DM.org

Архив => Sounds of the Universe => Темата е започната от: The Fein в 30 Септември 2009Титла: НОВИНИ: [30 СЕПТЕМВРИ 2009] "Wrong" с номинации за най-добър клип на годината
Публикувано от: The Fein в 30 Септември 2009
Клиповете на "Wrong", "Peace" и "Hole To Feed" провокираха безброй дискусии сред феновете (и не само), но поне първият вече получи висока оценка от някои институции. Видеото, режисирано от Патрик Доутърс, е номинирано в две категории на UK Music Awards – за най-добро рок видео (в конкуренция с Coldplay, Glasvegas, Oasis и The Parlotones) и най-добри визуални ефекти (заедно с Coldplay, Glasvegas, Miike Snow, Monkey и The XX.)

Междувременно, все още няма потвърждение дали "Hole To Feed" ще бъде реализирана като сингъл или ще остане само с визуалното представяне. Според последни слухове, издаването на "Fragile Tension" като трети сингъл от "Sounds of the Universe" е (временно?) отменено.


Титла: Re: НОВИНИ: [30 СЕПТЕМВРИ 2009] "Wrong" с номинации за най-добър клип на годината
Публикувано от: Ivelina_10 в 30 Септември 2009
оооо небеса!! остава само "Fragile Tension" да чуя като сингъл и няма да мога да спя 3 деонощия!!!  :o
е Wrong  клипа на мен ми хареса...и Peace също.  :) хайде да стискаме палци да спечелят ( не че има голямо значение  :P )


Титла: Re: НОВИНИ: [30 СЕПТЕМВРИ 2009] "Wrong" с номинации за най-добър клип на годината
Публикувано от: bakuramariks в 14 Октомври 2009
То се знаеше, че няма да спечелят. Беше ясно като бял ден, че Coldplay ще вземат наградата, да му се не види :)/. Не съм се и надявала Депеш да спечелят - прекалено нереално щеше да бъде. Само една емотиконка е във състояние да опише какво чувствам -  &!< &!< &!< &!< &!< &!< &!< &!<

В категория за най-добро рок видео Депеш си бяха победителите както и да се погледне, ама този път дадоха наградата на не когото трябва.

 &!<


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.