DM.org

Depeche Mode => Групата => Темата е започната от: The Fein в 03 Октомври 2009Титла: НОВИНИ: [3 ОКТОМВРИ] Думите на Мартин не събират прах във Франция
Публикувано от: The Fein в 03 Октомври 2009
През януари написахме подробности около "Lays" (http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,3904.msg43500.html#msg43500), книгата събрала общо 87 текста от Мартин Гор за първи път в подобен формат, удобно настанени между кориците, вместо просто в обложка, както досега.

Няколко месеца след появата й във Франция, вече два тиража са напълно изкупени и предстои трети. Освен в едноезичен вариант на френски, книгата има и специално билингвално издание с оригиналите на английски.

"За мен Мартин е наследник на традицията, започната от Roxy Music и T. Rex. Обаяние и романтика, които са превърнати в страхотни песни. Някои от тях стоят редом до най-големите сингли в британската музика." - Джони Мар (ex-The Smiths, ex-Electronica, Modest Mouse, The Cribs)

"Когато светлините угаснат, а страстта се пробужда, дяволът стои на рамото ми и лудостта ме обзема. Мартин Гор показва, че думите често предлагат нищо освен усложнения и че отговорите са някъде около тях...Мартин е моят приятел, когато всички вече сънуват." Стефан Олсдал (Placebo, Hotel Persona)

"Martin Gore's lyrics are cool." - добрият стар Ник Кейв.


Титла: Re: НОВИНИ: [3 ОКТОМВРИ] Думите на Мартин не събират прах във Франция
Публикувано от: Infra Red в 09 Октомври 2009
Ако може да се каже със сигурност нещо за французите,то е,че разбират от любовни стихове,вино и жени.Невероятно съм щастлив,че съм съвременник на хора като Мартин Гор,Том Йорк и прочие.Мисля,че точно хора като тr извинението на нашето време за цялата посредственост,която ни залива от абсолютно всички страни.Страхотно е,че можем и ще можем да се докосваме до гения на Мартин още доста време :) От както станах на 15 години ми се иска да бях роден през 60-те и да карам ранните си 20 години през 80-те,а не сега,но...такъв ми бил късмета.И все пак ... хора като Мартин ме карат да се гордея и с моето време :) Възхищавам се на начина,по който си играе с думите от може би най-красивия език на света.Определено за мен Мартин влиза в топ 10 на най-великите модерни английски поети (а аз доста съм изчел,все пак това уча :D )

"Blame it on your karmic curse
Oh shame upon the universe
It knows its lines
It's well rehearsed

It sucked you in, it dragged you down
To where there is no hallow ground
Where holiness is never found

Paying debt to karma
You party for a living
What you take won't kill you
But careful what you're giving"DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.