DM.org

Други => Извън Темата => Темата е започната от: kirilart в 19 Септември 2010Титла: ЗА или ПРОТИВ Facebook?
Публикувано от: kirilart в 19 Септември 2010
Безспорен е феноменът Facebook, любопитно ми е обаче дали е част от ежедневието на феновете на Депеш Мод. С голяма част от редовните потребители на нашия сайт се срещаме и на страниците на Facebook, което до известна степен отговаря на въпроса и все пак - интересно ми е как всеки възприема социалната мрежа, какво му харесва и какво не.


Титла: Re: ЗА или ПРОТИВ Facebook?
Публикувано от: desito_dm_1985 в 20 Септември 2010                        Ползвам го рядко!Хубавото му е , че намерих много стари приятели . бивши съученици и колеги!От друга страна при много хора води до пристрастяване и те въобще не излизат от профила си по цял ден ,  не излизат с приятели , не си вършат служебните задължения!Факта , че много хора го ползват за клюкарник също не ми допада много.Наличието на толкова много лична информация достъпна до толкова голям кръг от хора , дори  и тя да е достъпна само за приятелите , не ми харесва поради причината , че хората поставят коментари за почти всяка промяна в статуса не зависимо каква е тя!За мен явлението Facebook си има , както положителни  така и отрицателни последствия от ползването му!


Титла: Re: ЗА или ПРОТИВ Facebook?
Публикувано от: depechemodista в 24 Декември 2010
аз наистина харесвам Facebook и прекарвам доста време там,но определено смятам,че не трябва да се прекалява с тая гадост...съвсем наскоро,когато спряха скайпа за цял ден осъзнах колко зависими са хората от тези боклуци :Х беше доста тъжно  8#


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.