден ден! Желая само успехи, радост и моменти на удовлетворение на екипа и на потребителите му.

Между 2005-2008-ма година ентусиазмът на създателите му и този на феновете стана причина да се случат неща, които никой не е очаквал да се превърнат в реалност.

Дано този ентусиазъм продължи и доведе до нови и все по-прекрасни моменти, споделени с все повече потребители и приятели. Пожелавам на всички ни здраве и много поводи за радост, свързани с Depeche Mode и с останалите ни любими групи.


Титла: Re: НОВИНИ: [1 СЕПТЕМВРИ 2008] Три години DM.org
Публикувано от: Modern swinger в 01 Септември 2008
Честито и от мен, макар че не съм така силно обвързана с проекта, както повечето тук, все пак се радвам, че го има и винаги ми е било приятно и полезно да влизам насам :)
Благодаря, за цялата информация, която е достъпно събрана тук, за всеки, на когото му се чете :Д
Благодаря за целия труд, който сътрудниците по проекта са свършили през цялото време.
Благодаря за ентусиазма на създателите и феновете (хаха:)), който е причина да има толкова хубави дискусии и интересни теми (в които не пиша особено, но пък ви следя  ::) ).
Ииии... благодаря лично на Светльо, защото май покрай него започнах да влизам ^^


Титла: Re: НОВИНИ: [1 СЕПТЕМВРИ 2008] Три години DM.org
Публикувано от: kiira в 02 Септември 2008
Вече е 2ри, но дано още приемате честитки :) Честит празник на екипа, надявам се още дълго да сте заедно и да подпомагате съществуването на този сайт и по-специално форум, който даде много на феновете на ДМ в България. По повод случая изпихме по една бира със Зуу днес, дано и вие сте последвали нашия пример >:D


Титла: Re: НОВИНИ: [1 СЕПТЕМВРИ 2008] Три години DM.org
Публикувано от: zuu в 02 Септември 2008
И така, доволно почерпена  :D и аз бих искала да се присъединя към честитките и да поднеса моите поздравления към членовете на екипа. Вече много пъти съм изказвала благодарности към всички вас, но ще продължавам да се повтарям, защото ДМ.орг ме срещна с изключителни хора, донесе ми незабравими моменти, а това нямаш да е възможно без ентусиазма и всеотдайността на тези, които са създали и развиват depeche-mod.org.
Честит Рожден Ден !!


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.