DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 21 Октомври 2009Титла: НОВИНИ: [21 ОКТОМВРИ 2009] Нов музикален проект в периферията на DM
Публикувано от: The Fein в 21 Октомври 2009
Дарил Бамоунт (http://en.wikipedia.org/wiki/Daryl_Bamonte) и Крисчън Айгнър, двама души, части от различни епохи в историята на Depeche Mode, са обединили музикалните си сили в нова насока. Те са в ядрото на Compact Space, група, което се допълва от вокалиста Флориан Краемер. На myspace (http://www.myspace.com/compactspace) профила им могат да се изслушат три от песните в дебютния им албум, продуциран от Крисчън: "Push, Push", "Reverse Happiness" и "My Other Life". С ремикс ще се включи и още един член от DM кръга - Андрю Филпот, с когото Айгнер неотдавна сформира и Das Shadow.

Албумът на триото се очаква към края на тази година.


Титла: Re: НОВИНИ: [21 ОКТОМВРИ 2009] Нов музикален проект в периферията на DM
Публикувано от: The Fein в 03 Юни 2010
Днес в Twitter Мартин Ленобъл (http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,3229.0.html) написа "I'm having a great time writing music with Herr Eigner." Което може да означава какво ли не, от чисто нова колаборация до знак, че може би има идеи за нов албум на Дейв, но във всички случаи ще е интересно какво ще излезе от това.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.