DM.org

Архив => Sounds of the Universe => Темата е започната от: The Fein в 18 Август 2009Титла: НОВИНИ: [18 АВГУСТ 2009] "Fragile Tension" - трети сингъл? Или не?
Публикувано от: The Fein в 18 Август 2009
Според полуофициалния www.depechemode.de за трети сингъл от "Sounds of the Universe" е избрана "Fragile Tension", една от най-противоречиво приетите песни от албума, заедно с предишния - "Peace". Сингълът ще бъде издаден през септември/октомври.

Преди време Анди Флечър, за когото "Fragile Tension" е любима от новия материал, спомена, че Антон Корбейн отново ще застане зад камерата за клип на DM, предстои да разберем дали това ще е песента, която холандският режисьор ще визуализира.

А според нечий постинг в официалния форум на DM, клипът вече е сниман в Ел Ей и е към..."Hole To Feed".

Все още няма информация каква е ситуацията с "Perfect", за която имаше информация, че се подготвя за издаване в САЩ. Дали пък няма да имаме два отделни сингъла, които ще бъдат издадени в различни държави, както вече се случи с други групи?


Титла: Re: НОВИНИ: [18 АВГУСТ 2009] "Fragile Tension" - трети сингъл? Или не?
Публикувано от: strange_affection в 18 Август 2009
Maй вече е и почти официално:

Next single: Hole To Feed

artist: Depeche Mode
song: "Hole To Feed"
label: Capitol
director(s): Eric Wareheim
production co: Mighty 8/Warp Films
rep: Joceline Gabriel
producer: Charles Spano
commissioner: John Moule


Титла: Re: НОВИНИ: [18 АВГУСТ 2009] "Fragile Tension" - трети сингъл? Или не?
Публикувано от: strange_affection в 19 Август 2009
Peter Bjorn & John са завършили ремикс на Fragile Tension, което идва да подскаже, че този ремикс или ще е включен към бъдещ сингъл или самата Fragile Tension ще бъде сингъл (може би 4ти?) ...

Източник:
http://www.nme.com/news/variousartists/46768


Титла: Re: НОВИНИ: [18 АВГУСТ 2009] "Fragile Tension" - трети сингъл? Или не?
Публикувано от: The Fein в 21 Август 2009
Изглежда, че хората, за които "Fragile Tension" е сред най-силното в албума ще празнуваме. Според администраторите на Home действително тя ще е трети сингъл, а снимането на клипа на "Hole To Feed" е било планирано, но впоследствие отменено.

Новината за Peter Bjorn & John също е радостна, а като се има предвид, че се очаква и ремикс от MGMT, може би това ще е първият сингъл от много време, на чието съдържание ще обърна внимание.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.