DM.org

Други => Извън Темата => Темата е започната от: kiril101 в 21 Февруари 2011Титла: Кулинарната тема
Публикувано от: kiril101 в 21 Февруари 2011
Не знам дали сме имали такава тема, или поне не помня. Идеята ми дойде от една друга тема, която от обсъждане на Стенли като певец и творец, стигнахме до коментари за сушито, като храна и етикет  :)
И понеже Стенли не заслужава да бъде изместван като център на коментарите в собствената му тема, а кулинарията сама по себе си заслужава да бъде коментирана реших да направя подобна тема, в която всеки може да сподели мнението си за приготвянето на храната(своите рецепти и тези на баба), правилната и консумация, и местата(заведения у нас и в чужбина) където е бил очарован от това, което са му предложили.

Желателно е разбира се, ако поствате рецепта, която сте приготвяли да приложите и снимка, за да може всички да се насладим на резултата.   ;) 


Титла: Re: Кулинарната тема
Публикувано от: Videlina в 25 Септември 2011
 8) Ей каква тема съм изпуснала...
Що се отнася до Стенли, скоро го гледах в "Черешката на тортата", добре се представи, макар че наблягаше повече на пийването :)
Ще взема да подготвя снимки и ще пусна рецепта.


Титла: Re: Кулинарната тема
Публикувано от: MAO BOY в 30 Септември 2011
мен много ме впечатли един новинар на сайта, който започва пищна вечеря с парче тирамису... за разпалване на апетита. плодове за начало да, салата - разбира се...но тирамисуто си е екстравагантен стартер.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.