DM.org

Depeche Mode => Групата => Темата е започната от: The Fein в 21 Юни 2010Титла: НОВИНИ: [21 ЮНИ 2010] Започна работата по мюзикъла 'Playing The Angel'
Публикувано от: The Fein в 21 Юни 2010
От известно време усилено се говори за създаването на мюзикъл по песни на Depeche Mode, като по последни новини проектът беше спрян поради проблеми с правата. Но изглежда нетипичната идея на неколкократно цензурирания малтийски режисьор Ейдриън Бъкъл пак е в ход и 'Playing The Angel' отново ще разказва 'pain and suffering' историите си, но този път от театралната сцена.

Мюзикълът 'Playing The Angel' ще представи история за две момчета и тяхното израстване, в което сексуалността, наркотичната зависимост и оцелялото приятелство имат роля. Според създателите това, което ще се получи, ще има повече общо със скандални имена в жанра като 'Spring Awakening' (http://en.wikipedia.org/wiki/Spring_Awakening), отколкото по-актуални като 'Mamma Mia!'. Въпреки че на сайта на проекта се уточнява, че героите нямат общо с реални личности, някои от тях носят добре познати ни имена. Сред тях са Дейв, 15 годишно момче, което намира пари по всеки възможен начин, за да купува хероин за майка си, Анди е негов връстник и най-добър приятел, репресиран от родителите си, Мартин е брат на Анди и галеното момче в семейството, а зад името Алан стои възрастен женен бизнесмен, който има извънбрачна връзка. Другите герои са Лили-Алън, приятелката на Мартин, но влюбена в Анди, Джил, майка на Мартин и Анди, преоктрила християнската вяра, Елзи, хероинозависимата майка на Дейв и Джон, който е сводник.

Песните, които ще бъдат включени в двете действия на мюзикъла са:

І действие:

People are People
It’s No Good
A Question of Time
In Your Room
Wrong
Personal Jesus
Everything Counts
Dream On
Never Let Me Down Again
See You
Somebody
A Pain that I’m Used To
Peace

ІІ действие:

If You Want
Master and Servant
Enjoy the Silence
Shake the Disease
Walking in my Shoes
John the Revelator
World in my Eyes
Strangelove
Precious
Blasphemous Rumours
Just Can’t Get Enough

Прослушванията започват на 27-ми юни.
Официален сайт (http://playingtheangel.eu/About_this_project.html).


Титла: Re: НОВИНИ: [21 ЮНИ 2010] Започна работата по мюзикъла 'Playing The Angel'
Публикувано от: DENIS в 23 Август 2010
Добра идея


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.