DM.org

Музика => Събития => Темата е започната от: The Fein в 03 Май 2009Титла: Tricky - Park Live Fest - София - 18-20 юни
Публикувано от: The Fein в 03 Май 2009
Трики ще е сред хедлайнерите на Park Live Fest, който ще се състои между 18-ти и 20-ти юни в Борисовата градина. Участието му е второто подобно сътрудничество между Bushmills и Cotton Records, след незабравимия концерт на Ройшийн Мърфи. Изглежда скоро ще е време да изтупам от прахта "Maxinquaye" и да обърна внимание на новия "Knowle West Boy", който беше издаден през предишната есен.  >:D

Повече за събитието можете да прочетете на www.parklivefest.com


Титла: Re: Tricky - Park Live Fest - София - 18-20 юни
Публикувано от: Infra Red в 03 Май 2009
О...аз ще съм там най-малкото заради Little Dragon,по които наскоро страшно се зарибих .Чуйте и вижте за какво говоря :
http://www.youtube.com/watch?v=yedD4JsZyT0
А за Tricky има ли смисъл да се коментира :)


Титла: Re: Tricky - Park Live Fest - София - 18-20 юни
Публикувано от: The Fein в 15 Май 2009
Lamb също потвърдиха участие! 


Титла: Re: Tricky - Park Live Fest - София - 18-20 юни
Публикувано от: mody в 15 Май 2009
Много хубава новина! Крайно време беше в България да дойдат и "не чак толкова известни" изпълнители. За Lamb съм във възторг. И все пак...след тази несполука с ДМ концерта ме е страх да се настройвам за нещо...   :(


Титла: Re: Tricky - Park Live Fest - София - 18-20 юни
Публикувано от: fede в 18 Май 2009
Ламб?Аз не виждам в официалния сайт на феста участието на Ламб,но дано!Между другото не виждам и програмата за всеки ден поотделно също,а ми се иска да си направя сметката,защото едва ли 3 дена ще мога да съм там.


Титла: Re: Tricky - Park Live Fest - София - 18-20 юни
Публикувано от: The Fein в 20 Юни 2009
Слушайки новия албум на Трики "Knowle West Boy" предусещах, че това, което идващият от тъмната страна на Бристъл ще ни предложи на първия ден от Park Live Fest ще прилича именно на най-скорошния му проект – непредсказуем, едновременно интересен и объркващ в постоянните си промени, водени от една абсолютна свобода в творческите завои. Но първата среща с Трики не беше на сцената.

Още много преди Насекомикс да излязат (между другото страхотно изпълнение и страхотна Рони, дано да имаме възможността да ги гледаме на живо по-често) Трики изведнъж се появи  от нищото на няколко метра от нас, разхождайки се усмихнат, с цигара в ръка, снимащ се с всеки, който пожелае да запамети момента. Нямам представа как той подбира и променя сетлистите си, но изглежда подхожда по-инстинктивно, отколкото повечето артисти от неговия ранг. Когато го попитах какво може да очакваме като песни от новия албум, той ми отговори, че няма представа и никога не знае какво ще изпълни! И както знаем, много неща у един човек личат по очите, това е абсолютно в сила и за Трики, който дори само с погледа си те уверява, че да, той е луд.

Началото на концерта беше аплодирано от няколкото хиляди души на Колодрума, които през цялото време бяха невероятно отдадени – колкото и фенове да има трип-хоп вълната тук, честно казано не очаквах толкова много и емоционални lovecats. Техническите проблеми, които като че ли съкратиха участието му, подействаха по-скоро отрезвяващо и като събуждане от сън. Концертът измина като миг, като ми е малко трудно да подредя спомените си, най-ясните, от които бяха към самия край, когато Трики подкани хората да се качат на сцената, заедно с него. Просто беше прекалено уникална гледка, за да избяга по дупките на паметта.

Дано Park Live Fest да се превърне в традиция тук, тъй като очевидно има достатъчно голяма аудитория за тази страна от алтернативния свят, онази, която е малко по-особена и с повече доза странност в обаянието си.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.