DM.org

Depeche Mode => Групата => Темата е започната от: Infra Red в 02 Февруари 2010Титла: Албум на десетилетието.
Публикувано от: Infra Red в 02 Февруари 2010
Много ще ми е интересно да видя каква ще е подредбата в тази мини-класация.Кой е най-добрият албум на Депеш от "новата ера" (естествено,ако броим Ultra,победителят ще е ясен).Очаквам Exciter да е на последно място  :D Аз обаче давам гласа си за него !


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: crystalline в 02 Февруари 2010
аз гласувам за PTA, не само защото от това турне ги видях и албума ми е един вид по специален, но и защото за мен е един от най-добрите им... ее, може би пресилен от най-добрите, но доста доста добър.. сещам се за много малко слаби песни от пта.

избързвате, десетилетио свършва в края на 10та, ами ако тази година изкарат най-добрият си албум, м!? :D


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: strange_affection в 02 Февруари 2010
Аз ще помисля първо малко и след това ще дам своя вот. Всеки един от тези три албума има своите плюсове и минуси. Мисля, че това десетилетие е много успешно за бандата. Честно казано, имам усещането, че след 2000г. Дейв, Мартин и Анди започнаха да берат плодовете на много изстраданите последни години на XX век. Въпреки че и Exciter, и PTA, и SOTU не можаха да достигнат успеха на предходните 3 албума - турнетата към тях бяха сред най-успешните за групата досега.

Тези дни ще се постарая да изслушам на няколко пъти и трите албума и след това ще се опитам да преценя, макар че винаги съм смятал, че не е много уместно да се сравняват толкова различни албуми.  :)


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: Tonko в 02 Февруари 2010
ПТА определено, за всеки по нещо, нежни песни като Damaged People, I want it all, Precious, синт Suffer Well и малко хард APTIUT, John the Revelator. Ексайтър след няколко преслушвания като, че ли ми харесва малко повече, но си остава на дъното на личната ми класация.


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: maya_v в 02 Февруари 2010
Моят глас категорично отива за "Ангела". :) И албумът и турнето към него ми донесоха много емоции. 


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: white_ambition в 02 Февруари 2010
Ейнджъл ми е най-специалния албум и период, но като изключвам личното си отношение, въпреки че си прилича с SOTU си остава по-добрия албум, колкото до Exctier, той е най-различния албум на групата и най-вече различен от другите два, поради тази причина не мисля, че има място в класацията. Ако говорим за албум, ала 'след напускането на Алън", мисля "Ultra" е лидера..


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: mmoys в 02 Февруари 2010
PTA...Винаги ще ми е един от любимите,въпреки че не е най-добър,но тогава ги прослушах и по-точно с него  :)


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: did в 02 Февруари 2010
PTA, категорично.  Ако не беше той и концерта през 2006, всъщност обратното, щях да си тъна в пълна безпросветност.  И до ден-днешен не мога да повярвам как и накъде се извъртя животът ми и музиката в него.  Емоциите настрана, просто изпитвам неистова необходимост да го слушам през определен период от време.  Exciter също ми е любим, всъщност това беше третият албум, след Ultra, който дълго време не излезе от мр3 плейъра ми, с ясното съзнание, че явно нещо не доразбирам правилно нещата на фона на доста масовото неодобрение. 


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: Titi в 03 Февруари 2010
PTA безспорно - поради преживяната емоция на живо; част от песните, които и в момента са като дозата без която не мога; новите приятели ; и най-вече заради дирята, която остави в душата ми...


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: Angua в 03 Февруари 2010
На мен лично най-много ми допада Exiter. :) Freelove, Dream on, I am You, I feel loved са невероятни пессни.  A Goodnight Lovers просто ме изпраща на друга планета. Такова чувсво на хармония предизвиква  само още една песен(Incubus- Aqueous Transmission) и то само в определени случай. Е, отговорът ми може и да се дължи и на това, че нямах щастието да ида на концерта през 2006  :'(


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: boggy_k в 03 Февруари 2010
Доста се замислих...може ли човек да обича повече едно от децата си или всички са му в душичката но в различен момент с различен заряд...така е и с албумите.Имах щастието да бъда по един път и на трите турнета и няма как да определя толково силни изживявания кое е било по-върхово..затова ще дам гласа си за Sounds Of The Universe, защото изостава O0


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: bakuramariks в 03 Февруари 2010
Sounds of the Universe. Голяма крачка напред след Playing the Angel и много по-добър. Напълно ме погълна и тотално съм зарибена още от излизането му. До ден днешен все още е най-въртяния ДМ албум от дискографията им. Е, давам си почивки :D.


Титла: Re: Албум на десетилетието.
Публикувано от: MAO BOY в 03 Февруари 2010
без да се замислям и грам PTA, трудно ми е да разбера, как някой може да хресва новия повече, но пък от друга страна е готино.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.